Τα κορυφαία Θέματα για συζήτηση με την κοπέλα σας!

Τα κορυφαία Θέματα για συζήτηση με την κοπέλα σας!

 Ερωτεύεστε τυχαία και μένετε ερωτευμένοι από επιλογή. Οι άνθρωποι σε κάθε σχέση έχουν την επιλογή να έρθουν πιο κοντά ή και να απομακρυνθούν.

 Ο ευκολότερος τρόπος για να έρθετε κοντά με την κοπέλα σας και να καταλάβετε ο ένας τον άλλον είναι να μιλήσετε για θέματα που έχουν σημασία και νόημα και για τους δύο.

 Εδώ είναι μερικά θέματα για συζήτηση για να κάνετε την σχέση σας με την κοπέλα σας πιο δυνατή. Πράγματα που πρέπει να συζητήσετε με την κοπέλα σας:

 1. Μιλήστε για κοινά πράγματα

 Όταν προσελκύεστε από ένα κορίτσι σίγουρα θα έχετε κοινά σημεία ενδιαφέροντος. Τα πράγματα που σας έφεραν κοντά είναι και αυτά που μπορεί να σας κρατήσουν μαζί για μεγάλο διάστημα.

 Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι εάν έχετε κάτι κοινό με κάποιον άλλο, συχνά θεωρείτε ότι είναι ίδιος με εσάς με πολλούς τρόπους και όχι μόνο με αυτούς που νομίζετε ότι είστε παρόμοιοι.

 Αυτό σημαίνει ότι, όταν μιλάτε για τα κοινά πράγματα, οι διαφορές σας δεν θα αποτελούν πρόβλημα.

 Ο μεσαίος προμετωπιαίος φλοιός του εγκεφάλου ενεργοποιείται όταν συνδέεστε με κάποιον που έχει παρόμοια ενδιαφέροντα.

 Αυτό σε κάνει να βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους όπως θα δεις τον εαυτό σου. Όταν μιλάτε για κοινά θέματα έρχεστε πιο κοντά.

 Παραδείγματος χάρη, μιλήστε για πεποιθήσεις, χόμπι και συνήθειες ή για όσα σας αρέσουν ή δεν σας αρέσουν.

 2. Βεβαιωθείτε ότι της λέτε τι αγαπάτε σε αυτή

 Όλοι αγαπάνε να ακούνε θετικά σχόλια για τον εαυτό τους. Μιλήστε για πράγματα που την κάνουν να νιώθει καλά, για πράγματα που σας αρέσουν ή της αρέσουν.

 Πες της για το τι σου άρεσε την πρώτη φορά που την γνώρισες. Θα την ενθαρρύνει και θα καταλάβει ότι σου αρέσει πραγματικά. Δείξε της ότι την υποστηρίζεις και την αγαπάς όπως είναι.

 3. Συζητήστε για την θρησκεία

 Αυτό μπορεί να είναι λίγο βαθύ, αλλά είναι σημαντικό. Εάν δεν το έχετε συζητήσει, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το θέμα για να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

 Αυτό είναι ένα προσωπικό θέμα για το οποίο δεν μιλάς με ξένους. Ίσως γνωρίζετε τα βασικά, αλλά είναι σημαντικό να εξερευνήσετε περαιτέρω, ειδικά εάν έχετε διαφορές. Μπορεί να έχετε κοινές απόψεις αλλά και να μην έχετε δεν υπάρχει πρόβλημα.

 4. Ρωτήστε την κοπέλα σας για ποιο πράγμα αισθάνεται ευγνωμοσύνη

 Δεν έχει σημασία ποιος είσαι. Όταν εστιάζετε στην ευγνωμοσύνη, αισθάνεστε πολύ καλύτερα. Θα νιώσετε πιο ευτυχισμένοι και πιο ζωντανοί.

 Όταν της μιλάτε για αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε ευγνώμων, θα την βοηθήσετε να αισθανθεί καλύτερα για τον εαυτό της.

