Πώς απαντάμε στην αδιαφορία των γυναικών; Τα 10 μυστικά!

Πώς απαντάμε στην αδιαφορία των γυναικών; Τα 10 μυστικά!

 Υπάρχει κάποιο θηλυκό εκεί έξω που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Προσπαθείτε να δείτε τι ακριβώς παίζει από τη δική της μεριά, αλλά όλες οι προσπάθειες σας βρίσκουν τοίχο.

 Σας θέλει; Μήπως δεν της αρέσετε αρκετά και για αυτό φαίνεται λιγάκι αδιάφορη; Ή μήπως η αδιαφορία δείχνει ενδιαφέρον από μεριά της και είναι ένας τρόπος για να την κυνηγήσετε ακόμη περισσότερο; Κι εσείς δηλαδή τι πρέπει να κάνετε;

 Καταρχάς, ψυχραιμία! Σίγουρα είναι άκρως σπαστικό και ενοχλητικό όλο αυτό, αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

 Μπορεί εκείνη να συμπεριφέρεται σαν να μην σας βλέπει καν, αλλά υπάρχουν 10 δοκιμασμένοι τρόποι για το πως απαντάμε στην αδιαφορία της. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

 Με αγνοεί επειδή της αρέσω;

 Κι όμως, όχι. Μια κοπέλα που σας αγνοεί, το πιθανότερο είναι πως πράγματι δεν της αρέσετε και προσπαθεί να σας απομακρύνει με αυτό το τρόπο, χωρίς να σας συνθλίψει εντελώς τα όνειρα.

 Βέβαια, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις κατά τις οποίες εκείνη μπορεί να μη σας δίνει τη δέουσα προσοχή, αλλά να επιζητεί τη δική σας. Ακόμη κι αν αυτό ισχύει, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους  για να δείξετε τη προσοχή σας.

 Τι γίνεται όμως όταν μια γυναίκα σε θέλει αλλά το κρύβει ρίχνοντας σας μόνο κλεφτές ματιές; Τι σημαίνει όταν κάποιος σε φλερτάρει και μετά αδιαφορεί προσπαθώντας να σε κάνει να ζηλέψεις;

 Σίγουρα, τα ενδεχόμενα είναι πάρα πολλά. Πρέπει όμως να καταλάβετε πως αν δεν σας δείχνει πραγματικά σημάδια ότι σας θέλει, τότε μάλλον δεν σας θέλει και τόσο.

 Αυτό που σας προτείνουμε εμείς είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω. Εφαρμόστε τις 10 παρακάτω τεχνικές, και πού ξέρετε, ίσως πράγματι την κερδίσετε.

 Προσπαθώ, αλλά εκείνη με αγνοεί! Τι να κάνω;

 Η αλήθεια είναι πως στις περισσότερες γυναίκες δεν αρέσει να απογοητεύουν τους άνδρες εσκεμμένα. Τους φαίνεται πολύ δύσκολο και για αυτό προτιμούν να το κάνουν με έναν πιο έμμεσο τρόπο – την αδιαφορία.

 Πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, θα πρέπει να είστε σίγουροι πως έχετε δείξει το δικό σας ενδιαφέρον. Εάν εκείνη πιστεύει ότι τη βλέπετε φιλικά, ίσως δεν έχει πιάσει ακόμη το βαθύτερο νόημα.

 10 τρόποι για να απαντάτε στην αδιαφορία των γυναικών

 Δεν σας δίνει μια ευκαιρία είπατε; Έχει έρθει ο καιρός να προσπαθήσετε λιγάκι πιο πολύ. Ίσως αυτό που θέλει από εσάς είναι να δει ένα ξεκάθαρο ενδιαφέρον και πράξεις, παρά λόγια. Δείτε πως απαντάμε στην αδιαφορία των γυναικών για να πετύχουμε να μας προσέξουν!

 1. Κάντε μια μεγάλη χειρονομία

 Κάποιες φορές, οι γυναίκες χρειάζονται να δουν μια μεγάλη χειρονομία εκ μέρους σας για να σας προσέξουν.

 Ένας σίγουρος τρόπος για το πως απαντάμε στην αδιαφορία, λοιπόν, είναι η στοργή. Γι’ αυτό, γράψτε της ένα ερωτικό σημείωμα ή ποίημα ή κάτι που ξέρετε πως θα της αρέσει.

 Εάν πάλι πιάνουν τα χέρια σας, μπορείτε να της φτιάξετε οι ίδιοι κάτι. Οτιδήποτε κι αν κάνετε, θα πρέπει να είναι μεγάλο και να της το δώσετε έξω παρουσία κόσμου για να της δείξετε πως είστε σοβαροί απέναντι της.

 2. Δώστε της το χώρο της

 Στην άλλη μεριά της όχθης βρίσκεται το να σταματήσετε κάθε είδους προσπάθεια. Κάντε την να δει τι προκαλεί η αδιαφορία και πως μπορείτε άνετα να προχωρήσετε τη ζωή σας χωρίς εκείνη και την προσοχή της.

 Μόλις δει την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος από εσάς, τότε θα αρχίσει να καταλαβαίνει την απουσία σας. Θα σταματήσει να σας αγνοεί, αν την αγνοήσετε κι εσείς.

