Τα φετίχ που θα απογειώσουν την ερωτική σας ζωή!

Τα φετίχ που θα απογειώσουν την ερωτική σας ζωή!

 Πολλοί είναι εκείνοι οι άνθρωποι που θέλουν να μάθουν εάν τυχόν πέφτουν κάπου στο φάσμα αυτού που ορίζεται ως «φυσιολογικό» σε ό,τι αφορά την ερωτική τους ζωή για να δικαιολογήσουν κάποιες φαντασιώσεις τους.

 Η αλήθεια όμως είναι πως υπάρχουν φυσιολογικές και μη ερωτικές πράξεις. Η κορυφαία προϋπόθεση για μια ερωτική συνύπαρξη αποτελεί φυσικά το να υπάρχει αμοιβαία συναίνεση μεταξύ των συντρόφων.

 Για την ακρίβεια, οι μόνες σταθερές είναι η ποικιλομορφία και οι παραλλαγές κι αυτό επειδή ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός στις σεξουαλικές του επιθυμίες. Έτσι, ο καθένας έχει τις δικές του φαντασιώσεις και φετίχ.

 Σε αυτό το σημείο προκύπτει η εξής εύλογη απορία: ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα φετίχ και σε μια ερωτική φαντασίωση;

 Οι ειδικοί απαντούν και λένε πως η φαντασίωση είναι κάτι το οποίο μπορεί να σκεφτόμαστε για αρκετή ώρα κατά τη διάρκεια του σεξ ή του αυνανισμού. Κάποιες από αυτές είναι υψηλά στη λίστα των σεξουαλικών επιθυμιών μας και άλλες δεν μας προκαλούν κάποιο ενθουσιασμό.

 Ένα φετίχ από την άλλη είναι κάτι που πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε αν θέλουμε να πετύχουμε τη διέγερση και τον οργασμό. Κάτι σαν προϋπόθεση σκεφτείτε για να παραμένουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια.

 Μια διαδεδομένη φαντασίωση ας πούμε είναι η ερωτική συνεύρεση εκτός δωματίου. Δεν χρειαζόμαστε ντε και καλά το κρεβάτι μας για να έρθουμε σε επαφή με τη σύντροφό μας.

 Στην περίπτωση όμως που έχουμε φετίχ για τα τατουάζ, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε έναν παρτενέρ που έχει τατουάζ. Διαφορετικά, είναι πολύ πιθανό να δυσκολευόμαστε να εστιάσουμε στο σεξ.

 Τώρα, λοιπόν, που έχουμε ξεκαθαρίσει τι είναι τι, έχει έρθει η ώρα να δούμε ορισμένα από τα πιο κοινά φετίχ που υπάρχουν!

 1. Ποδολαγνεία

 Εάν τυχόν η μυρωδιά των ποδιών σας κάνει να θέλετε να τρέξετε μέχρι το μπάνιο και να χωθείτε ανάμεσα στα αφρόλουτρα, τότε μάλλον δεν είστε και πολύ υπέρμαχοι της ποδολαγνείας.

 Κάθε λεπτομέρεια που αφορά το συγκεκριμένο μέρος του σώματος μπορεί να προκαλέσει διέγερση σε έναν ποδολάγνο. Αυτό είναι γεγονός.

 Από εκεί και πέρα, οι έρευνες μας δείχνουν πως οι περισσότεροι λάτρεις αυτού του φετίχ είναι άντρες που τους αρέσει να μυρίζουν, να γλείφουν ή να γεύονται τα ποδαράκια της συντρόφου τους – ειδικά λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια της κορύφωσης.

 2. Ηδονοβλεψία

 Η ηδονοβλεψία συνίσταται στην σεξουαλική διέγερση μπροστά στη θέα ανθρώπων που κάνουν σεξ ή ενός γυμνού σώματος.

 Για του λόγου το αληθές, πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν το συγκεκριμένο φετίχ και μάλιστα, δίχως καν να το γνωρίζουν!

 3. Latex

 Το συγκεκριμένο φετίχ περιγράφει όλους εκείνους που βιώνουν μια τεράστια σεξουαλική ευχαρίστηση όταν ο σύντροφος τους φοράει ρούχα από λάτεξ, καουτσούκ, βινύλιο ή άλλα γυαλιστερά και σφιχτά υλικά.

 Οι περισσότεροι φαίνεται πως συνδέουν στο μυαλό τους όλα αυτά τα υλικά με ένα είδος υποδούλωσης του άλλου, ενώ για άλλους η μυρωδιά ή η αίσθηση του λάτεξ αρκεί για να τους τονώσει το ηθικό.

 4. Μαλλιά

 Τα μαλλιά είναι ένα ακόμα δημοφιλές φετίχ. Είτε είναι δεμένα σε μια ψηλή αλογουρά, σε πλεξούδες ή μικρότερα πλεξουδάκια, επάνω σε μια ξανθιά, μελαχρινή ή κοκκινομάλλα γυναίκα, δεν έχει σημασία. Κάθε άντρας έχει τη δική του ιδιαίτερη προτίμηση.

 Μάλιστα, το συγκεκριμένο φετίχ θα μπορούσε να επικεντρωθεί σε κάποιο εξειδικευμένο στυλ. Για παράδειγμα, ένα μακρύ μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά μπορεί εύκολα να συνδεθεί με ένα μαστίγιο ή ένα δυνατό τράβηγμα κατά τη διάρκεια της επαφής.

