Όταν μια γυναίκα σε θέλει αλλά το κρύβει: Τα κρυφά σημάδια!

Όταν μια γυναίκα σε θέλει αλλά το κρύβει: Τα κρυφά σημάδια!

 Γνωρίσατε λοιπόν το κορίτσι το ονείρων σας, αλλά τα πράγματα δεν έχουν προχωρήσει πέρα από αυτό.

 Τώρα προσπαθείτε να βρείτε απαντήσεις και σημάδια αν το κορίτσι που σας αρέσει έχει τα ίδια συναισθήματα, αλλά τα κρύβει. Αρχικά, αυτά συμβαίνουν. Δεν είστε και ο μόνος.

 Οι σχέσεις των ανθρώπων δεν είναι τόσο εύκολες. Τα συναισθήματα σπάνια ρέουν σαν ένα διαφανές, καθαρό ρυάκι που μπορείτε να δείτε μέσα από αυτό.

 Πολλά κορίτσια τείνουν να κρύβουν τα συναισθήματά τους και για να κατακτήσεις την καρδιά ενός κοριτσιού πρέπει να κάνεις μια συνεπή προσπάθεια μέχρι τέλους.

 Για να ξέρετε εάν πρέπει να προσπαθείτε ή όχι, είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε τα σημάδια ενδιαφέροντος.

 Πως να καταλάβετε ότι το κορίτσι ενδιαφέρεται για εσάς αλλά το κρύβει!

 Το κορίτσι που σου αρέσει μπορεί να νιώθει το ίδιο, αλλά να μην εκδηλώνει τα συναισθήματά του απέναντί σας – αυτό μπορεί να συμβαίνει για διάφορους λόγους.

 Για παράδειγμα, μπορεί να την έχουν πληγώσει πολλές φορές στο παρελθόν ή να είναι εξίσου χαμένη με το τι αισθάνεστε εσείς για εκείνη.

 Όποιοι και εάν είναι οι λόγοι, έχουμε συγκεντρώσει μερικά σημάδια – κλειδιά, για να καταλάβετε τα συναισθήματά της.

 1. Την κάνεις να χαμογελάει

 Εάν ψάχνετε μερικά σημάδια προσέξτε αυτό: εάν αρέσετε σε ένα κορίτσι, η παρουσία σας θα της προκαλεί ενθουσιασμό και χαμόγελα και δεν το κάνει από ευγένεια.

 Είναι γνήσιο αυθόρμητο χαμόγελο που φωτίζει το πρόσωπο και την καρδιά της. Εάν αυτό είναι φιλικό ή ρομαντικό, θα το αποκωδικοποιήσετε στα επόμενα βήματα.

 2. Η γλώσσα του σώματος της είναι ανοιχτή και φιλόξενη

 Το σώμα της μπορεί να προδώσει τα συναισθήματά που κρύβει για σένα. Μπορεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για να κρατήσει τα συναισθήματά της, αλλά δεν έχει κανέναν έλεγχο στο υποσυνείδητο του μυαλού της. Γι ‘αυτό, η γλώσσα του σώματός της αλλάζει όταν είναι κοντά σου.

 Εάν στέκεται ψηλά με τους ώμους της σηκωμένους προς τα πίσω και τα πόδια της είναι στραμμένα προς την κατεύθυνση σας, είναι ο τρόπος του σώματός που δηλώνει την επιθυμία της για εσάς.

 3. Σε φλερτάρει με γραπτά μηνύματα

 Τα σημάδια μπορεί να κρύβονται και μέσα από τα μηνύματα που σας στέλνει. Παρατηρήστε τα λόγια της, τα μηνύματά της είναι σεμνά ή ερωτικά;

 Μήπως σε πειράζει και σε προκαλεί με παιχνιδιάρικο ύφος; Τότε μάλλον δεν ανήκεις στο friendzone!

 4. Σου στέλνει συχνά

 Τι γίνεται αν δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια φλερτ κατά την αλληλεπίδραση σας; Κοιτάξτε πιο προσεκτικά. Δεν υπάρχουν πραγματικά σημάδια ή μήπως δεν μπορείτε να τα εντοπίσετε;

 Η επιθυμία της να σας στέλνει συχνά είναι ένα σημάδι, ειδικά όταν η επικοινωνία είναι δική της πρωτοβουλία.

 Η ανάγκη της να είναι συνεχώς σε επαφή μαζί σας, να θέλει να μοιραστεί τις στιγμές της μαζί σας, να είναι μέρος όλων όσων κάνετε, είναι μια σαφής ένδειξη ότι είναι ερωτευμένη μαζί σας και θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα.