 3. Στρέψε την προσοχή σου σε άλλη

 Εάν θέλεις να μάθεις πώς να την κάνεις να ζηλέψει, η ζήλια είναι ένας βέβαιος τρόπος για να κερδίσεις τη προσοχή της. Εάν σε έχει δεδομένο, τότε πολύ απλά θα αρχίσει να αδιαφορεί.

 Είναι στο χέρι σου να της δείξεις πως απαντάμε στην αδιαφορία και να γίνεις ζητούμενο!

 Αμέσως μόλις στρέψεις την προσοχή σου αλλού, θα αρχίσει να φωλιάζει μέσα της το πράσινο τερατάκι της ζήλιας. Τότε, ίσως έρθει η ίδια να πέσει στην αγκαλιά σου.

 4. Ρωτήστε την τι συμβαίνει

 Εάν πραγματικά δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει, καλό είναι να της ζητήσετε το λόγο για την αλλόκοτη αυτή συμπεριφορά της. Διαβεβαιώστε την πως θα σταματήσετε, αν αυτό είναι που θέλει.

 Τις περισσότερες φορές, θα τη βρείτε πράγματι πρόθυμη να σας πει τι γίνεται. Εάν πρόκειται για κάποια παρεξήγηση, μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά και να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.

 5. Συζητήστε το με τους φίλους της

 Μήπως αρνείται να σας πει τι συμβαίνει; Μην σκάτε. Μπορείτε πάντοτε να απευθυνθείτε στις φίλες της. Εάν κάνατε εσείς κάτι, αυτός είναι ένας αξιόπιστος τρόπος να το μάθετε!

 Βέβαια, καλό είναι να έχετε κατά νου πως είναι εξίσου πιθανό οι φίλες της να μην έχουν ιδέα τι παίζει ή μπορεί ούτε καν η ίδια να μην ξέρει τι της γίνεται.

 6. Μην είστε απελπισμένοι

 Σε οποιαδήποτε περίπτωση συνειδητοποιήσετε πως προσπαθείτε υπερβολικά πολύ να την κερδίσετε, σταματήστε. Σας κάνει να φαίνεστε εντελώς απελπισμένοι και πέφτετε στα μάτια της.

 Μην μπείτε καν στον κόπο να της πείτε πως είναι η μοναδική για εσάς. Έτσι, θα σας αγνοήσει ακόμη περισσότερο και πολύ σύντομα θα το βάλει στα πόδια.

 7. Στείλτε της ένα μήνυμα που απαιτεί την απάντηση της

 Αρνείται να απαντήσει στα καθημερινά σας μηνύματα; Κανένα πρόβλημα. Θα πρέπει μόνο να της στείλετε κάτι που δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο αγνόησης. Για παράδειγμα, μπορείτε να τη ρωτήσετε κάτι.

 8. Δείξτε της πως την καταλαβαίνετε

 Βρείτε έναν λόγο που σας συνδέει και σας κάνει να πιστεύετε ότι είστε γεννημένοι να είστε μαζί και μοιραστείτε τον μαζί της. Μπορεί να είναι κυριολεκτικά οτιδήποτε, αρκεί να είναι αμοιβαία ενδιαφέρον και για τους δύο σας.

 Το κλειδί της επιτυχίας εδώ είναι η ειλικρίνεια. Δεν θα θέλατε να μάθει κάποια στιγμή πως της λέγατε ψέματα για να την κερδίσετε, έτσι;

 9. Φροντίστε την εμφάνιση σας

 Ναι, η εμφάνιση μετράει για τις γυναίκες. Όσο κι αν θέλετε να πιστέψετε το αντίθετο, δεν μπορείτε να σχηματίσετε σχέση με έναν άνθρωπο που δεν βρίσκετε ελκυστικό σε ό,τι αφορά την εξωτερική του εμφάνιση.

 Για αυτό, λοιπόν, καλείστε να την προσέξετε. Φροντίστε να είστε πάντοτε όμορφοι, λαμπεροί και φυσικά να μυρίζετε όμορφα. Μην αμελείτε τη περιποίηση της γενειάδας σας. Οι γυναίκες ξετρελαίνονται για άντρες που ξέρουν πως να περιποιούνται σωστά τους εαυτούς τους.

 10. Απλώς σταματήστε, δεν ενδιαφέρεται

 Έχετε δοκιμάσει όλα τα παραπάνω, αλλά παρόλα αυτά δεν λέει με τίποτε να γυρίσει να σας κοιτάξει; Ε, τότε μάλλον δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς.

 Από εκεί και πέρα, δεν θα κάνει καλό σε κανέναν το να συνεχίσετε να προσπαθείτε. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα φανείτε παράξενος, ενώ στην χειρότερη, τουλάχιστον απειλητικός.

 Η αλήθεια είναι πως όταν σε έχει γραμμένη και σε αγνοεί η κοπέλα που πραγματικά σε ενδιαφέρει είναι τουλάχιστον ενοχλητικό. Όσο κι αν σας εκνευρίζει όμως, καλείστε να παραμείνετε ψύχραιμοι.

 Ακολουθώντας πιστά τις παραπάνω συμβουλές για το πως απαντάμε στην αδιαφορία θα είστε σε θέση να γνωρίζετε αν το αίσθημα είναι αμοιβαίο ή εάν έχει έρθει ο καιρός να σταματήσετε να προσπαθείτε.

 Αλήθεια, εσείς πώς καταφέρατε να κερδίσετε το ενδιαφέρον της κοπέλας που σας αρέσει; Μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας εμπειρίες!

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top