 5. Πίρσινγκ σώματος

 Το λεγόμενο body piercing είναι ένα αρκετά δημοφιλές φετίχ και ενσωματώνει τα πάντα: από σκουλαρίκια στον αφαλό μέχρι τα γεννητικά όργανα.

 Μάλιστα, οι άνθρωποι που έχουν piercings φαίνεται πως προσελκύονται συχνά από άλλους που έχουν «τρυπήσει» τον εαυτό τους κατά παρόμοιο τρόπο. Έτσι, ένα και μόνο βλέμμα μεταξύ τους αρκεί για να πυροδοτήσει τη διέγερση.

 Βέβαια, δεν είναι μονάχα μέρος του θεάματος. Αντιθέτως, μπορεί επίσης να είναι το αίσθημα του κρύου μεταλλικού αντικειμένου που τρίβεται στο σώμα τους αυτό που ωθεί την αδρεναλίνη τους στα ύψη!

 6. Στήθος και πίσω όψη

 Αρκεί η υγιής εκτίμηση αυτών για να σημαίνει πως έχετε κάποιο φετίχ; Πάμε να το δούμε!

 Από εξελικτικής άποψης, οι άντρες είναι φτιαγμένοι έτσι ώστε να επικεντρώνονται σε αυτές τις γυναικείες περιοχές που αποτελούν μέγιστη ένδειξη γονιμότητας.

 Σκεφτείτε τώρα τους εαυτούς σας στην κρεβατοκάμαρα. Αναρωτηθείτε εάν εστιάζετε στο στήθος ή στην πίσω όψη της παρτενέρ σας.

 Για παράδειγμα, θέλετε συνεχώς να τη γυρίσετε σε στάση σκύλου ή προτιμάτε να την βλέπετε να αναπηδά επάνω σας ώστε να έχετε μια ωραία θέα στα στήθη της;

 Κι ενώ οποιοσδήποτε άντρας μπορεί να εκτιμήσει αυτά τα υπέροχα στοιχεία της συντρόφου του, όσοι έχουν φετίχ ίσως δυσκολεύονται λιγάκι να τελειώσουν χωρίς να βλέπουν το πλούσιο στήθος ή τη στητή πίσω όψη της.

 7. Κυριαρχία και Υποταγή

 Οι δύο αυτοί όροι αποτελούν μέρος του αρκτικόλεξου BDSM, που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές κατά τα τελευταία χρόνια χάρη και στην πασίγνωστη ταινία, 50 Shades of Grey.

 Υποδηλώνει δουλεία, κυριαρχία και υποταγή, σαδισμό και μαζοχισμό, αλλά είναι πραγματικά ένας όρος ομπρέλα για όσα ζευγάρια ασχολούνται με κάθε είδους κυρίαρχο ή υποτακτικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια του σεξ.

 Βέβαια, για να θεωρηθεί φετίχ και όχι μόνο μέρος μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής, θα πρέπει ένας από τους δύο να απαιτήσει αυτό το είδος παιχνιδιού για να αισθάνονται σεξουαλικά διεγερμένοι.

 8. Εναλλαγή ντυσίματος

 Κι όμως, είναι πιο συνηθισμένο από ό,τι θα φανταζόσασταν. Βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των ανδρών.

 Περιλαμβάνει τον φετιχιστή που πρέπει είτε να φοράει στολή, είτε να είναι σεξουαλικά κοντά με κάποιον που το κάνει. Είναι η αίσθηση του ότι φοράει κάτι που δεν πρέπει και μπορεί να τον πιάσουν στα πράσα!

 9. Νερό, βροντή και κεραυνός

 Πρόκειται για ένα άκρως δημοφιλές φετίχ τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες.

 Ο ήχος του τρεχούμενου νερού και μόνο είναι η μαγεία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν. Ένα ντουζ, μια βρύση ή ακόμα και οι αστραπές μπορούν να οδηγήσουν σε έναν δυνατό οργασμό.

 Μερικές γυναίκες μάλιστα μπορούν να διεγερθούν από τον ήχο της βροντής και το φωτισμό των αστραπών. Πρόκειται για απλές και τυχαίες πράξεις που είναι σε θέση να απογειώσουν την λίμπιντό τους.

 10. Γούνες

 Υπάρχει μια υποκουλτούρα ανθρώπων που αυτοαποκαλούνται «γούνινοι». Αυτοί συγκεντρώνονται ορισμένες φορές το χρόνο και ντύνονται με συνθετικά γούνινα κοστούμια ζώων ως μια μορφή έκφρασης του σεξουαλικού τους προσανατολισμού.

 Θα πρέπει όμως να σημειωθεί πως δεν συμμετέχουν όλα τα μέλη του γούνινου τρόπου ζωής με σεξουαλικό τρόπο σε αυτό το φετίχ, όπως ακριβώς ισχύει και με τον κόσμο του cosplay.

 Από εκεί και πέρα, και ανεξάρτητα από τι σεξουαλικές φαντασιώσεις ή φετίχ έχετε εσείς ή η ερωτική σας παρτενέρ, μην σκάτε! Πάντα μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

 Το σημαντικότερο όλων είναι να παραμένετε πάντοτε ανοιχτόμυαλοι και να μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες ή να επιδοθείτε σε καινούριες απολαύσεις. Εξάλλου, είπαμε ήδη πως δεν υπάρχει τίποτα το λάθος με αυτό όταν γίνεται με σεβασμό και συναίνεση!

 Πείτε μας τις δικές σας ιδέες για να γίνουν τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα λίγο πιο spicy, αφήνοντας ένα σχετικό σχόλιο.

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top