Dirty talk: Πώς να μιλήσεις βρώμικα στην κοπέλα σου!

Dirty talk: Πώς να μιλήσεις βρώμικα στην κοπέλα σου!

 Η αλήθεια είναι πως δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι εκεί έξω να πιάνουν ψιλή κουβεντούλα κατά τη διάρκεια του σεξ.

 Κάποιοι, βλέπετε, προτιμούν την όλη φάση εντελώς αθόρυβα, ενώ από την άλλη υπάρχουν κι εκείνοι που γουστάρουν λίγη παραπάνω φασαρία, μιας και έτσι το απολαμβάνουν πολύ περισσότερο.

 Αναστεναγμοί, βογγητά, ψίθυροι και φωνές είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν την γουστόζικη αυτή φασαρία μέσα σε όλο το σπίτι ή ακόμα και έξω από αυτό – μαζί με τα «βρώμικα» ή «πικάντινα» λόγια φυσικά.

 Όλα αυτά ακούγονται εύκολα και συναρπαστικά, αλλά μόνο στη θεωρία. Στην πράξη, το να μιλάτε βρώμικα στο σεξ μπορεί να γίνει από λίγο έως και αρκετά περίεργο και περίπλοκο.

 Ίσως νιώσετε λιγάκι άβολα ακούγοντας την ίδια σας τη φωνή να ξεστομίζει τέτοια πράγματα. Άλλοτε, μπορεί να το παρακάνετε, σκεπτόμενοι χιλιοειπωμένες ατάκες από σχετικές ταινίες και να λυθείτε στα γέλια.

 Την ίδια στιγμή, δεν αποκλείεται να μην έχετε ιδέα τι να πείτε και να κομπλάρετε δίχως τέλος. Αυτός μάλλον είναι και ο χειρότερος φόβος σας σε ό,τι αφορά το dirty talk.

 Τώρα όμως έχει έρθει επιτέλους η στιγμή να τον ξεπεράσετε μια και καλή. Γι’ αυτό και εμείς αναλάβαμε να σας δώσουμε όλα τα βασικά tips για καλό κρεβάτι και να φτιάξουμε έναν μικρό και εύχρηστο οδηγό, προκειμένου να απολαύσετε την εμπειρία αυτή όσο δεν πάει.

 Σε μια πρώτη φάση, θα χρειαστεί να χαλαρώσετε λιγάκι. Δεν μιλάμε για επιστήμη, αλλά για απλή χημεία και οικειότητα που έχετε με την παρτενέρ σας, μαζί με λίγη γνώση περί αυτού.

 Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι πρέπει να κάνετε για να λυθεί επιτέλους η γλώσσα σας και να φτάσετε την κοπέλα σας, που σας θέλει περισσότερο ομιλητικούς, στην υπέρτατη κορύφωση!

 1. Ξεκινήστε με το μαλακό

 Δεν χρειάζεται πίεση σε αυτήν την φάση. Ίσα ίσα, που θα πρέπει να χαλαρώσετε λιγάκι και να δώσετε στους εαυτούς σας τη δυνατότητα να ακολουθήσετε τους δικούς σας προσωπικούς ρυθμούς.

 Ίσως το να μοιραστείτε ορισμένες από τις φαντασιώσεις και τα φετίχ που θα απογειώσουν την ερωτική σας ζωή μέσω γραπτών μηνυμάτων να σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα για την ώρα, τουλάχιστον συγκριτικά με το διαπροσωπικό παιχνίδι.

 Βρείτε τι είναι αυτό που σας ανάβει περισσότερο από όλα και πείτε το στην παρτενέρ σας με τον δικό σας τρόπο. Ούτως ή άλλως, δεν ακολουθείτε το πρόγραμμα κανενός άλλου, παρά του εαυτού σας.

 2. Μην το σκέφτεστε υπερβολικά

 Σε γενικές γραμμές, οι υπερβολές δεν είναι ποτέ για καλό. Μην το παρακάνετε λοιπόν στην προκειμένη φάση!

 Δεν χρειάζεται αυτά που θα λέτε να είναι τα πιο δημιουργικά και πρωτότυπα πράγματα στον κόσμο. Θα πρέπει όμως να νιώθετε οι ίδιοι καλά μαζί τους και, φυσικά, να μη φέρετε την παρτενέρ σας σε δύσκολη θέση.

 Το καλό σεξ υποτίθεται πως πρέπει να είναι απελευθερωτικό και δεν υπάρχει η αίσθηση της απόλυτης απελευθέρωσης αν δεν μπείτε στη διαδικασία του να εξερευνήσετε ο ένας τον άλλον αυθόρμητα και φυσικά.

 3. Η διασκέδαση είναι το παν!

