Τα σημάδια ότι θα γυρίσει πίσω επειδή σε αγαπάει!

Τα σημάδια ότι θα γυρίσει πίσω επειδή σε αγαπάει!

 Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε όλα τα σημάδια που υποδηλώνουν ότι θα γυρίσει πίσω η πρώην σας.

 Πριν από αυτό όμως, θέλουμε να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να σκεφτείτε γιατί θέλετε να γνωρίζετε τα κορυφαία σημάδια ότι μετάνιωσε και σε θέλει πίσω η πρώην σου.

 Δυστυχώς, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις κατά τις οποίες παίζει να βρίσκεστε σε άρνηση αμέσως μετά τον χωρισμό σας και να προσδοκάτε την επιστροφή της πρώην συντρόφου σας.

 Ούτως ή άλλως, εάν πράγματι γνωρίζετε πως θα επιστρέψει και σε πόσο καιρό θα γυρίσει πίσω σε εσάς, δεν χρειάζεται καν να σκάτε για αυτό, σωστά;

 Λάθος! Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα από τα πέντε στάδια του χωρισμού. Κατά τη διάρκεια αυτού, το μυαλό σας προσπαθεί να σας πείσει πως ο χωρισμός είναι προσωρινός.

 Ακόμα περισσότερο, ίσως σας παροτρύνει να βγείτε εκεί έξω και να περάσετε καλά μέχρι να γυρίσει. Ακόμα, να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να γυρίσει μια ώρα αρχύτερα και να μην αντιμετωπίσετε τον πραγματικό πόνο.

 Η αλήθεια όμως είναι πως αν εκείνη σας χώρισε, μάλλον δεν θα γυρίσει πίσω από μόνη της. Ακόμη κι αν το κάνει όμως, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μιας μακροχρόνιας και ευτυχισμένης σχέσης.

 Παίζει όντως να γυρίσει η πρώην μου;

 Ναι, αν σε αγαπάει θα γυρίσει. Άνετα. Το 30% όσων χωρίζουν επιστρέφουν πίσω στις σχέσεις τους. Το θέμα είναι πως μόνο το 15% από αυτούς καταφέρνει να δημιουργήσει τα θεμέλια για μια επιτυχημένη, υγιή σχέση.

 Ο λόγος όμως γίνεται για εκείνους που δεν την περίμεναν απλώς να γυρίσει. Αντιθέτως, δούλεψαν ενεργητικά για την επίλυση των όποιων προβλημάτων, βρήκαν λύσεις και βελτιώθηκαν ως άτομα.

 Το αν θα γυρίσει ή όχι, λοιπόν, δεν έχει και τόση σημασία γιατί δεν εξαρτάται από εσάς. Αυτό που μπορείτε να ελέγξετε όμως είναι η δική σας συμπεριφορά και να δείτε τι κάνει ένας άνδρας όταν θέλει επανασύνδεση με τη πρώην κοπέλα του.

 Πάμε όμως να δούμε αναλυτικότερα τα 9 σημάδια ότι θα γυρίσει πίσω η πρώην σας.

 1. Έχει ξανασυμβεί.

 Σκεφτείτε μήπως έχετε χωρίσει και τα έχετε βρει και πάλι στο παρελθόν, ειδικά αν αυτό έχει συμβεί πάνω από μία φορά. Εάν ναι, τότε το πιθανότερο είναι πως θα γυρίσει και πάλι στην αγκαλιά σας.

 Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνει κοντά σας. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να βρείτε οριστικές λύσεις στα προβλήματα σας ή να παραμείνετε χωρισμένοι μια και καλή.

 2. Ο χωρισμός έγινε εν βρασμώ ψυχής.

 Καλώς ή κακώς, οι άνθρωποι έχουν τη τάση να χωρίζουν επάνω σε κάποιον μεγάλο καυγά ή επειδή έχουν αναστατωθεί πάρα πολύ με κάτι. Έτσι, η απόφαση του χωρισμού είναι εν βρασμώ ψυχής και πολύ σύντομα καταλαβαίνουν πως είναι λανθασμένη.

 Παρόλα αυτά, θα πρέπει να έχετε μια κατά τα άλλα υγιή σχέση και ο χωρισμός να οφείλεται σε κάποια σχετικά ακραία αιτία.

 Εδώ πέρα πρέπει να σκεφτείτε το λόγο που έγινε όλο αυτό. Εάν τυχόν υπάρχει ένας τρόπος να λυθεί, επικοινωνήστε μαζί της όταν είστε σίγουροι πως έχει ηρεμήσει κι εκείνη.

 3. Σας έχει πει πως δεν θέλει αυτό το χωρισμό.

 Μήπως ακούσατε το κλασικό «δεν θέλω να χωρίσουμε, αλλά πρέπει»; Είναι επειδή αισθάνεται πως έτσι είναι καλύτερο και συνήθως είναι ένα από τα σημάδια ότι θα γυρίσει πίσω. Βέβαια, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο για την επανασύνδευση.

