30 ανδρικά κουρέματα που κερδίζουν όλα τα βλέμματα (2023)!

30 ανδρικά κουρέματα που κερδίζουν όλα τα βλέμματα (2023)!

 Εάν ψάχνετε τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα που είναι στη μόδα και θα παραμείνου και το 2023, τότε θα λατρέψετε αυτά τα νέα στυλ ανδρικού κουρέματος.

 Πολλά ανδρικά κουρέματα έχουν κοντό κόψιμο και χαμηλά σβησίματα στα πλάγια με μεσαίου μεγέθους ή μακρύτερα μαλλιά στην κορυφή.

 Αν και το κοντό χτένισμα εξακολουθεί να είναι κομψό και αρρενωπό, το σωστό στυλ για εσάς θα εξαρτηθεί από το μήκος και τον τύπο των μαλλιών σας. Τα σύγχρονα ανδρικά κουρέματα έχουν ατελείωτες παραλλαγές που αξίζει να δοκιμάσετε.

 Έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα κουρέματα που μπορείτε να κάνετε αυτή την στιγμή.

 Από το κλασικό κόψιμο όπως το κοντό buzz cut, το crew cut, το comb over και το pompadour μέχρι μοντέρνα στυλ, όπως το quiff, το fringe και τα πιο ανακατεμένα μαλλιά.

 Τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα είναι τα εξής:

 1. Textured Crop

 Το Textured Crop έχει μεγάλη δυναμική σε όλα τα κουρεία στον κόσμο.

 Για πρώτη φορά στην Ευρώπη, η αναβίωση εξαπλώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία, όπου πολλοί νεαροί άνδρες εκτιμάνε το κοντό κούρεμα για την απλότητα και το γρήγορο styling.

 Στη συνέχεια, τα κοντύτερα μαλλιά στην κορυφή συνδυάζονται με σβήσιμο στο πλάι και το κούρεμα ολοκληρώνεται με ματ πομάδα ή κερί. Το σβήσιμο γίνεται με μηχανή και η κορυφή με ψαλίδι.

 2. Quiff Haircut

 Το quiff παραμένει μια μοντέρνα, κομψή επιλογή χτενίσματος για κάθε άντρα.

 Με μακρύτερα μαλλιά στην κορυφή και κοντά σβησίματα στα πλάγια, οι κύριες προκλήσεις του μοντέρνου κούρεματος quiff προέρχονται από τις εντατικές στυλιστικές απαιτήσεις που έχει.

 Πολλοί άντρες απλά δεν έχουν τον χρόνο ή την ενέργεια για να φτιάχνουν τα μαλλιά τους κάθε πρωί. Για να κάνετε το quiff, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με καθαρά μαλλιά που έχετε στεγνώσει με πετσέτα. 

 Για να κάνετε styling μετά το κούρεμα θα χρειαστείτε ένα σεσουάρ μαλλιών και μια πομάδα, πηλό ή κερί με γερό κράτημα.

 Για μια ανέμελη εμφάνιση, απλώστε το προϊόν styling ομοιόμορφα και ταυτόχρονα βουρτσίστε προς πίσω και στεγνώστε.

 Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας ή χτενίστε τα μαλλιά προς τη κατεύθυνση που θέλετε.

 3. Pompadour Hairstyle

 Ως η πιο κομψή εκδοχή του quiff, το pompadour συνεχίζει να είναι μια δημοφιλής τάση ανδρικού κουρέματος.

 Το ίδιο το κούρεμα pompadour είναι παρόμοιο με το quiff, με τις κοντές πλευρές και τα μακριά μαλλιά στην κορυφή να είναι τα δύο κύρια χαρακτηριστικά του κουρέματος.

 Επιπλέον, το μοντέρνο pompadour για τους άνδρες συνδυάζεται συχνά με ένα σκαφτό κόψιμο, δίνοντας μια πιο προχωρημένη εμφάνιση χωρίς να διαταράσει τις γραμμές αυτού του vintage λουκ.

 Για να κάνετε το pompadour θα χρειαστείτε ένα ισχυρό προϊόν μαλλιών, σεσουάρ μαλλιών και χτένα. Ξεκινήστε με την εφαρμογή κεριού ή πομάδας.

 Στη συνέχεια, χτενίστε όλα τα μαλλιά σας πίσω, δίνοντας σιγά σιγά ύψος και όγκο. Μόλις αποκτήσετε το γενικό σχήμα, στεγνώστε για να διατηρήσετε το σχήμα και το στυλ.

