Πώς σε δοκιμάζει ένας άντρας όταν σε θέλει; 6 ανδρικά μυστικά!

Πώς σε δοκιμάζει ένας άντρας όταν σε θέλει; 6 ανδρικά μυστικά!

 Ποιος είπε πως τα «σκωτσέζικα ντουζ» είναι αποκλειστικά και μόνο μέρος της γυναικείας γοητείας; Τουναντίον!

 Ως άνδρες, μπορείτε κι εσείς να δοκιμάσετε τη γυναίκα που σας ενδιαφέρει και σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, αν δε θέλετε να προδοθείτε και να της πείτε ξεκάθαρα πως σας αρέσει.

 Μπορεί να έχετε τους λόγους σας. Δεν έχει σημασία. Εμείς οφείλουμε να ενημερώσουμε το ανδρικό και το γυναικείο κοινό πώς σε δοκιμάζει ένας άντρας μεθοδικά και στοχευμένα.

 1. Η ανεξήγητη απουσία σας την ταράζει;

 Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι το αντίθετο της αγάπης είναι το μίσος, στην πραγματικότητα όμως, μάλλον είναι η αδιαφορία.

 Από εκεί και πέρα, οι περισσότεροι άνθρωποι αναπτύσσουν αρνητικά συναισθήματα για όσους τους πλήγωσαν ανεπανόρθωτα. Πονάει, βλέπετε, περισσότερο, όταν παρόμοιες πράξεις γίνονται από ανθρώπους που σας αρέσουν.

 Κάπως έτσι λοιπόν, ένας άνδρας που θέλει να ταράξει τα νερά μπορεί κάλλιστα να δηλώσει μια – προσωρινή – εξαφάνιση, προκειμένου να δει πώς θα αντιδράσει η κοπέλα που τον ενδιαφέρει.

 Εννοείται πως η επιθυμητή αντίδραση είναι η αναστάτωση. Αυτό όμως μπορεί να παρερμηνευτεί από την εν λόγω κυρία, που θα νομίζει ότι δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για εκείνη.

 Βέβαια, το καλύτερο που έχετε να κάνετε στη συνέχεια είναι να της δείξετε απευθείας πως ενδιαφέρεστε για εκείνη και να αφήσετε τα κόλπα.

 2. Φλερτ, ξανά φλερτ και μετά σιωπή

 Εντάξει, είναι γεγονός πως οι άνδρες είμαστε λιγότερο επικοινωνιακοί από τις γυναίκες. Γι’ αυτό και ενθουσιάζονται τόσο πολύ όταν βρίσκουν κάποιον που ξέρει πως να μιλήσει σε μια γυναίκα για να τον ερωτευτεί. Παρόλα αυτά, αν έχετε κι εσείς αυτό το χάρισμα, μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να δείτε αν ενδιαφέρεται κι εκείνη για εσάς.

 Φλερτάρετέ την με τον μοναδικό σας τρόπο. Κάντε της ένα σωρό κομπλιμέντα και δείξτε το ενδιαφέρον σας μέσω της συζήτησης και από κοντά, αλλά μην της το δηλώσετε ξεκάθαρα και άμεσα.

 Μόλις δείτε ότι αρχίζει να τσιμπάει, κάντε ένα βήμα πίσω. Τώρα έχει έρθει η στιγμή να οπισθοχωρήσετε και να αδιαφορήσετε λιγάκι, σα να μην σας καίγεται καρφί για εκείνη.

 Κάτι τέτοιο θα την κάνει να αρχίσει να αναρωτιέται μήπως έκανε κάτι λάθος. Αν σας θέλει, να είστε σίγουροι πως θα σας κυνηγήσει για να πάρει την πολυπόθητη απάντηση που την καίει.

 Αμέσως μετά εσείς έρχεστε σε θέση ισχύος. Είναι μια εξαίρετη δοκιμασία για να δείτε τι γνώμη έχει η ίδια για τον εαυτό της, καθώς επίσης και μέχρι που είναι διατεθειμένη να φτάσει για να σας κερδίσει.

 3. Βάλτε λίγα αγγίγματα μέσα στο παιχνίδι

 Από τη στιγμή που έχετε ήδη ξεκινήσει συνομιλία μαζί της και τα πράγματα πηγαίνουν καλά, μπορείτε να προχωρήσετε σε μερικά φαινομενικά αθώα αγγίγματα. Ένα απαλό σκούντημα στον ώμο είναι ό,τι πρέπει.

 Μοναδική προϋπόθεση, φυσικά, αποτελεί η κοπέλα να ανταποκρίνεται ήδη στο λεκτικό φλερτ και να δέχεται ευχάριστα το άγγιγμά σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να την κάνετε να νιώσει αμήχανα ή να της δείξετε πως δεν την σέβεστε.