 Όλο το ζήτημα με το dirty talk είναι να τονώσετε λιγάκι την ερωτική σας ζωή, όχι να την κάνετε να σκάψει ένα λαγούμι και να κρυφτεί εκεί μέσα μια και καλή.

 Προπαντός, η όλη φάση θα πρέπει να στοχεύει στην αμοιβαία ικανοποίηση και διασκέδαση. Για αυτό, όσο πιο νωρίς σταματήσετε να πιέζετε τους εαυτούς σας, τόσο πιο εύκολο θα γίνει το να πειραματιστείτε και λεκτικά.

 Μπορείτε, για παράδειγμα, να ξεκινήσετε βοηθώντας την σύντροφό σας να εξερευνήσει το κορμί σας. Δώστε της μερικές οδηγίες και πού ξέρετε, ίσως εντυπωσιαστείτε από την εξέλιξη της στιγμής.

 4. Αποφύγετε τις πολλές λεπτομέρειες

 Όταν θα θέλετε να περιγράψετε την όλη διαδικασία στην κοπέλα σας, δεν χρειάζεται να αναφερθείτε στο μέγεθος του σουτιέν ή την περιφέρεια των μηρών της.

 Κάποιες φορές, είναι καλύτερο να μην το παρακάνετε με περιττές λεπτομέρειες και να επιλέξετε κάτι το απλό και αληθινό, όπως είναι ένα «με τρελαίνει το σώμα σου».

 Κι αν πάλι θέλετε να συμπεριλάβετε μερικά επιπλέον επίθετα στον λόγο σας, τότε σιγουρευτείτε πως αυτά είναι τα σωστά: υγρή, στενή, αισθησιακή και άλλα παρόμοια – ξέρετε εσείς.

 5. Αισθανθείτε άνετα μεταξύ σας

 Όταν μιλάμε για σχέσεις, υπάρχει ένας χρυσός κανόνας που καθορίζει και την πορεία τους: η άνεση που νιώθετε μεταξύ σας συνδέεται άμεσα και με τα πράγματα που είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε στο σεξουαλικό κομμάτι.

 Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως θα πρέπει να βελτιωθείτε λιγάκι εκεί. Για αυτό, μη διστάσετε να μιλήσετε με την σύντροφό σας για τις προτιμήσεις σας στο ζήτημα του dirty talk, πριν αρχίσετε να γδύνεστε.

 Μπορεί το βρώμικο σεξ να μην αποτελεί επιστήμη, αλλά χρειάζεται σίγουρα προσπάθεια. Αυτή έγκειται στην επικοινωνία, τον πειραματισμό και στην εκ νέου επικοινωνία.

 6. Μην κρίνετε

 Μια εκπληκτική αίσθηση οικειότητας μπορεί να βελτιώσει αισθητά την σχέση σας και για να την πετύχετε μπορείτε απλώς να μάθετε πώς να μιλάτε και λιγάκι βρώμικα καμιά φορά.

 Το όλο ζήτημα δεν έχει να κάνει με το να είστε αγενείς ή αηδιαστικοί. Αντιθέτως, συνδέεται άμεσα με το πως να ανάψεις μια γυναίκα με λόγια, τα οποία δεν θα πρέπει ποτέ να περνάνε από λογοκρισία, για να μην κομπλάρετε ο ένας τον άλλον.

 Τώρα που γνωρίζετε όλα τα βασικά για το dirty talk, δεν έχετε παρά να αφήσετε ελεύθερους τους εαυτούς σας και να πειραματιστείτε.

 Χτίστε την προσμονή της παρτενέρ σας, λέγοντας της πόσο πολύ περιμένετε να βρεθείτε γυμνοί και να την νιώσετε. Μπορείτε επίσης να της μιλήσετε για όλα όσα σκοπεύετε να της κάνετε με το που γυρίσει στο σπίτι σας.

 Μοιραστείτε μαζί της τις πιο hot φαντασιώσεις σας και μη ντραπείτε να της πείτε πως θέλετε να σας περιμένει στο σαλόνι με σέξυ εσώρουχα ή ότι την φαντάζεστε ανάμεσα στα πόδια σας όσο δουλεύετε.

 Κι όταν πάλι έρθει η στιγμή που θα βρεθείτε, συνεχίστε. Πείτε της πόσο πολύ σας αρέσει όταν τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση σας και τρίβεται πάνω σας ή πόσο σας ερεθίζει ο τρόπος που σας φιλάει.

 Το dirty talk όμως δεν είναι μόνο για την κρεβατοκάμαρα. Γι’ αυτό, μη διστάσετε να της εκμυστηρευτείτε από το τηλέφωνο (αυτό που ονομάζουμε sexting) όλα εκείνα τα πράγματα που θέλετε να της κάνετε ή να αναπολήσετε μαζί τις πιο καυτές στιγμές σας!

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top