 4. Mohawk and Faux Hawk Styles

 Το mohawk και το faux hawk (γνωστό και ως fohawk ) είναι επαναστατικά χτενίσματα που στα περισσότερα παιδιά θυμίζουν τους αγαπημένους τους ροκάδες της punk.

 Το μοντέρνο mohawk και το faux hawk fade περιλαμβάνουν μεταβάσεις μεταξύ των μακριών μαλλιών στην κορυφή και των ξυρισμένων ή ξεθωριασμένων πλευρών και διατηρεί τη χαρακτηριστική λωρίδα μαλλιών στο μέσο του κεφαλιού.

 Για ένα πιο συντηρητικό κούρεμα που μπορεί να φορεθεί παντού και κάθε μέρα, σας προτείνουμε το fohawk. Ομοίως, το burst fade mohawk φαίνεται εξαιρετικά φρέσκο ​​και σέξυ στους μελανόμορφους άνδρες.

 Αυτά τα κουρέματα μπορεί να τα δείτε σε διάφορες παραλλαγές στο σβήσιμο με διάφορα μήκη μαλλιών στη κορυφή.

 5. Comb Over Hairstyle

 Είτε θέλετε ένα μοντέρνο είτε πιο κλασικό κούρεμα, το Comb Over παραμένει εξαιρετική επιλογή.

 Ευέλικτο και εύκολο στο styling, αυτό το κούρεμα διατηρείται μόνο του κατά μήκος των μαλλιών σας.

 Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε αυτό το κούρεμα. Από το χαμηλό σβήσιμο με το σκαφτό κόψιμο στα πλάγια, μέχρι το κοντό ή μέτριο μήκος μαλλιών με ιδιαίτερη ένταση στη κορυφή, μπορείτε να βρείτε το δικό σας στυλ σε αυτό το κούρεμα.

 6. Ivy League Haircut

 Κλασικό και παραδοσιακό, το κούρεμα Ivy League είναι ένα άλλο δημοφιλές στυλ με το οποίο κάθε άνδρας μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα, χωρίς να ξοδεύει χρόνο και χρήματα σε προϊόντα styling.

 Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του κουρέματος περιλαμβάνουν κοντά μαλλιά στα πλαινά τμήματα με σβησίματα. Για ένα πιο συντηρητικό φινίρισμα, επιλέξτε ένα χαμηλό κωνικό σβήσιμο.

 Ειδάλλως, μπορείτε να κάνετε ένα ψηλό σβήσιμο στο δέρμα για ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση.

 Για σας που προτιμάτε ένα πιο κλασικό λουκ γραφείου, κόψτε 5-7 εκατοστά στη κορυφή με σβησίματα στο πλάι και χτενίστε τα μαλλιά σας φυσικά.

 7. Taper Haircut

 Αυτό που καθιστά μοναδικό το εν λόγω ευέλικτο και μοντέρνο κούρεμα είναι ότι τα πλαινά τμήματα δεν έχουν σβησίματα, αλλά αντίθετα, κουρεύονται με ψαλίδι για μεγαλύτερο μήκος.

 Ενώ το λουκ γίνεται σταδιακά πιο κοντό προς το κάτω μέρος του κεφαλιού, το taper κούρεμα δεν παρέχει την ίδια αντίθεση, όπως το σβήσιμο.

 8. Crew Cut

 Γνωστό και ως το στρατιωτικό κούρεμα με κοντά μαλλιά στα πλάγια και στο πίσω μέρος, το crew είναι ένα κομψό χτένισμα για κάθε μοντέρνο άνδρα.

Παρόλο που το κούρεμα δεν ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη και τους τύπους του προσώπου, ζητήστε από τον κουρέα σας να προσθέσει μικρές αλλαγές για να κάνει το λουκ πιο κατάλληλο για το πρόσωπό σας.

 Για παράδειγμα, εάν έχετε πιο στρογγυλό πρόσωπο, δοκιμάστε λίγο πιο μακριά μαλλιά στην κορυφή. Στην συνέχεια, επιλέξτε σβήσιμο στα πλάγια για εύκολο και απλό στυλ.

 9. Angular Fringe

 Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού το Angular Fringe είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Το κούρεμα μπορεί να έχει ακατάστατη ή ίσια φράντζα και τα μαλλιά σχηματίζουν μια γωνία στο πλάι.

