Τι να κάνω όταν αδιαφορεί για μένα; 8 tips για να κολλήσει!

Τι να κάνω όταν αδιαφορεί για μένα; 8 tips για να κολλήσει!

 Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις απαιτούν αμοιβαία φροντίδα και κατανόηση για να παραμένουν υγιείς στον χρόνο, ωστόσο, καμιά φορά μπορεί ο ένας από τους δύο να παραμελεί τον σύντροφό του, ίσως και να αδιαφορεί για αυτόν.

 Για να βρίσκεστε εδώ σημαίνει πως έχετε έρθει αντιμέτωποι με μια κατάσταση κατά την οποία σκέφτεστε πως η κοπέλα σας φαίνεται τελείως αδιάφορη απέναντι σας.

 Εκείνη η γλυκιά κοπέλα που χαιρόταν σαν μικρό παιδί κάθε φορά που σας έβλεπε, τώρα τελευταία έχει αρχίσει και γίνεται απόμακρη μαζί σας. Συμπεριφέρεται σαν να είστε κάποιος άγνωστος που της κολλάει στη στάση του λεωφορείου.

 Κάτι τέτοιο είναι αρκετό ώστε να πυροδοτεί την ανασφάλεια και την ανησυχία σας και να σας κάνει να αναρωτιέστε «τι να κάνω όταν αδιαφορεί η κοπέλα μου για μας;». Δείτε λοιπόν 8 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να σώσετε το μέλλον της σχέσης σας.

 1. Δώστε της λίγο προσωπικό χώρο

 Ίσως έχετε την εντύπωση πως σας αγνοεί χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο, ή πιστεύετε πως έχει δεύτερες σκέψεις για την σχέση σας. Η αλήθεια όμως είναι πως μπορεί απλά να πιέζεται.

 Μπορεί κάτι να την απασχολεί και να μη θέλει να σας βάλει μέσα στο πρόβλημά της. Αυτό το κάτι που την πιέζει είναι πολύ πιθανό να μην έχει να κάνει καν με εσάς.

 Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να της δώσετε λίγο προσωπικό χώρο και χρόνο για να βρει την ησυχία της. Έτσι, θα καθαρίσει τις σκέψεις και τα συναισθήματα της.

 Καλό είναι να το συζητήσετε μαζί της και να κάνετε ένα βήμα πίσω. Αν θέλει να μείνει λίγο μόνη της και εσείς παραμένετε κοντά της, κάνετε τα πράγματα ακόμη χειρότερα για το μεταξύ σας.

 Στο ενδιάμεσο διάστημα, προσπαθήστε να μην σκέφτεστε «τι να κάνω όταν αδιαφορεί η κοπέλα μου για μένα». Επικεντρωθείτε σε πράγματα που σας προσφέρουν ικανοποίηση και εκμεταλλευτείτε παραγωγικά το χρόνο που είστε χώρια.

 2. Μην κάνετε το ίδιο

 Εάν κάποιος σας συμβουλεύσει να κάνετε το ίδιο και να την αγνοήσετε κι εσείς, χαμογελάστε ευγενικά και αγνοήστε τον! Αυτό το μόνο που θα κάνει είναι να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το χάσμα μεταξύ σας και τελικά να την χάσετε μια και καλή.

 Δείτε το και λιγάκι διαφορετικά. Αν εκείνη ψάχνει λόγους να σας αγνοήσει κι εσείς κάνετε ακριβώς το ίδιο, της επαληθεύετε την ανάγκη της να μείνει μακριά σας. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε!

 3. Μπορεί να σκέφτεστε υπερβολικά πολύ

 Πηγαίνετε μαζί σε κάποια εκδήλωση και τη βλέπετε να μιλάει με τους πάντες, αλλά όχι με εσάς.

 Αμέσως αρχίζετε να πλάθετε σενάρια με το νου σας και να σκέφτεστε τι να κάνω όταν αδιαφορεί η κοπέλα μου για μένα, ενώ είναι τόσο διαχυτική με όλους τους άλλους;».

 Η αλήθεια είναι πως καμιά φορά όλοι έχουμε την τάση να υπεραναλύουμε πράγματα και να δημιουργούμε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Φυσιολογικό δεν είναι να μιλάει με όλους αυτούς αν έχει, ας πούμε, καιρό να τους δει;

 Εδώ καλείστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αναρωτηθείτε τι ακριβώς χρειάζεστε από εκείνη. Μήπως έχετε υπερβολικές προσδοκίες ή απλώς θέλετε να περάσετε λίγο παραπάνω χρόνο μαζί της;

 4. Η ευγένεια είναι το παν

 Η κοπέλα σας είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται σε ένα συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου ή να είναι πάρα πολύ μπερδεμένη αυτή τη στιγμή κι αυτό είναι απολύτως ανθρώπινο.

 Όλοι περνάμε δύσκολες περιόδους στη ζωή μας ή στιγμές κατά τις οποίες όλα μας φαίνονται βουνό. Σκεφτείτε τι θα θέλατε εσείς σε μια τέτοια περίοδο και ρωτήστε την να μάθετε τι ακριβώς χρειάζεται.

 Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να είστε ευγενικοί και καλοσυνάτοι μαζί της. Δεν χρειάζεται περισσότερους καυγάδες και εντάσεις, αλλά έναν άνθρωπο στο πλευρό της σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

 Ξεκινήστε, λοιπόν, να κάνετε όλα εκείνα που γνωρίζετε πως την ευχαριστούν. Φτιάξτε της το αγαπημένο της φαγητό και κάντε πράγματα που την χαροποιούν. Σεβαστείτε την για να σας σεβαστεί.

 5. Καθησυχάστε την πως θα είστε εκεί εάν σας χρειάζεται

 Αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικό για εκείνη να γνωρίζει πως είστε στο πλευρό της και καταλαβαίνετε ότι δεν περνάει και πολύ ευχάριστα.

 Πείτε της ότι θα έχει όλο το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται από μέρους σας και διαβεβαιώστε την πως θα είστε εκεί για εκείνη μόλις είναι έτοιμη. Έτσι, θα γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ σας και θα τη δείτε να σας ανοίγεται πιο εύκολα.

 Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε μια σχέση από απόσταση, τότε είναι πολύ πιθανό να κατηγορήσετε την ίδια την απόσταση. Επομένως, αν αναρωτιέτε «τι να κάνω όταν αδιαφορεί το κορίτσι μου;», το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να την επισκεφτείτε και να το συζητήσετε από κοντά. Να είστε δίπλα της σωματικά και συναισθηματικά.

 6. Ανακαλύψτε μήπως πάσχει από κατάθλιψη

 Ελέγξτε μήπως η συμπεριφορά της εμφανίζει σημάδια που μαρτυρούν την ύπαρξη κατάθλιψης. Δυσκολεύεται να κοιμηθεί; Είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμική, ληθαργική, αγχωμένη τώρα τελευταία;

 Εάν απαντήσατε θετικά σε κάτι από όλα αυτά, τότε μάλλον έχει έρθει η στιγμή να δράσετε. Συζητήστε μαζί της το ενδεχόμενο του να επισκεφτείτε κάποιον ειδικό επιστήμονα.

 7. Κάντε την να σας ανοιχτεί

 Μήπως είχατε κάποιο καυγά και από τότε σταματήσατε να ακούτε τα νέα της; Πείτε της κάτι που ξέρετε πως θα την κάνει να αρχίσει να σας ανοίγεται και πάλι.

 Ζητήστε τη βοήθεια σας σε κάτι που γνωρίζετε πως μόνο εκείνη μπορεί να σας βοηθήσει ή ρωτήστε την αν παίρνει κανονικά τα φάρμακα της.

 Σκοπός σας είναι να ξεκινήσετε μια κατά τα άλλα φυσιολογική συζήτηση μαζί της και που θα πάει, θα οδηγήσει και στο φλέγον ζήτημα.

 8. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας

 Ανεξάρτητα από όλα όσα συμβαίνουν και σας κάνουν να αναρωτιέστε «τι να κάνω όταν αδιαφορεί για μένα», είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην ξεχάσετε τον ίδιο τον εαυτό σας.

 Μπορεί να μην είστε και οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι του πλανήτη τώρα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να είστε σε μια σχετική ψυχική ισορροπία. Για αυτό, κάντε κανονικά το πρόγραμμα σας.

 Εξάλλου, αν παραμελήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, πώς θα μπορέσετε να σώσετε και την σχέση σας;

 Ίσα ίσα. Εκμεταλλευτείτε παραγωγικά την τρέχουσα περίοδο και προπαντός υπέρ της σωματικής και ψυχικής σας ευεξίας.

 Πάρτε ιδέες από το τι κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι το Σαββατοκύριακο και γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας για να σας δει το ταίρι σας με άλλα μάτια!

 Για παράδειγμα, τραφείτε σωστά και φτιάξετε ένα καλό πρόγραμμα γυμναστικής. Κάντε λίγο διαλογισμό και προσπαθήστε να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια τάξη. Έτσι, θα επαναφέρετε την ηρεμία και την εσωτερική γαλήνη σας.

 Όσο κι αν δεν σας αρέσει, υπάρχουν φορές που το να πάρετε τις αποστάσεις από τον σύντροφο σας μπορεί να οδηγήσει σε κάτι καλύτερο και για τους δύο, ειδικά εάν η κοπέλα σας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

 Εάν σας αγνοεί, δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι γιατί βρήκε άλλον. Εμπιστευτείτε την και δώστε της το χρόνο και το χώρο που πραγματικά χρειάζεται ώστε να αρχίσει να σας ανοίγεται και πάλι.

 Εξάλλου, τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Για αυτό, ακολουθήστε πιστά τις παραπάνω οδηγίες και θα δείτε πως θα κερδίσετε και πάλι την καρδιά της, πριν καν το καταλάβετε!

 Για πείτε μας τους δικούς σας τρόπους να δείξετε στην κοπέλα σας πως είστε στο πλευρό της, αφήνοντας μας ένα σχετικό σχόλιο!

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top