 5. Δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει για σένα

 Σημάδια ότι αρέσετε σε ένα κορίτσι, αλλά προσπαθεί να μην το δείξει μπορεί να κρύβονται στην αλληλεπίδραση με τους φίλους της ή τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά της.

 Εάν έχετε κοινούς φίλους είναι πιο εύκολο να καταλάβετε εάν οι φίλοι σας γνωρίζουν ή ακούνε συνέχεια για εσάς. Αν από τα 10 πράγματα που λέει τα 7 περιέχουν το όνομά σας, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία.

 6. Κάνει μια προσπάθεια να διατηρήσει επαφή

 Για σκεφτείτε προσεκτικά, μήπως σας στέλνει μηνύματα όλη μέρα; Μήπως προσπαθεί να σας δει τυχαία ή σας καλεί συνέχεια; Εάν ναι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι της αρέσετε πολύ.

 7. Είναι εκεί για εσάς

 Σε περίπτωση που ένα ντροπαλό κορίτσι σας αρέσει, η αποκρυπτογράφηση των κρυφών συναισθημάτων της μπορεί να γίνει αρκετές φορές πιο δύσκολη, ακόμη κι αν δεν μπορεί να σταματήσει να είναι εκεί για σας σε κάθε βήμα.

 Εάν έχετε μια σημαντική παρουσίαση στη δουλειά, θα σας ευχηθεί καλή τύχη και αργότερα θα σας στείλει μήνυμα για να μάθει πώς πήγε.

 Εάν ο σκύλος σας αρρωστήσει, θα κάνει τα πάντα για να πάει στον κτηνίατρο μαζί σας. Αυτές οι ενέργειες προέρχονται από τα υποκείμενα συναισθήματά της για εσάς.

 8. Είναι νευρική

 Ένα από τα εμφανή σημάδια είναι να αισθάνεται νευρικότητα όταν βρίσκεται κοντά σας.

 Μπορεί να είναι λίγο αδέξια, να ζητήσει πολλές φορές συγγνώμη χωρίς κανένα λόγο ή να είναι λίγο πιο ντροπαλή. Αυτές οι ενέργειες είναι σημάδι ότι έχει συναισθήματα για εσάς.

 9. Η κοπέλα γελάει με τα αστεία σου

 Ο τρόπος για να φτάσεις πιο γρήγορα στην καρδιά μιας γυναίκας είναι το χιούμορ. Μερικά κορίτσια ίσως συγκρατηθούν για να μην φανερώσουν τα συναισθήματα τους. 

 Η ικανότητα να κάνεις ένα κορίτσι να γελάει είναι από μόνο του ένα καλό σημάδι. Το γέλιο και η έλξη συνδέονται στενά, γιατί όταν κάποιος μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι, αρχίζουμε, φυσικά, να τον βλέπουμε πιο θετικά.

 10. Σε κοιτάζει κρυφά

 Λοιπόν, όχι με ανατριχιαστικό τρόπο. Αλλά ας πούμε ότι είστε μαζί, και είστε παθιασμένοι με κάτι.

 Δεν θα μπορέσει να σας βοηθήσει παρά να σας κοιτάζει με αγάπη και θαυμασμό και εάν την πιάσεις να σε κοιτάει, μπορεί να αντιδράσει λίγο αμήχανα.

 11. Θυμάται μικρές λεπτομέρειες για σένα

 Το να θυμάται μικρές λεπτομέρειες για σένα είναι επίσης ένα σημάδι. Ας πούμε ότι της είπες κάποτε ότι σου αρέσει να τρώς περισσότερο nachos απ΄ότι ποπ κορν, όταν παρακολουθείτε μια ταινία.

 Την επόμενη φορά που θα παρακολουθήσετε ταινία μπορεί να επιμείνει να πάρει σνακ και ποτά και να παραγγείλει nachos για εσάς.

 Αυτές οι μελετημένες χειρονομίες είναι μια εκδήλωση των συναισθημάτων της για σένα.

 12. Ξέρει πράγματα που δεν της είπες καν

 Μπορεί να είχατε μιλήσει για ένα κατοικίδιο που είχατε παλιά και εκείνη κατά λάθος αναφέρεται με το όνομα του σκύλου σας, ενώ εσείς δεν το είχατε αναφέρει.