 Ρωτήστε της μια συγκεκριμένη ερώτηση για τη ζωή της ή ίσως αυτό που την κάνει να αισθάνεται ευγνώμων για την οικογένειά της.

 Εάν τυχαίνει να αισθάνεται άσχημα για κάτι, βοηθήστε την να εστιάσει σε κάτι που την κάνει να χαμογελά. Αλλάξτε τη νοοτροπία της στο θετικό και θα κάνετε το σωστό.

 5. Συζητήστε για μια παράξενη στιγμή στη ζωή σας

 Για άλλη μια φορά, αυτό δεν είναι κάτι που θα συζητούσατε με έναν τυχαίο ξένο. Αυτό το θέμα συνομιλίας προορίζεται για άτομα με τα οποία έχετε διασύνδεση, για άτομα που δεν πρόκειται να σας κρίνουν.

 6. Μιλήστε για αγαπημένα μέρη διακοπών

 Οι διακοπές είναι ένα ωραίο θέμα συζήτησης. Σίγουρα, η κοπέλα σου έχει ένα αγαπημένο μέρος που θέλει να πάει και όταν την ρωτήσεις για αυτό, θα της δείξεις ότι θέλεις να μάθεις τα ενδιαφέροντά της.

 Καθώς συζητάτε για τους αγαπημένους σας προορισμούς διακοπών θα συγκεντρώσετε πολλές πληροφορίες ο ένας για τον άλλον.

 7. Μιλήστε για μια αγαπημένη παιδική σας ανάμνηση

 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η παιδική σας ηλικία αποτελεί ένα κομμάτι του ποιοι είστε σήμερα. Μεγαλώνοντας σας δίδαξε πολλά μαθήματα ζωής. Σας δίδαξε πώς να ενεργείτε και να αντιδράτε στον κόσμο σήμερα.

 Η παιδική ηλικία είναι γεμάτη στιγμές και γεγονότα. Οι αναμνήσεις θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε περισσότερη εμπιστοσύνη μεταξύ σας.

 Έχετε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις από την παιδική ηλικία που σας επηρεάζουν άμεσα σήμερα; Ρωτήστε τη φίλη σας εάν είναι πρόθυμη να μοιραστεί τη δική της μαζί σας.

 Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη εικόνα για αυτήν, τι πιστεύει και θέλει στη ζωή.

 8. Ρωτήστε την ποιον θαυμάζει

 Εάν ψάχνετε σοβαρά να δείτε τι θέλει να γίνει το κορίτσι σας, πρέπει να ξέρετε ποιον θαυμάζει.

 Αναμφίβολα, θαυμάζουμε εκείνους που μας εμπνέουν. Έτσι ρωτώντας την θα μάθετε για τις ελπίδες και τα όνειρά της.

 9. Συζητήστε για το μέλλον σας μαζί

 Μπορεί να μην είστε έτοιμοι να μιλήσετε για παιδιά ή για γάμο, αλλά όταν της μιλάτε για το τι περιμένετε στο μέλλον, μπορείτε να την κάνετε να αισθάνεται συνδεδεμένη μαζί σας μακροπρόθεσμα.

 Ακόμα κι αν μιλάτε ακριβώς για το τι θέλετε να κάνετε την επόμενη εβδομάδα, αυτό θα την βοηθήσει να συνειδητοποιήσει ότι είστε εκεί για αυτήν και θέλετε να είστε μέρος της ζωής της.

 Χωρίς αμφιβολία, εάν είστε πολύ δεμένοι, δεν υπάρχει λόγος να μην συζητήσετε τα πιο σοβαρά πράγματα για τα παιδιά και ίσως τον μελλοντικό σας γάμο, έστω και ως αστείο.

 Ίσως θέλει να μιλήσει για το σπίτι στο οποίο θέλει να ζήσει και πού θα ήθελε να συνταξιοδοτηθεί.

 10. Μιλήστε για παλιά χόμπι

 Τα χόμπι είναι ένα σημαντικό μέρος του παρελθόντος της. Όταν μιλάτε για χόμπι, μιλάτε για ένα κομμάτι της καρδιάς της.