 Από εκεί και πέρα, όλα αυτά τα αγγιγματάκια έχουν ένα και μοναδικό σκοπό: να ταράξετε τα νερά και να δείτε αν είναι δεκτική στη σωματική επαφή μαζί σας.

 Σε περίπτωση που δείτε πως δεν το απολαμβάνει, σταματήστε αμέσως. Αν σας το κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρο, κάντε ένα βήμα πίσω και απολογηθείτε με ειλικρίνεια – ξεπεράσατε τα όριά της.

 4. Η ελλιπής επικοινωνία είναι καλύτερη από την απουσία της

 Καλώς ή κακώς, οι περισσότερες σχέσεις στη σημερινή εποχή βασίζουν ένα μεγάλο κομμάτι της επικοινωνίας τους στο διαδίκτυο, ειδικά στην αρχή.

 Την ίδια στιγμή, ο κάθε ένας έχει το δικό του μοτίβο και ρυθμό σε ό,τι αφορά αυτό το κομμάτι. Έτσι, κάποιοι απαντούν πιο συχνά, ενώ άλλοι πιο καθυστερημένα κι αυτό είναι φυσιολογικό.

 Για να ελέγξετε τι παίζει με την κοπέλα που σας ενδιαφέρει, δοκιμάστε να ταράξετε λιγάκι τα νερά. Εάν, για παράδειγμα, απαντούσατε κατευθείαν στα μηνύματά της, αρχίστε να καθυστερείτε μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια.

 Πείτε ότι την ενδιαφέρετε πολύ. Το λογικό είναι να σας ζητήσει τα ρέστα σε κάποια φάση ή να ταραχθεί με τη συχνότητα των μηνυμάτων που της στέλνετε. Αν το κάνει, πάει να πει ότι είναι δική σας!

 5. Κάντε τη να ζηλέψει

 Πρόκειται για μια συνηθισμένη τακτική που χρησιμοποιείται και από τα δύο φύλα και εμφανίζει τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας.

 Μιλάμε, φυσικά, για το να την κάνετε να ζηλέψει σκόπιμα. Μπορεί να ακούγεται λιγάκι παιδιάστικο, αλλά πιάνει!

 Γι’ αυτό, αρχίστε να είστε λίγο πιο κοινωνικοί αν υπάρχει κάποια άλλη γυναίκα στην παρέα σας. Επίσης, μπορείτε να την κάνετε να ζηλέψει μέσω instagram. Αν ταραχτεί ή δυσανασχετήσει, τότε το πιθανότερο είναι πως ζηλεύει, άρα, πράγματι, ενδιαφέρεται για εσάς.

 Μην το παρακάνετε όμως. Καμία γυναίκα εκεί έξω δε θέλει να βγαίνει με κάποιον που την πέφτει σε κάθε θηλυκό γύρω του, χωρίς ίχνος σεβασμού και αξιοπρέπειας.

 6. Κάντε της μια χάρη ή και δύο

 Πώς σε δοκιμάζει ένας άντρας; Θέλει να δει πώς αντιδράει η κοπέλα που τον ενδιαφέρει, όταν είναι ευγενικός και διαχυτικός μαζί της.

 Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε κι εσείς αυτό είναι να της κάνετε μικρές χάρες ή να της δίνετε μικρά δωράκια από το πουθενά και αμέσως μετά να περιμένετε απλώς τη δική της αντίδραση. 

 Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να μπορεί και να θέλει να σας εκφράσει την ευγνωμοσύνη της με κάποιον τρόπο. Διαφορετικά, μάλλον προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί και δε της καίγεται καρφάκι για εσάς.

 Όπως κι αν έχει, πρέπει να είστε προσεκτικοί. Κανείς δεν είπε πως ο κόσμος του φλερτ είναι εύκολος. Ίσα ίσα, που είναι αρκετά δύσκολος και έχει ένα σωρό παγίδες, οπότε πρέπει να κρατηθείτε μακριά από αυτές.

 Εάν θέλετε απλώς να δοκιμάσετε τα νερά μαζί της και να δείτε αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι από τα παραπάνω. Μην το παρακάνετε όμως, γιατί υπάρχει περίπτωση να τα θαλασσώσετε και να τη χάσετε!

 Αλήθεια, εσείς τι κάνετε όταν θέλετε να διαπιστώσετε αν η κοπέλα που σας αρέσει ενδιαφέρεται για εσάς; Μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας στα σχόλια από κάτω!

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top