 Ίσως το έμαθε από τα αδέλφια σας, τον παιδικό σας φίλο ή τη μητέρα σας. Θέλει να μάθει τα πάντα για εσάς και αυτό είναι ένα σημάδι τρυφερότητας.

 13. Το κορίτσι σου κάνει ζήλιες

 Ανεξάρτητα από το πόσο ελέγχει τα συναισθήματά της, θα αισθάνεται πάντοτε μια δόση ζήλιας, εάν άλλες γυναίκες είναι γύρω σας ή εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για εσάς.

 Οι μικρές ζηλοτυπίες θα σας κάνουν πιο ξεκάθαρο εάν σας βλέπει ως φίλο ή είναι ερωτευμένη μαζί σας.

 «Ποια ήταν;», «Τι συμβαίνει ανάμεσά σας;» «Τι σου είπε;». Ερωτήσεις όπως αυτές θα πρέπει να καταστήσουν σαφές πώς αισθάνεται για σένα.

 14. Είναι έτοιμη να περάσει χρόνο μαζί σου

 Ακόμα ένα σημάδι είναι ότι προσπαθεί να περάσει χρόνο μαζί σας.

 Κάθε φορά που προτείνετε να βγείτε, να συναντηθείτε, να βγείτε κάπου, συμφωνεί χωρίς δισταγμό, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακυρώσει τα σχέδια της για να έρθει μαζί σας.

 15. Ασχολείται μαζί σου στα κοινωνικά μέσα

 Μεταξύ των ενδείξεων ότι σας θέλει είναι το να αλληλεπιδράει μαζί σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Ένα κορίτσι που ενδιαφέρεται για εσάς θα σας ακολουθήσει, θα σας κάνει φίλο στον λογαριασμό της και θα αντιδράσει στις ιστορίες σας ή σε παλιές αναρτήσεις.

 16. Μιλάει υποθετικά

 Δηλώσεις όπως, «Θα σε παντρευόμουν αν δεν παντρευτώ ως τα 30» δείχνουν ότι ένα κορίτσι θέλει να είστε κοντά της για πολύ καιρό.

 Αφήνει σαφείς ενδείξεις ότι θέλει κάτι περισσότερο και ίσως περιμένει να το καταλάβετε. Τα υποθετικά λόγια είναι σαφή ένδειξη ότι σας σκέφτεται.

 17. Σε ψάχνει

 Δείτε πώς αντιδράει αν είστε και οι δύο σε ένα δωμάτιο γεμάτο άτομα. Εάν έχει συναισθήματα για εσάς, θα βρείτε πάντα τα μάτια της να σας αναζητούν.

 Το καλύτερο είναι ότι μπορεί να μην γνωρίζει ότι συμβαίνει, οπότε δεν μπορεί να το συγκρατήσει, ακόμα κι αν προσπαθεί να κρύψει τα συναισθήματά της από εσάς.

 18. Η στάση της κοπέλας απέναντί σου αλλάζει

 Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημάδια ειδικά εάν γνωρίζεστε για αρκετό καιρό. Ας πούμε ότι είστε φίλοι μερικά χρόνια και είχατε μια σχέση στοργής, αλλά όχι εκδηλωτική.

 Τώρα συνηθίζει να σε ακουμπά πιο συχνά και προσπαθεί να είναι καλοντυμένη πριν σε συναντήσει. Αυτό σίγουρα σχετίζεται με τα συναισθήματά της.

 19. Μπορεί να το αισθανθείτε με το άγγιγμά της

 Αν γνωρίζεστε πολύ για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να παρατηρήσετε ότι ο τρόπος που σας αγγίζει έχει αλλάξει.

 Για παράδειγμα, οι αγκαλιές της μπορεί να γίνουν μεγαλύτερες ή να κρατάει τα χέρια σας όταν χαιρετιέστε.

 Εάν συναντηθήκατε πρόσφατα, μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι έχει αρχίσει να ψάχνει ευκαιρίες να επικοινωνήσει μαζί σας. Ακόμα, μπορεί να ακουμπά τον ώμο ή τα μαλλιά σας.

 20. Κάνει σχέδια

 Αν έχουν περάσει λίγες μέρες χωρίς να δείτε ο ένας τον άλλον, θα σας προτείνει να βγείτε έξω ή θα βρει μια δικαιολογία για να σας δει. Μπορεί ακόμα και να προσπαθήσει να σας δει μαζί με τους φίλους σας.

 21. Οι φίλοι της τα γνωρίζουν όλα

 Έχεις παρατηρήσει ότι οι φίλες της σε κοιτάζουν έντονα ή μιλούν σιωπηλά όταν περνάς; Αυτό συμβαίνει γιατί οι φίλες της γνωρίζουν τι αισθάνεται για εσένα.