 Αυτά είναι τα πράγματα που κάνει επειδή είναι παθιασμένη με αυτά, όχι επειδή πρέπει να τα κάνει.

 Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποκτήσετε μια εικόνα για το ποια είναι και ποια θέλει να γίνει.

 Μπορεί ακόμη και να την εμπνεύσει να αξιοποιήσει τα πράγματα που την έκαναν να χαμογελάει στο παρελθόν

 11.Ρωτήστε την τι πιστεύει για τον ρομαντισμό

 Ένα διαφορετικό, αλλά ίσως ενδιαφέρον ζήτημα για το οποίο μπορείτε να μιλήσετε με τη φίλη σας. Κάθε γυναίκα σκέφτεται τον ρομαντισμό διαφορετικά.

 Οι ειδικοί μας λένε ότι εάν δεν υπάρχει ρομαντισμός, η σχέση σας δεν μπορεί να ανθίσει. Όταν δεν είστε ρομαντικοί με τον σύντροφό σας, υπάρχει αποσύνδεση που θα σας κάνει να αποξενωθείτε γρήγορα.

 Με τον ρομαντισμό θα έρθετε πιο κοντά με την σύντροφό σας. Είναι για να της δείξει πόσο αγαπάτε και νοιάζεστε για αυτήν.

 12. Ρωτήστε για τους προσωπικούς της στόχους 

 Αυτό που είναι σημαντικό να θυμάστε είναι ότι μεν είστε δύο άτομα σε μια σχέση, αλλά καταλαβαίνετε δε ότι τα ενδιαφέροντά της και οι στόχοι εκτός της σχέσης είναι σημαντικοί. Δεν έχει σημασία αν είναι στόχοι υγείας ή επαγγελματικοί στόχοι.

13. Μιλήστε για αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές ή ταινίες

 Όλοι έχουν τις αγαπημένες τους εκπομπές, ταινίες ή σειρές. Είναι πολυ καλό να μιλήσετε για τα αγαπημένα της και να ακούσετε τι την ενθουσιάζει.

 Όταν μιλάτε ανοιχτά για αυτό δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ανακαλύψετε τι έχετε κοινό. Ακόμα καλύτερα, όταν καταλαβαίνετε ότι αγαπάτε την ίδια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή, είναι απλώς καταπληκτικό!

 14. Ρωτήστε την πως δεν θέλει να γίνει στο μέλλον

 Αφού τη ρωτήσατε ποιον θαυμάζει, ρωτήστε την ποια δεν θέλει να γίνει. Αυτή είναι μια ερώτηση που θα σας δείξει τους φόβους της και ίσως αποκαλύψει κάποιες παιδικές εμπειρίες που δεν ήταν τόσο θετικές για αυτή.

 Συχνά, όταν ένα κορίτσι σου λέει ποια δεν θέλει να γίνει, συνδέεται κάπως με μια  εμπειρία. Κάντε αυτήν την ερώτηση για να ρίξετε μια ματιά στα πράγματα που την ενοχλούν.

 15. Ρωτήστε την τι την κάνει πιο ευτυχισμένη

 Με αυτή την ερώτηση θα μάθετε και εσείς και αυτή πολλά πράγματα. Όταν της κάνετε αυτήν την ερώτηση, αξιοποιείτε τα πράγματα που την κάνουν να αισθάνεται αυτοπεποίθηση και ζωντάνια.

 Εάν δεν κάνει πράγματα τώρα που την κάνουν ευτυχισμένη, είναι πιθανό να αρχίσει να κάνει.

 16. Πείτε κάτι χιουμοριστικό

 Η τρέχουσα συνομιλία σας κάνει να σκέφτεστε κάτι αστείο από το παρελθόν; Μιλήστε για αυτό. Χωρίς αμφιβολία, θα είναι μια ευχάριστη συζήτηση.

