Πρώτο ραντεβού: Με αυτά τα tips δεν χάνεις ποτέ!

Πρώτο ραντεβού: Με αυτά τα tips δεν χάνεις ποτέ!

 Το πρώτο ραντεβού είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Είτε γνωριστήκατε μέσω εφαρμογής γνωριμιών είτε τυχαία σε κάποιο μαγαζί, ανταλλάσσοντας για ώρες βλέμματα, καταφέρατε να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

 Το κορίτσι δέχτηκε να βγει μαζί σας και αυτό από μόνο του είναι μια νίκη. Πρέπει να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας.

 Έχοντας περάσει με επιτυχία το πρώτο στάδιο, ήρθε η ώρα να κοιτάξετε και να προετοιμαστείτε για το επόμενο βήμα.

 Τι μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι θα κυλήσει ομαλά το πρώτο ραντεβού, με την ελπίδα ότι θα είναι ικανό να σας πάει και σε δεύτερο και σε τρίτο ραντεβού; Στην πραγματικότητα πολλά πράγματα.

 Ακολουθούν 7 συμβουλές για το πρώτο ραντεβού:

 1. Ντύσου για να εντυπωσιάσεις στο πρώτο ραντεβού

 Μπορεί να νιώθεις άνετα, αλλά τα τζιν και τα μπλουζάκια δεν είναι πάντα ελκυστικά.

 Κανείς δεν θέλει να βγει με κάποιον που φέρει μια τσαλακωμένη εμφάνιση λες και σηκώθηκε τώρα από το κρεβάτι του.

 Φυσικά, μεγαλώσαμε με την φράση να μην κρίνουμε το βιβλίο από το εξώφυλλο. Ο εσωτερικός κόσμος ή ο τρόπος που σκέφτεστε είναι πιο σημαντικός, όμως ειδικά για το πρώτο ραντεβού η εμφάνιση μετράει.

 Γνωρίζετε ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά και η προσδοκάτε να εντυπωσιάσετε ο ένας τον άλλον, οπότε φορέστε ένα καθαρό πουκάμισο και περιποιηθείτε τα μαλλιά και τα μούσια σας.

 Όταν λοιπόν φτάσετε στο σημείο συνάντησης περιποιημένος – στα καλύτερά σας, δηλώνετε αμέσως ότι ενδιαφέρεστε για εκείνη και θέλετε να σας αρέσει.

 Επιπλέον, εάν δείξετε τα φυσικά χαρακτηριστικά σας τότε αυτό θα είναι μόνο θετικό για εσάς.

 2. Να είστε στην ώρα σας ή και λίγο νωρίτερα

 Η πρώτη συνάντηση βασίζεται πολύ στην πρώτη καλή εντύπωση. Εμφανιστείτε, λοιπόν, εγκαίρως. Αυτό θα δείξει πως έχετε καλούς τρόπους, αλλά αποτελεί και μια καλή στρατηγική.

 Δεν θέλετε το ραντεβού σας να εύχεται να μην είχε συμφωνήσει να βγει μαζί σας. Φτάνοντας μέχρι και 15 λεπτά νωρίτερα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να μειώσετε το άγχος.

 Συγχρόνως, διασφαλίζετε ότι το ραντεβού θα ξεκινήσει με μια ευχάριστη νότα. Επίσης, θα δείξει ότι είστε καλά προετοιμασμένος και στοχαστικός. Εάν το ραντεβού σας είναι στον κινηματογράφο, μπορείτε να μπείτε στη σειρά και να πάρετε τα εισιτήρια νωρίτερα.

 Εάν συναντηθείτε σε ένα πάρκο ή μια καφετέρια, μπορείτε να αναζητήσετε την περιοχή και να επιλέξετε ένα ήσυχο μέρος για να καθίσετε.

 Όπου κι αν πάτε, θα πρέπει να φτάσετε εκεί αρκετά νωρίς για να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις και να βοηθήσετε τα πάντα να λειτουργήσουν ομαλά μόλις φτάσει το ραντεβού σας – ελπίζουμε αντίστοιχα νωρίς!

 3. Κάντε ερωτήσεις και ακούστε προσεκτικά την κοπέλα

 Οι καλές, στοχευμένες ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε σωστά την πρώτη συνάντησή σας.

 Ερωτήσεις τύπου «είσαι κοντά με την οικογένειά σου;» ή «έχεις κάποιο τατουάζ;» θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε μια συνομιλία και να καθορίσετε κοινά ενδιαφέροντα ή αξίες.

 Ακούστε προσεκτικά τι λέει η συνομιλήτριά σας, γιατί οι απαντήσεις της θα σας δείξουν πολλά για εκείνη. Μερικές ενδιάμεσες ερωτήσεις θα δείξουν πως είστε ενεργός ακροατής και προσέχετε τι λέει.

 4. Μην ντρέπεστε να κάνετε κάποιο κομπλιμέντο

 Τα κομπλιμέντα λειτουργούν πάντα θετικά. Σκεφτείτε ότι το άτομο που έχετε απέναντί σας έχει κάνει την ανάλογη προετοιμασία με εσάς για να είναι ωραίο και περιποιημένο στο πρώτο σας ραντεβού.

