Όταν μια γυναίκα λέει ότι θέλει χρόνο: Αλήθεια ή όχι;

Όταν μια γυναίκα λέει ότι θέλει χρόνο: Αλήθεια ή όχι;

 Είστε σε μια σχέση και ξαφνικά ακούτε την κοπέλα σας να ζητάει λίγο χρόνο να σκεφτεί κάποια πράγματα. Παραδεχτείτε το: σκέφτεστε πως έχετε μπλέξει πολύ άσχημα.

 Κι ενώ μπορεί όλο αυτό να μην σημαίνει κάτι παραπάνω, δεν αποκλείεται να αποτελεί μια ισχυρή ένδειξη πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά μεταξύ σας τελικά.

 Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πως ανησυχείτε και με το δίκιο σας. Ίσως όμως υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν αδιαφορεί, προκειμένου να σώσετε την κατάσταση και να τα βρείτε και πάλι με την κοπέλα σας.

 Τι σημαίνει όταν μια γυναίκα λέει ότι θέλει χρόνο;

 Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να την κάνουν να θέλει λίγο χρόνο για τον εαυτό της.

 Μπορεί να θέλει να αποφασίσει αν η σχέση σας της ταιριάζει πραγματικά ή μπορεί απλώς να θέλει λίγο χρόνο να δει τι θα κάνει με τη ζωή της στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 Όπως κι αν έχει, ζητάει λίγο χρόνο και οφείλετε να της τον δώσετε, όσο επώδυνο και δύσκολο κι αν σας είναι.

 Εάν τυχόν προσπαθήσετε να της μιλήσετε για να της αλλάξετε γνώμη ντε και καλά, τότε την σπρώχνετε προς την έξοδο, έστω και άθελά σας. Γι’ αυτό, σεβαστείτε την επιθυμία της και περιμένετε.

 1. Δεν ξέρει τι θέλει

 Μπορεί να μην είναι απαραίτητα κακό σημάδι, όταν μια γυναίκα λέει ότι θέλει χρόνο. Στη ζωή υπάρχουν πάντοτε ένα σωρό επιλογές σε όλους τους τομείς. Μπορεί απλώς να θέλει να πάρει ορισμένες αποφάσεις για εκείνη, δίχως να αγχώνεται για εσάς.

 Βέβαια, είναι εξίσου πιθανό να θέλει να σκεφτεί για την σχέση σας. Αν είχατε προβλήματα τώρα τελευταία, τότε δεν αποκλείεται να σκέφτεται έναν πιθανό χωρισμό.

 Όταν βρίσκεστε όλη την ώρα με κάποιον, είναι εύκολο να θολώσει η όρασή σας. Για αυτό, καλό είναι να πάρετε λίγο απόσταση για να μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά.

 2. Είναι πάρα πολύ αγχωμένη

 Όταν αγχώνεστε διαρκώς, είναι δύσκολο να βρείτε τις ισορροπίες σας ανάμεσα σε δουλειά, φίλους, προσωπική ζωή και χρόνο για τον εαυτό σας. Κάτι πρέπει να κάνετε άμεσα.

 Εάν, λοιπόν, γνωρίζετε πως η κοπέλα σας ανήκει σε αυτή την περίπτωση, τότε μάλλον θέλει απλώς λίγο χρόνο να ηρεμήσει και να βάλει τη ζωή και τις υποχρεώσεις της σε μια τάξη.

 3. Νιώθει πιεσμένη

 Όταν ερωτεύεστε, είναι εύκολο να περνάτε κάθε στιγμή μαζί. Δεν αντέχετε, άλλωστε, και μόνο στην σκέψη του να μη βρεθείτε για μερικές ημέρες.

 Όσο γλυκό κι αν είναι, άλλο τόσο λειτουργικό δεν είναι σε επίπεδο καθημερινότητας. Σε κάποια φάση, λοιπόν, είναι φυσικό και επόμενο η κοπέλα σας να αρχίσει να νιώθει σα να είναι κλεισμένη μέσα σε ένα χρυσό κλουβί.

 Μπορεί να της λείπει να αράζει με τις φίλες της και να κάνει τα δικά της ή να μην έχει πια την ανάγκη να βρίσκεστε όλη την ώρα. Αφήστε την να χαλαρώσει και να νιώσει ο εαυτός της.

 4. Επαναξιολογεί την σχέση σας

 Λογικά αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε όταν σας ζήτησε λίγο χρόνο. Μπορεί όντως αυτό να ισχύει.

 Δεν αποκλείεται να διατηρεί τις αμφιβολίες της σχετικά με το αν είστε ο κατάλληλος άνθρωπος για εκείνη. Επομένως, είναι απολύτως κατανοητό το να θέλει να αποφασίσει αν πρέπει να συνεχίσει να είναι μαζί σας ή όχι.

 Παίρνοντας τις αποστάσεις της για λίγο, θα είναι σε θέση να κρίνει την κατάσταση πολύ πιο αντικειμενικά. Γι’ αυτό, δώστε της τον χώρο που χρειάζεται.

 5. Θέλει λίγο χρόνο για τον εαυτό της

 Μπορεί εσείς να θέλετε να βρίσκεστε όλη την ώρα μαζί της, αλλά εκείνη να χρειάζεται λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό της για να αράξει με την ησυχία της. Δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε αυτό.

 Ίσως θέλει μονάχα λίγες μέρες να λιώσει στο κρεβάτι της και να δει τις αγαπημένες της σειρές, φορώντας πιτζάμες και δίχως να τη νοιάζει πως φαίνεται στα μάτια σας.

 Εάν, λοιπόν, αναρωτιέστε σχετικά με το πώς πρέπει να συμπεριφερθείτε, όταν μια γυναίκα λέει ότι θέλει χρόνο, η απάντηση είναι πως πρέπει απλώς να της δώσετε το περιθώριο που χρειάζεται για να σκεφτεί ό,τι θέλει.

 Εκείνη γνωρίζει πως χρειάζεται λίγο χρόνο και χώρο και να είστε σίγουροι πως έχει τους λόγους της, ακόμα κι αν δεν τους έχει μοιραστεί μαζί σας. Αφήστε την!

 Σε περίπτωση που την πιέσετε τώρα και προσπαθήσετε να της αλλάξετε γνώμη, να είστε σίγουροι πως την σπρώχνετε ακόμα πιο μακριά από εσάς και την σχέση σας, αντί να τη φέρνετε κοντά σας.

 Το μόνο πρόβλημα είναι πως στο ενδιάμεσο διάστημα εσείς θα σκέφτεστε συνεχώς ποια είναι τα σημάδια ότι θα γυρίσει πίσω. Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να μην μπείτε σε αυτό το τρυπάκι. Πρέπει όμως να βάλετε τα δυνατά σας και να σεβαστείτε την επιθυμία της, όπως θα θέλατε να κάνει κι εκείνη στη θέση σας.

 Αλήθεια, σας έχει τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο; Πώς το πήρατε; Κατέληξε κάπου; Μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας εμπειρίες.

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top