Γιατί δεν πρέπει να της πεις τι νιώθεις από το πρώτο ραντεβού!

Γιατί δεν πρέπει να της πεις τι νιώθεις από το πρώτο ραντεβού!

 Μιλάς με ένα κορίτσι εδώ και λίγους μήνες αλλά δεν κάνεις ένα τολμηρό βήμα; Πολλοί άνθρωποι ομολογούν πρόωρα τα συναισθήματά τους, προκειμένου να αυξήσουν το ενδιαφέρον στο άλλο άτομο. 

 Ωστόσο, υπάρχει χρόνος και χώρος που μπορείς να ομολογήσεις τις προθέσεις σου. Μην το κάνεις στην επιστροφή από το πρώτο ραντεβού.

 Εάν δεν είσαι σίγουρος για το πως νιώθει το άλλο άτομο, το να εμφανιστείς με ένα μπουκέτο λουλούδια έξω από το σπίτι της και να της εξομολογηθείς ότι είσαι ερωτευμένος μαζί της θα οδηγήσει μόνο σε πίεση.

 Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να υπάρχουν σαφή σημάδια ενδιαφέροντος και από τις δύο πλευρές. Όταν δείχνεις αυτοπεποίθηση, σίγουρα θα το αντιληφθεί αυτό η κοπέλα που σε ενδιαφέρει.

 Από την άλλη, εάν δείξεις ανασφάλεια, τότε θα την κάνεις να αναρωτιέται εάν είσαι πραγματικά ο τύπος της. Οι επιθετικές και βεβιασμένες κινήσεις δεν οδηγούν στο να δημιουργηθεί περισσότερη οικειότητα.

 Απαιτείται ελάχιστη προσπάθεια όταν τα συναισθήματα αναπτύσσονται ομαλά. Ξεκίνα με το να επιδιώκεις να την βλέπεις σε κοινές δραστηριότητες με φίλους. Μπορείς να είσαι με την παρέα σου και εκείνη με τη δική της.

 Επίσης, μην διστάσεις να στείλεις μήνυμα πρώτος. Μην δοκιμάσεις, βέβαια, μια βεβιασμένη προσέγγιση. Η αγάπη θέλει χρόνο.

 Κάνε μερικά κομπλιμέντα, φρόντισέ την, συμφώνησε μαζί της, άκουσέ την – έτσι θα μάθει ο ένας τον αλλον καλύτερα.

 Πάρα πολλοί άνθρωποι εστιάζουν στην τυπικότητα των ραντεβού, σε αντίθεση με αυτούς που ακούνε την καρδιά τους και αφήνουν τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους.

 Άλλοι, πάλι, πηγαίνουν στα ραντεβού βάσει προγράμματος, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη «ατζέντα», με αποτέλεσμα στο τέλος να επινοούν συναισθήματα από το πουθενά.

 Μετά από τρεις μέρες αναρωτιούνται « πρέπει να της στείλω μήνυμα; », « μετά από μια εβδομάδα να της ζητήσω ραντεβού; ». Αντί να είμαστε αυθόρμητοι, προσπαθούμε να διαμορφώσουμε την αλληλεπίδραση με τον τρόπο που την απεικονίζαμε στο μυαλό μας.

 Στην Κίνα, ο όρος «gao bai» είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς όρους μεταξύ των νέων. Σημαίνει να ομολογήσετε τον θαυμασμό σας. Αυτό, όμως, ίσως να μην είναι τόσο παραγωγικό και συνήθως θα επηρεάσει την γνώμη κάποιου για εσάς.

 Σκεφτείτε και την περίπτωση που δεν έχετε αποκρυπτογραφήσει τα συναισθήματα του άλλου και ομολογώντας έντονα τι αισθάνεστε, είναι πιθανό να απορριφθείτε κατευθείαν.

 Δεν χρειάζεται να εκφράσετε την αγάπη σας για κάποιον τυπικά, επειδή αν δεν το κάνετε σημαίνει ότι δεν ενδιέφερεστε.

 Το ιδανικό αντεβού είναι δύο άτομα που απολαμβάνουν την παρουσία του άλλου. Καθώς συνεχίζουν να γνωρίζονται μεταξύ τους και βιώνουν διαφορετικά πράγματα μαζί, ο καπνός σιγά σιγά γίνεται «πυρκαγιά»!

 Αυτό σημαίνει πως δεν είναι αναγκαστικό να πείτε στον άλλον «γεια, μου αρέσεις πολύ». Η επιβεβαίωση και η έκφραση συναισθημάτων πρέπει να γίνεται ομαλά, αυθόρμητα.

 Δεν χρειάζεται να έχετε εξασκηθεί χιλιάδες φορές στον καθρέφτη την νύχτα. Αυτό που θα πείτε είναι πιο σωστό όταν θα το νιώθετε και όχι όταν θα είστε αναγκασμένος να το κάνετε γιατί θέλετε να βγείτε ένα ραντεβού ή είστε 30 και απελπισμένος.

 Επομένως, συνεχίστε να μιλάτε με το κορίτσι που σας ενδιαφέρει και κάποια στιγμή θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε ό,τι νιώθετε.

 Πολλοί θεωρείτε πως πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία κατευθείαν ή να κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Ωστόσο, υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της κατάκτησης μιας ευκαιρίας όταν παρουσιάζεται και της δημιουργίας μίας όταν δεν είναι ήδη εκεί.

 Το τελευταίο θα μπορούσε να είναι αποτελεσματικό σε μια καριέρα, αλλά όχι απαραίτητα στις σχέσεις, επειδή το συναίσθημα είναι το μεγαλύτερο συστατικό του ρομαντισμού.

 Όταν το ραντεβού σας δεν έχει αναπτύξει ένα επίπεδο άνεσης και ενθουσιασμού για εσάς, αλλά προσποιείστε ότι είστε ο φίλος της, στην πραγματικότητα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποτύχετε.

 Καλό είναι να μη βιαστείτε να ομολογήσετε τα συναισθήματά σας για εκείνη σε φίλους και συνεργάτες, γιατί τότε θα είναι μια μονόπλευρη ερωτική σχέση.

 Αντίθετα, επενδύστε και δώστε χρόνο να δημιουργήσετε τις βάσεις για μια σωστή σχέση που όταν εκφράσετε ό,τι νιώθετε δεν θα γκρεμιστεί.

 Εν κατακλείδι, το μυστικό επιτυχίας σε ένα ραντεβού είναι να αφήσετε τον εαυτό σας αυθόρμητο και χαλαρό, χωρίς επιτηδευμένο ύφος και προβαρισμένα λόγια. Η χημεία και η αλληλεπίδραση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα κάνει τα υπόλοιπα!

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top