 Ένα κομπλιμέντο από καρδιάς με σεβασμό και ειλικρίνεια θα την κάνει να νιώσει ευχάριστα και σίγουρα θα είναι ένα καλό τελείωμα για το ραντεβού σας.

 Πείτε κάτι κολακευτικό που δείχνει ότι προσέχετε τις λεπτομέρειες, όπως: Μου αρέσει πολύ το κολιέ που φοράς, το χρώμα το νυχιών σου έχει όμορφο χρώμα.

 5. Μην αφήσεις την κοπέλα να πληρώσει τον λογαριασμό!

 Κανείς δεν θέλει να τοποθετηθεί επί τόπου, οπότε μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να συζητήσετε πώς να μοιράσετε το λογαριασμό.

 Όσον αφορά στο πρώτο ραντεβού, ε, εντάξει, δεν χρειάζεται να επισημάνουμε πως καλό είναι να κεράσετε εσείς το κορίτσι σας. Φερθείτε σαν «jentleman» και αναλάβετε εσείς τον λογαριασμό.

  Αν βγαίνετε καιρό, είναι καλύτερα να ξεκινάτε αυτή τη συνομιλία νωρίς. Με αυτόν τον τρόπο και οι δύο ξέρετε τι να περιμένετε και δεν χρειάζεται να αναλύσετε πολύ το θέμα μπροστά στον σερβιτόρο ή ακόμα να αισθανθείτε ένοχος που επιλέξατε να φάτε κάτι ακριβό.

 Μην ξεχνάτε πως δεν υπάρχουν «πρέπει» για το ζήτημα των χρημάτων, κάντε αυτό που νιώθετε. Είμαστε ενήλικες και αυτά τα θέματα μπορούμε να τα συζητήσουμε ή να τα αναφέρουμε από νωρίς.

 Για παράδειγμα, μπορείτε, εάν έχετε την πρόθεση να κεράσετε, να συμπεριλάβετε την πρόθεσή σας στην πρόσκληση για το πρώτο ραντεβού «θα ήθελες να βγούμε για δείπνο κάποια στιγμή; Είναι χαρά μου να κεράσω για την γνωριμία μας».

  Ακόμα, δοκιμάστε να πείτε αυτό κατά την διάρκεια του ραντεβού για να βγάλετε την κοπέλα από την δύσκολη θέση « Τα ποτά δικά μου σήμερα».

 6. Διαβάστε τα σημάδια για να αποφασίσετε εάν θα πρέπει να φιλήσετε ή να αγκαλιάσετε στο τέλος της νύχτας

 Μπορείτε να καταλάβετε πολλά από την γλώσσα του σώματος. Εάν το ραντεβού σας κλίνει προς εσάς και έχει επαφή με τα μάτια, αυτό είναι καλό σημάδι. Εάν κοιτάζει το ρολόι και δεν φαίνεται να ακούει αυτό που λέτε, αυτό είναι κακό σημάδι.

 Η αντίληψη αυτών των ενδείξεων μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν πρέπει να πάτε για ένα φιλί, μια αγκαλιά ή απλά ένα ευγενικό αντίο όταν τελειώσει η νύχτα.

 Φυσικά, ακόμα κι αν το ραντεβού φαίνεται να κυλά εξαίσια, δεν θέλουν όλοι ένα φιλί στο τέλος του ραντεβού.

 Δεν είστε σίγουροι ότι έχετε καταλάβει σωστά; Τότε απλά ρωτήστε! Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να πάρετε τη συγκατάθεση της πριν κάνετε την κίνηση για το πρώτο σας φιλί. Απλά σίγουρα το να ρωτήσετε αν θέλει να την φιλήσετε είναι κάτι τελείως λάθος.

 7. Κρατήστε επαφές με την κοπέλα – δεν χρειάζεται να περιμένετε μέρες

 Τέλος, εάν περάσατε καλά, θα πρέπει να είστε σε επαφή και να ζητήσετε και δεύτερο ραντεβού. Και όχι δεν χρειάζεται να περιμένετε 3 ήμερες.

 Στη πραγματικότητα, προχωρήστε και στείλτε ένα γρήγορο κείμενο λέγοντας ότι περάσατε καλά και ρωτήστε πότε μπορείτε να συναντηθείτε ξανά.

 Διαφορετικά, εάν περιμένετε, μπορεί να μην έχετε την ευκαιρία να συνταθείτε ξανά σύντομα. Ίσως άθελά σας περάσετε το μήνυμα ότι δεν ενδιαφέρεστε και τόσο.

 Μέσα σε όλα αυτά μην ξεχάσετε να είστε ο εαυτός σας. Μόνο η γνήσια πλευρά του εαυτού σας θα μπορέσει να εντυπωσιάσει, να ενθουσιάσει και να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοριτσιού που συνοδεύετε.

 Εν κατακλείδι, όποιας ηλικίας κι αν είμαστε, το πρώτο ραντεβού είναι κάτι που πάντα θα μας αγχώνει έστω και λίγο. Όλοι θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να εντυπωσιάσουμε.

 Αν θέλετε να καταπλήξετε το κορίτσι σας και να κερδίσετε και δεύτερο ραντεβού, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας και μη ξεχάσετε να είστε ο πραγματικός σας εαυτός!

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top