 Το πάνω μέρος μπορεί να συνδυαστεί με ένα χαμηλό, σκαφτό κούρεμα ή ψηλό σβήσιμο και ευθεία γραμή. Επιπλέον, το πάνω μέρος του κεφαλιού συνδυάζεται τέλεια με ανταύγειες.

 Αν έχετε βαρεθεί το quiff κούρεμα, με το ίδιο κόψιμο μπορείτε να σχηματίσετε εύκολα το angular fringe (φράντζα με γωνίες).

 10. Slicked Back Hair

 Είναι ένα κλασικό, εμβληματικό χτένισμα που ταιριάζει στους περισσότεορυς άνδρες. Το καλύτερο είναι ότι το να χτενίζεις τα μαλλιά σου προς τα πίσω είναι ένα εύκολο και γρήγορο λουκ.

 Το μόνο που χρειάζεστε για να επιτύχετε αυτό το λουκ είναι να κόψετε τουλάχιστον 10 εκατοστά μαλλιών στην κορυφή και να κάνετε σκαφτό κούρεμα ή σβήσιμο στα πλάγια.

 Απλά χτενίστε τα μαλλιά σας με μια πομάδα προς τα πίσω και έχετε το εμβληματικό λουκ των χίπστερ της χιλιετίας που κέρδισε τις εντυπώσεις!

 11. Βαμμένα μαλλιά

 Αν ψάχνετε πραγματικά για μια αλλαγή το χειμώνα, μπορείτε να βάψετε τα μαλλιά σας. Πολλοί άνδρες δεν το θεωρούν καλή ιδέα, βέβαια, αλλά είναι ένα καλός τρόπος για να κάνετε μια αλλαγή.

 Επιλέξτε ξανθό πλατινέ ή γκρι χρώμα για να αναδείξετε το χτένισμα και την εμφάνισή σας.

 12. Wavy Hairstyle

 Άνδρες με κυματιστά μαλλιά γνωρίζουν ότι πρέπει να κάνουν ειδικό κούρεμα για να πετύχουν ένα καλό στυλ μαλλιών. Αντί, όμως, να καταπολεμάτε τα φυσικά μαλλιά σας, σας προτείνουμε να τα αγαπήσετε.

 Για να κάνετε τη ζωή σας λίγο πιο απλή, σας συνιστούμε να κόψετε τα μαλλιά σας πολύ κοντά στα πλάγια.

 Δοκιμάστε ένα κοντό σβήσιμο ή σκαφτό κούρεμα στα πλάγια αφήνοντας τα πάνω μαλλιά μακριά για να αναδείξετε το φυσικό σπάσιμο της τρίχας και να προσθέσετε χάρη και τσαχπινιά στην εμφάνισή σας!

 13. Curly Hairstyle

 Όπως και με τα κυματιστά μαλλιά, οι άνδρες με σγουρά μαλλιά έχουν επίσης μια φυσική μοντέρνα όψη.

 Επιλέξτε ενα κούρεμα με μακρύτερα μαλλιά στην κορυφή για μια πιο μοντέρνα, urban style εμφάνιση.

 Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα κούρεμα με σγουρή φράντζα ή μακριά μαλλιά στη κορυφή και πολύ κοντά κάτω ή κοντές, σφιχτές μπούκλες με σβήσιμο στα πλάγια

 Δώστε στυλ στο κούρεμα με πομάδα ή κερί για να αποφύγετε το φριζάρισμα της τρίχας.

 14. Spiky Hair

 Μπορεί να σας θυμίζει την δεκαετία του 90′, αλλά το μοντέρνο spiky κούρεμα είναι πολύ διαφορετικό και δίνει ένα cool στυλ στα κοντά μαλλιά.

 Με πολύ μικρή ποσότητα προϊόντων styling στο τριχωτό της κεφαλής μπορείτε να αναδειξετε αυτό το προχωρημένο κούρεμα, ειδικά για νεαρούς άνδρες.

 Το φρέσκο, χαμηλό σβήσιμο με την αιχμηρή κορυφή και το ακατάστατο χτένισμα είναι ένα κοινό και αγαπημένο στυλ!

 15. Short Sides with Long Top and Beard

 Τα όμορφα γένια και τα μοντέρνα χτενίσματα πάνε μαζί.

 Είτε συνδυάσετε κοντά ή μακριά μαλλιά στην κορυφή με σβήσιμο στα πλάγια και γένια, αυτή η εμφάνιση επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία των τριχών του προσώπου και των μαλλιών της κεφαλής.