 22. Την κάνετε να κοκκινίζει

 Εάν την φλερτάρετε ή της κάνετε κομπλιμέντα, μπορεί να κοκκινίζει. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε σίγουρα της αρέσετε.

 23. Μπορεί να κοιτάζει τα μάτια σας

 Μοιράζεστε κάτι βαθιά προσωπικό μαζί της και κοιτάζει προσεκτικά τα μάτια σας. Σαν να προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει πώς νιώθετε μέσα σας.

 Ίσως κρατάει ακόμη και το χέρι σας, γιατί νοιάζεται βαθιά για σας.  Αυτό είναι απόδειξη των συναισθημάτων της.

 24. Προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει

 Εάν ένα κορίτσι έχει συναισθήματα για εσάς, είναι φυσικό να θέλει να είναι ελκυστική και επιθυμητή για εσάς. Για τον λόγο αυτό, μπορεί να παρατηρήσετε ότι καταβάλλει προσπάθειες να σας εκπλήξει.

 Από το ντύσιμο μέχρι την επίδειξη δεξιοτήτων ή γνώσεων σε ένα παιχνίδι, το κορίτσι θέλει να σας εντυπωσιάσει.

 25. Εκτιμά την γνώμη σας

 Ένα κορίτσι που έχει συναισθήματα για σας θα θέλει πάντα την γνώμη σας. Την ενδιαφέρουν οι συμβουλές και οι απόψεις σας.

 Ίσως σε κάποιον βαθμό άρχισε να σας βλέπει ως αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Έτσι, θέλει να συμμετέχετε σε όλες τις αποφάσεις, μεγάλες και μικρές.

 26. Γιορτάζει μαζί σου

 Όταν ένα κορίτσι μοιράζεται την χαρά σου και γιορτάζει μαζί σου σε μικρές ή μεγάλες επιτυχίες, τότε πραγματικά νιώθει κάτι για εσένα.

 Εάν είναι σημαντικό για σένα, είναι σημαντικό και για αυτήν – μια προαγωγή, μια νίκη στο ποδόσφαιρό ή αν κάνεις τα πρώτα βήματα σου σε μια επιχείρηση.

 27. Σας φροντίζει

 Τα ένστικτα της φροντίδας μπορούν, επίσης, να προδώσουν τα κρυφά της συναισθήματα. Μπορεί, λοιπόν, να είναι πρόθυμη να σας φροντίσει όταν λερωθείτε ή όταν είστε άρρωστος.

 28. Κάνετε μεγάλες συζητήσεις

 Μιλάτε στο τηλέφωνο όλο το Σαββατοκύριακο ή Παρασκευή βράδυ όταν δεν μπορείτε να είστε μαζί; Μπορεί να σας μιλάει για ώρες;

 Μήπως ο χρόνος περνάει γρήγορα όταν είστε και οι δύο ενθουσιασμένοι με τη συζήτηση; Ναι, αυτά είναι μερικά σημάδια.

 29. Μοιράζεται φωτογραφίες μαζί σας

 Η κοινή χρήση φωτογραφίας είναι ένα μεγάλο βήμα για κάθε κορίτσι. Και αν ένα κορίτσι μοιράζεται φωτογραφίες μαζί σας τακτικά, δεν μπορεί να υπάρχει κανένας άλλος λόγος από το να ενδιαφέρεται για εσάς.

 Σκεφτείτε πόσο συχνά και χωρίς κόπο μοιράζεται φωτογραφίες μαζί σας.

 Εάν αυτό γίνει ένας κανόνας μεταξύ και των δύο, σίγουρα έχει αναπτύξει έντονα συναισθήματα και έχει δημιουργήσει μια συγκεκριμένη σχέση μαζί σας. Όχι μόνο της αρέσετε, αλλά σας εμπιστεύεται.

 30. Έχει σχέση με τους ανθρώπους της ζωής σας

 Εάν καλεί τη μαμά σας για να μάθει τα νέα της ή να φτιάξει τα αγαπημένα γλυκά του φίλου σας στα γενέθλιά του, μπορείτε αναμφίβολα να τα συμπεριλάβετε ανάμεσα στα σημάδια κρυφής έλξης.

 Θέλει να παρατηρήσετε τις προσπάθειές της, γιατί μόλις το κάνετε, θα ξέρετε ότι σας αγαπάει βαθιά.