 17. Μιλήστε για κάτι θετικό

 Η κατάσταση που βρίσκεστε σας κάνει να σκεφτείτε κάτι θετικό από το παρελθόν; Μιλήστε της για αυτό. Δεν ξέρετε πόσο θα ελαφρύνει τη διάθεση και θα σας φέρει πιο κοντά.

 18. Ενδιαφέροντα πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας

 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό είναι πολύ απλό. Πες της τι συνέβη κατά τη διάρκεια της ημέρας σου. Όσο πιο ενδιαφέρουσα είναι η ζωή σας, τόσο περισσότερο θα μιλήσετε.

 19. Ρωτήστε πως ήταν η μέρα της

 Αυτό είναι ένα άλλο εύκολο θέμα συζήτησης. Ρωτήστε την πώς πήγε η μέρα της. Χωρίς αμφιβολία, η κοπέλα σου θα το λατρέψει.

 Αυτό της δείχνει ότι είστε ευγενικοί και ότι νοιάζεστε. Χρειάζεται να την ακούσετε και αυτό είναι θετικό για την σχέση σας.

 20. Μιλήστε για τα συναισθήματά σας

 Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι η συναισθηματική σας υγεία είναι πολύ σημαντική. Όταν είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας θα είστε εξίσου και με την κοπέλα σας. Αυτό θα ενισχύσει την σχέση σας.

 21. Δώστε προσοχή στα συναισθήματα

 Είναι σημαντικό να κάνετε το κορίτσι σας να μιλήσει για το πώς αισθάνεται. Λάβετε υπόψη ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματά της είναι σημαντικά. Βεβαιωθείτε ότι είστε μέρος αυτών εάν θέλετε να είστε μαζί της στο μέλλον.

 22. Αμοιβαίες παρατηρήσεις

 Οι πιθανότητες είναι ότι και οι δύο θα βιώσετε κάτι ταυτόχρονα. Βεβαιωθείτε ότι το συζητάτε και το καταλαβαίνετε. Πείτε της η γνώμη σας και μετά ρωτήστε της τι σκέφτεται.

 23. Δοκιμάστε την συζήτηση ενώ παρακολουθείτε σειρά

 Όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε με το κορίτσι σας δοκιμάστε να δείτε μια ταινία αγκαλιά και να μιλήσετε για διάφορα.

 24. Συγκρούσεις και επιθέσεις

 Κάθε φορά που έχετε διαφωνία με το κορίτσι σας, πρέπει να αντιμετωπίζετε τα ζητήματα, αντί να τα παρακάμπτετε.

 Αυτή είναι η ευκαιρία να μιλήσετε ανοιχτά με τον σύντροφό σας και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που έχετε μπροστά σας.

 Χρειάζεται επίγνωση για να αντιμετωπίσετε τα λάθη σας και να προχωρήσετε. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να κάνετε τα πράγματα καλύτερα.

Τι ΔΕΝ πρέπει να συζητάτε με την κοπέλα σας
 1. Μην της πείτε ότι είναι πολύ συναισθηματική

 Υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις, ωστόσο, τα κορίτσια τείνουν να είναι πιο συναισθηματικά. Πρέπει να την αφήσετε να απελευθερώσει τη συναισθηματική της πλευρά και να μην την κρίνετε για αυτό.

 Μην της επιτεθείτε ή της πείτε ποτέ κάτι για τα συναισθήματά της. Είναι δικαίωμά της να εκφράζετε όπως θέλει.

 2. Μην μιλήσετε για το πόσα χρήματα έχετε

 Τα χρήματα είναι αγχωτικά για τους περισσότερους ανθρώπους. Εάν τυχαίνει να βγάζετε περισσότερα χρήματα από ό,τι η φίλη σας, σίγουρα δεν θέλετε να καυχηθείτε και να την κάνετε να αισθάνεται άσχημα.

 Όταν πρόκειται για τη συζήτηση οικονομικών, απλώς κρατήστε τη απλή.