 Επιπλέον, δεν σας κάνει να φαίνεστε ατιμέλητοι ή ακατάστατοι. Για ένα ανδρικό alpha male στυλ, επιλέξτε ένα λείο χτένισμα με όλα τα μαλλιά προς τα πίσω ή ένα quiff κούρεμα και αφήστε πλούσια γένια.

 Φροντίστε τα μαλλιά και μη ξεχάσετε τη περιποίηση της γενειάδας σας με κερί ή λαδάκι για μούσια για να είναι ενυδατωμένα και υγιή.

 16. Hard Part Comb Over with High Skin Fade

 Με πολύ έντονο σβήσιμο στα πλάγια και πλούσια μαλλιά στην κορυφή με φορά προς τα δεξιά ή στα αριστερά, αυτό το κούρεμα είναι μια δημοφιλής επιλογή ανδρών για χρόνια. Χρησιμοποιείστε ματ πομάδα για τέλειο φινίρισμα και υφή.

 17. High Fade Crew Cut with Full Beard

 Τα κοντά μαλλιά θα είναι πάντα μια από τις κορυφαίες τάσεις.  Αυτό το κούρεμα με τα κοντά μαλλιά στη κορυφή και σχεδόν ξυρισμένο το κάτω μέρος συνδυάζεται με φράτζα και ψηλό σβήσιμο στα πλάγια.

 18. Textured Crop Taper Fade and Beard

 Αυτό το αγκαθωτό κούρεμα διαθέτει ανάγλυφη κορυφή και κωνικό σβήσιμο στο πλάι. Το φυσικό χτένισμα των κοντών μαλλιών κάνει το κούρεμα καλύτερο.

 19. Slicked Back Undercut with Beard

 Αν έχετε πολύ μακριά μαλλιά και πλούσια, μακριά γένια στο πρόσωπο, αυτό το κούρεμα είναι μια πολύ ωραία, μοντέρνα επιλογή για σας.

 Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε τα μαλλιά σας ελαφρώς σκαφτά στο κάτω μέρος σχηματίζοντας ένα V και να ξυρίσετε τις πλαινές πλευρές. 

 20. Buzz Cut Fade

 Το κούρεμα με τη ψιλή είναι από τα αγαπημένα κουρέματα για άνδρες, γιατί είναι πανεύκολο και γρήγορο στη περιποίηση.

 Το κωνικό σβήσιμο στο πλάι και το καθαρό, λείο φινίρισμα στην κορυφή είναι ένα υπέροχο λουκ για κάθε τύπο μαλλιών.

 21. Pompadour Fade

 Το pompadour είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα ανδρών εδώ και πολλά χρόνια. Ενώ το κλασικό πομπντούρ είναι γυαλιστερό και σμιλευμένο, το μοντέρνο προσφέρει πολύ περισσότερη ευελιξία.

 Με ξυρισμένες τις πλαινές πλευρές του κεφαλιού, πλούσια μαλλιά στη κορυφή και γένια, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ζητήσετε από τον κουρέα σας αυτό το κούρεμα. Βέβαια, αυτό το κούρεμα λειτουργεί καλύτερα σε πλούσια μαλλιά με χοντρή τρίχα.

 22. Thick Curly Hair Taper Fade

 Αυτό το κούρεμα για άντρες διαθέτει ένα καθαρό σβήσιμο, σχεδόν ξυρισμένο στα πλάγια και στο πίσω μέρος με πλούσια, σγουρά μαλλιά στην κορυφή. Είναι ιδανικό χτένισμα, καθώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις μπούκλες σας.

 23. Side Part Fade

 Αυτό το κούρεμα περιλαμβάνει ένα συντηρητικό, μέτριο σβήσιμο στα πλάγια και ανάγλυφα μαλλιά χτενισμένα στο πλάι.

 Χρησιμοποιήστε κάποιο προϊόν χαμηλής λάμψης ή μια ματ πομάδα για να αναδείξετε το κούρεμα.

 24. Wavy Fringe Taper Fade

 Αυτό το κούρεμα περιλαμβάνει ένα χαμηλό κωνικό σβήσιμο με κοντή κυματιστή φράντζα. Είναι ένα καλός τρόπος για να κάνετε styling τα σγουρά ή κυματιστά μαλλιά που είναι δύσκολο να τα περιποιηθείτε.