 31. Είναι γενναιόδωρη και κάνει φιλοφρονήσεις

 Μπορεί να κρύψει τον έρωτά της, αλλά όχι τον θαυμασμό για εσάς. Θα είναι γενναιόδωρη και θα σας δίνει πολλά συγχαρητήρια και φιλοφρονήσεις.

 32. Σας αφήνει να δείτε τις ιδιοτροπίες και τα ελαττώματά της

 Εάν μια κοπέλα νιώθει ασφαλής να δείτε την περίεργη πλευρά ή τα ελαττώματα της, αυτό σημαίνει ότι τα συναισθήματά της για εσάς είναι βαθύτερα από μια απλή συμπάθεια.

 Νιώθει μια συναισθηματική προσκόλληση, για να σας επιτρέπει να δείτε το ποια είναι πραγματικά.

 33. Όταν πίνει σας παίρνει τηλέφωνο

 Ένα από τα σίγουρα σημάδια ότι σας θέλει είναι να σας στέλνει ή να σας καλεί όταν είναι μεθυσμένη.

 Τώρα, μπορεί να μην συμβαίνει καθημερινά ή πολύ συχνά, αλλά το γεγονός ότι έχει συμβεί σημαίνει ότι είστε στο μυαλό της ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται, τι κάνει ή σε ποια κατάσταση βρίσκεται.

 Εκτός αυτού, οι άνθρωποι τείνουν να σκέφτονται αυτά που εκτιμούν περισσότερο όταν είναι μεθυσμένοι.

 34. Δείχνει την ευάλωτη πλευρά της

 Εάν μια γυναίκα σας αφήσει να δείτε την ευάλωτη πλευρά της ή μοιράζεται μαζί σας ορισμένες όχι τόσο ευχάριστες εμπειρίες ζωής, σίγουρα κατέχετε μια ξεχωριστή θέση στη ζωή και την καρδιά της.

 35. Δεν ψάχνει νέες γνωριμίες

 Σίγουρα, εάν μια κοπέλα ενδιαφέρεται για εσάς δεν θα είναι διαθέσιμη για άλλους. Έχει εστιάσει εξ ολοκλήρου σε εσάς και δεν την ενδιαφέρει να γνωρίσει άλλους άνδρες στο κλαμπ ή σε άλλους χώρους.

 Μαθαίνοντας να αναγνωρίζετε τα κρυφά σημάδια μπορείτε να ερμηνεύσετε πιο εύκολα το ενδιαφέρον μιας κοπέλας. Μετά, έρχεται το επόμενο δύσκολο κομμάτι – να της ζητήσετε να βγείτε.

Συχνές ερωτήσεις

 1. Πώς ξέρετε αν μια κοπέλα σας θέλει χωρίς να σας το πει;

 Δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματός της. Εάν το σώμα της είναι χαλαρό, ψηλό και δείχνει προθυμία, είναι σημάδι ότι νιώθει κάτι για εσάς.

 Ομοίως, το κοκκίνισμα ή το παιχνίδι με τα μαλλιά της όταν μιλάτε είναι, επίσης, σημάδια έλξης.

 2. Πώς ξέρετε αν κρύβει τα συναισθήματά της;

 Εάν προσπαθεί να σας έχει στην ζωή της με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μπορείτε να είστε αρκετά σίγουροι ότι έχει συναισθήματα για εσάς, αλλά προσπαθεί να το κρύψει.

 3. Πώς ξέρετε ότι σας θέλει κρυφά;

 Αν σας αγαπάει κρυφά, θα είναι εκεί για εσάς, θα σας ευχαριστήσει, θα προσέξει τις προτιμήσεις σας, τι δεν σας αρέσει και θα θελήσει να σας γνωρίσει.

 4. Ποια είναι τα σημάδια του κρυφού φλερτ;

 Το απαλό φλερτ, τα συχνά γραπτά μηνύματα, οι σκηνές ζηλοτυπίας είναι όλα σημάδια ότι νιώθει κάτι για εσάς.

 Όπως και να’χει, ο έρωτας και ο βήχας…δεν κρύβονται! Πράγματι, όσο κι αν μια ερωτευμένη κοπέλα προσπαθεί να κρύψει τα συναισθήματά της, υπάρχουν σημάδια που τη «προδίδουν». 

 Παρατηρήστε κινήσεις, λόγια, πράξεις, ακόμα και υπονοούμενα που φωνάζουν από μακριά ότι της αρέσετε πολύ, αλλά θέλει να το πάει σιγά σιγά.

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top