 3. Μην συσχετίσετε τις ενέργειές της με τις ορμόνες της

 Εάν το ρωτήσετε ή το προτείνετε, έχετε μεγάλο πρόβλημα !! Μην συσχετίζετε τα συναισθήματα με τις ορμονικές αλλαγές.

 Δεν έχετε ιδέα γιατί ο ορμονικός κύκλος της γυναίκας κάνει ό,τι θέλει. Καλύτερα να αποφύγετε τυχόν σχόλια εδώ.

 4. Μην ρωτάτε για το σεξουαλικό της παρελθόν

 Φυσικά, πρόκειται να το σκεφτείτε, αλλά πρέπει να σκεφτείτε καθαρά προτού κάνετε την ερώτηση. Με άλλα λόγια, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για την απάντηση.

 Όλοι έχουμε σεξουαλικό παρελθόν. Πες μου πώς αυτό βοηθά στο μέλλον. Απλώς μην ρωτήσεις.

 5. Μην σχολιάσετε το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ

 Μην περιμένετε ότι μια γυναίκα κυκλοφορεί πάντα με μακιγιάζ ή ότι όλες οι γυναίκες φορούν μακιγιάζ. Αποδεχτείτε την όπως είναι και μη της επιβάλλεται το τι θα κάνει.

 6. Μην αναφερθείτε σε δραστηριότητες που δεν θέλετε να συμμετάσχετε

 Εάν προτείνετε πράγματα, όπως δίαιτα ή ατομική άσκηση, είστε σε λάθος δρόμο. Ωστόσο, εάν μπορείτε να συζητήσετε μαζί αυτά τα ζητήματα, αυτή είναι μια έξυπνη κίνηση.

 7. Μην αναφερθείτε στο πως της αρέσει να κάνει πράγματα που απολαμβάνει

 Η κατανόηση της ευχαρίστησής της είναι σημαντική, οπότε το να την πιέζετε να κάνει πράγματα που δεν θέλει δεν είναι καλό. Ανοίξτε την πόρτα για συνομιλία, αλλά μην την κάνετε να ντρέπεται.

 8. Μην μιλήσετε για το παρελθόν σας

 Πολλοί άντρες μιλούν για λάθη του παρελθόντος. Ανοίγουν την πόρτα στο παρελθόν και αρχίζουν να μιλούν για τις σχέσεις και τις γυναίκες που δεν έπρεπε να είχαν γνωρίσει.

 Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και αφήστε το παρελθόν εκεί όπου ανήκει, στο παρελθόν. Είναι κάτι που δεν θα βοηθήσει την νέα σχέση σας.

 9. Μην πείτε αρνητικά σχόλια για το ντύσιμο ή το χτένισμά της

 Πείτε την γνώμη σας, αλλά μέχρι εκεί. Το ντύσιμο και το χτένισμα είναι ένας τρόπος έκφρασης της πτοσωπικότητας της, όπως ακριβώς και σε εσάς.

 10. Μην την συγκρίνετε

 Όλοι προσπαθούμε να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με άλλους ανθρώπους, αλλά μην προσπαθήσετε να συγκρίνετε την κοπέλα σας με μια άλλη γυναίκα.

 Μπορεί η κοπέλα σας να έχει κάποιες ανασφάλειες και πιθανότατα να είναι ευαίσθητη με την εμφάνισή της.

 Όταν αρχίζετε να μιλάτε για το πόσο όμορφη είναι μια άλλη γυναίκα σε υπερβολικό βαθμό, μπορεί να κάνετε τη φίλη σας να ζηλέψει ή να καταλάβει πως δεν είστε σωστός για εκείνη.

 Χρησιμοποιείστε αυτές τις συμβουλές για πράγματα που μπορείτε να μιλήσετε με την κοπέλα σας αλλά και για όσα δεν πρέπει να μιλάτε.

 Να θυμάστε πάντα ότι μετά από κάθε συζήτηση πρέπει να έχετε προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω και να έχετε μάθει περισσότερα για εκείνη. Κάθε συζήτηση πρέπει να τελειώνει με ένα χαμόγελο!

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top