 25. Burst Fade Fohawk

 Αυτή είναι μια cool έκδοση του faux hawk. Ενώ το fohawk fade είναι ένα στυλάτο και προχωρημένο κούρεμα, η προσθήκη του εκρηκτικού σβησίματος είναι ένας τρόπος για να το κάνετε μοναδικό και ξεχωριστό.

 Χρησιμοποιείστε κερί ή πομάδα για να έχετε μυτερά και περιποιημένα μαλλιά όλη μέρα.

 26. Comb Over Taper Fade

 Αυτό το μοντέρνο, επιχειρηματικό χτένισμα έχει χαμηλό, κωνικό σβήσιμο στα πλάγια και στο πίσω μέρος του κεφαλιού και πλούσια, μακριά μαλλιά στραμμένα στο πλάι.

 27. Long Textured Slick Back Fade

 Αυτό το κουλ μεσαίου μήκους χτένισμα για άνδρες διαθέτει ένα χαμηλό κωνικό σβήσιμο με μακριά, ανάγλυφα μαλλιά στην κορυφή.

 Σε αντίθεση με το παραδοσιακό slick back, με αυτό το κούρεμα χτενίστε τα μαλλιά προς τα πίσω για όγκο και κίνηση.

 28. Textured Quiff Fade with Hard Part

 Το κούρεμα quiff είναι μια από τις πιο hot τάσεις εδώ και χρόνια. Τα καλύτερα κουρέματα αναδεικνύουν τα μακριά μαλλιά με όγκο και κίνηση.

 Με χαμηλό σβήσιμο, ανάγλυφα μαλλιά στη κορυφή και κοντά μαλλιά στα πλάγια, αυτό το κούρεμα αποτελεί τελειότητα.

 29. Short Blunt French Crop Fade
 30. Messy Side Swept Hair με Short Sides
Τα καλύτερα προϊόντα μαλλιών για άνδρες

 Μιλάμε συχνά για πομάδες ή κερί μαλλιών για άνδρες. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλά προιόντα μαλλιών που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας άνδρας για να ενισχύσει το κούρεμά του.

 Η πρόκληση είναι να επιλέξετε τα κατάλληλα επαγγελματικά προιόντα μαλλιών σε μια λογική τιμή για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

 Πομάδα

 Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προΪόντα μαλλιών που βοηθάει να διατηρήσετε τα μαλλιά σας στην θέση τους για πολλές ώρες.

 Κερί μαλλιών

 Όπως και η πομάδα, το κερί είναι ένα κοινό προϊόν styling. Το κερί συνιστάται για ένα πιο φυσικό και ανάγλυγο αποτέλεσμα.

 Σαμπουάν

 Η χρήση ενός ήπιου, βιολογικού σαμπουάν για τα μαλλιά και τα γένια σας μπορεί να τονώσει την ανάπτυξη, να ελαχιστοποιήσει την τριχόπτωση και να διατηρήσει την υγεία τους.

 Μαλακτικό

 Το σωστό βιολογικό μαλακτικό θα διατηρήσει τα μαλλιά σας απαλά, ενυδατωμένα και θα φαίνονται καλύτερα από ποτέ.

 Λάδι γενειάδας

 Η χρήση λαδιού υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητη για τη διατήρηση μιας λαμπερής γενειάδας.

 Για να αποφύγετε την ξηρότητα ή να βοηθήσετε στην περιποίηση, απλώστε λάδι γενειάδας καθημερινά μετά το ντους.

 Βάλσαμο γενειάδας

 Όπως και το λάδι γενειάδας με βούτυρο, το βάλσαμο μπορεί να μαλακώσει και να ενδυναμώσει τα μούσια σας, παρέχοντας ταυτόχρονα το απαραίτητο κράτημα για να τα διατηρήσετε ίσια και περιποιημένα.

 Κερί γενειάδας

 Το κερί γενειάδας είναι παρόμοιο με το βάλσαμο γενειάδας, αλλά το κερί μέλισσας προσφέρει περισσότερο έλεγχο και styling για ακατάστατα και μακριά μούσια.

 Υπάρχουν άπειρα κουρέματα και χτενίσματα για άνδρες με τις τάσεις να αλλάζουν συνεχώς κάθε χρόνο, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το ιδανικό για σας.

 Με τη βοήθεια του κομμωτή ή του κουρέα σας είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε το ιδανικό κούρεμα που να ανταποκρίνεται στο σχήμα του προσώπου, τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες σας.

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top