 Ακούστε προσεκτικά όλα όσα έχει να σας πει και λάβετε τα σοβαρά υπόψη σας. Έπειτα, πάρτε και οι δύο το χρόνο και το χώρο που χρειάζεστε, προκειμένου να σκεφτείτε πιο λογικά την όλη κατάσταση.

 Μόλις φτάσετε στο σημείο όπου το έχετε δουλέψει λιγάκι μέσα σας, μιλήστε της. Διαβεβαιώστε την πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν και ζητήστε την επανασύνδεση που τόσο πολύ θέλετε.

 4. Είχατε μια αρκετά καλή σχέση.

 Υπήρχε χημεία ανάμεσα σας, απόλυτη εμπιστοσύνη και αρκετός ποιοτικός χρόνος. Γελούσατε και διασκεδάζατε μαζί, μεγαλώνατε μαζί και ζήσατε ένα σωρό μοναδικές στιγμές.

 Σίγουρα, υπήρχαν καυγάδες και διαφωνίες καμία φορά, αλλά τίποτα που δεν μπορούσατε να επιλύσετε με έναν καλό διάλογο.

 Εάν ανήκετε κι εσείς σε αυτή την περίπτωση, προσπαθήστε να κρατήσετε την επικοινωνία σας μαζί της ακόμη και μετά τον χωρισμό. Μιλήστε για τα περασμένα και εκφράστε όλα όσα θέλετε.

 5. Θέλει να κρατήσει επαφή με εσάς ή τους δικούς σας ανθρώπους.

 Έχετε χωρίσει, αλλά παρ’ όλ’ αυτά βλέπετε πως κάνει αισθητή την παρουσία της στη ζωή σας με το να επιδιώκει διαρκώς να σας μιλήσει ή να κρατήσει επαφή με τους φίλους και την οικογένεια σας. Ε, μπορεί να είναι ένα από τα σημάδια ότι θα γυρίσει πίσω για να τα ξαναβρείτε.

 6. Έχει ακόμη δυνατά συναισθήματα για εσάς.

 Πρόκειται για κάτι αρκετά προφανές. Εάν σε αγαπάει, θα γυρίσει κατά πάσα πιθανότητα. Ακόμα και τότε όμως, θα πρέπει να λύσετε την αιτία που σας έφερε στα πρόθυρα του χωρισμού.

 7. Σας μιλάει ανοιχτά και με αυτοπεποίθηση.

 Δεν έχει σημασία αν επιδιώξατε εσείς να έρθετε σε επαφή μαζί της. Αυτό που μετράει είναι ο τρόπος με τον οποίο απαντάει σε όσα της λέτε – ανοικτά, με ειλικρίνεια, σεβασμό και εμπιστοσύνη.

 Στην προκειμένη περίπτωση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε λίγη απόσταση από εκείνη και να είστε υπομονετικοί. Δείξτε της πως καταλαβαίνετε και διαβεβαιώστε την με λόγια και πράξεις πως αυτή η φορά θα είναι διαφορετική.

 8. Θέλει να σας συναντήσει.

 Μπορεί η επιθυμία να έρθετε και πάλι πρόσωπο με πρόσωπο να είναι θετική, αλλά δεν σημαίνει πως ντε και καλά είναι σημάδι ότι θα γυρίσει πίσω. Ίσα ίσα που η εν λόγω συνάντηση αποτελεί μονάχα την αρχή της νέας σχέσης με την πρώην σας.

 Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να φανείτε απεγνωσμένοι. Πάρτε, λοιπόν, το χρόνο σας και βρεθείτε μαζί της όταν είστε πραγματικά έτοιμοι, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

 Φροντίστε να έχετε ανανεώσει λιγάκι το στυλ σας και να έχετε περιποιηθεί τον εαυτό σας. Γιατί όχι, να πάρετε ιδέες από τα 30 ανδρικά κουρέματα που κερδίζουν όλα τα βλέμματα για να την εντυπωσιάσετε, ειδικά αν έχει να σας δει καιρό.

 Ακόμη και τότε όμως, δεν θα πρέπει να φανεί πως κατευθύνετε τη συζήτηση. Μη μιλήσετε για την επανασύνδεση απευθείας στο πρώτο ραντεβού.

 9. Έχετε καταλάβει τι σας οδήγησε στο χωρισμό και είστε έτοιμοι να το διορθώσετε.

 Εάν χωρίσατε, το μόνο βέβαιο είναι πως υπήρχε κάποιο μελανό σημείο στη σχέση σας. Αυτό καλείστε να το εντοπίσετε και να το δουλέψετε μέσα σας και οι δύο, χώρια.

 Όποιος κι αν είναι ο λόγος, ένα είναι το σίγουρο: θα πρέπει να τον εντοπίσετε, να τον δουλέψετε μέσα σας και μετά να δείτε το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης μαζί και με καθαρό πλέον μυαλό.

 Για να αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητες του να τα βρείτε και πάλι, θα πρέπει πρώτα να βελτιωθείτε οι ίδιοι σαν άτομα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να χτίσετε την καινούρια σας σχέση επάνω σε υγιή και γερά θεμέλια.

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top