Πως σε δοκιμάζει μια γυναίκα; 4 φανεροί τρόποι!

Πως σε δοκιμάζει μια γυναίκα; 4 φανεροί τρόποι!

 Έχετε ξεκινήσει να βγαίνετε με μια καινούρια κοπέλα τον τελευταίο καιρό. Σας αρέσει πολύ και μέχρι πρότινος νομίζατε πως τα συναισθήματα είναι αμοιβαία μεταξύ σας.

 Ξαφνικά όμως, αρχίζει να απομακρύνεται. Φαίνεται να σας περνάει από κάποιου είδους σκωτσέζικο ντους και δεν έχετε ιδέα για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό.

 Πριν καν προλάβετε γιατί σταμάτησε ξαφνικά να σας στέλνει μηνύματα, η όλη φάση μάλλον πλησιάζει προς το τέλος της κι εσείς έχετε μείνει με ένα σωρό ερωτηματικά στο κεφάλι σας – λογικό!

 Για ποιο λόγο σας δοκιμάζει έτσι όμως; Γιατί αρχίζει να σας ρωτάει περίεργα πράγματα από το πουθενά και αμέσως μετά απομακρύνεται; Πώς μπορείτε να περάσετε με επιτυχία τις εξετάσεις;

 Καταρχάς, ψυχραιμία! Δεν χάθηκε και το τέλος του κόσμου απλώς και μόνο επειδή εκείνη σας τεστάρει. Πάμε τώρα να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να δείτε πως σε δοκιμάζει μια γυναίκα για να περάσεις τις «εξετάσεις» σου!

 Γιατί οι γυναίκες δοκιμάζουν τους άντρες;

 Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να γνωρίζετε κάποιον ολοκληρωτικά. Επομένως, στις αρχές δεν ξέρετε αν είναι το κατάλληλο άτομο για να κάνετε οτιδήποτε σοβαρό μαζί του.

 Από εκεί και πέρα, γυναίκες και άντρες υποβάλλουν διαρκώς οι μεν τους δε σε διάφορες δοκιμασίες και τούμπαλιν.

 Το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι φίλοι μεταξύ τους. Μπορεί να κρίνουν από τον τρόπο που τους γράφετε ή το πόσα πολλά μοιράζεστε μαζί τους. Αυτό όμως ισχύει και για τις σχέσεις και το σεξ. Όλο αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό.

 Μπορείτε να το δείτε σαν μια καλή ευκαιρία να αποδείξετε στην κοπέλα που σας ενδιαφέρει ποιοι πραγματικά είστε και τι προθέσεις έχετε απέναντί της.

 Ούτως ή άλλως κι εκείνη δεν θα το έκανε εάν δεν ενδιαφερόταν για σάς. Θέλει μονάχα να είναι βεβαία πως δεν έχετε σκοπό να την πληγώσετε, όπως κάθε άνθρωπος άλλωστε. Αυτό θα πρέπει πάντα να το θυμάστε.

 Ποια είναι η παγίδα;

 Υπάρχουν ορισμένες παγίδες στις οποίες μπορεί να πέσετε απλώς και μόνο επειδή θέλετε να την ικανοποιήσετε.

 Στην προσπάθειά σας να το καταφέρετε, δεν αποκλείεται να αρχίσετε να βάζετε στην άκρη τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες ή να «χάνετε» ορισμένα κομμάτια του εαυτού σας – κι αυτό ακριβώς είναι που δεν θέλει μια γυναίκα!

 Δεν σας δοκιμάζει για να σας κάνει να προσαρμοστείτε στα δεδομένα της με το έτσι θέλω. Θέλει μονάχα να μάθει περισσότερα για εσάς και να δει πως αντιδράτε σε ορισμένα πράγματα. 

 Γι αυτό και θα πρέπει να δράτε πάντοτε με γνώμονα την ειλικρίνεια και τον αυτοσεβασμό. Συμπεριφερθείτε της με έναν τρόπο που σας επιτρέπει να παραμένετε οι ίδιοι πιστοί στους εαυτούς σας. 

 Βέβαια, καταλαβαίνουμε πόσο εύκολο είναι να της λέτε αυτά που πιστεύετε ότι θέλει να ακούσει. Είναι όμως και πολύ βαρετό. Δώστε της λίγη αντίθεση, λίγη ένταση και πολύ σύντομα θα γίνει δική σας.

 4 τρόποι με τους οποίους μια γυναίκα σας δοκιμάζει

 1. Έχετε δική σας γνώμη;

 Κάθε γυναίκα εκεί έξω θέλει να έχει στο πλευρό της έναν άνδρα με τις δικές του πεποιθήσεις και με μια σταθερή προσωπικότητα. Αν ήθελε παιδί, θα το έβρισκε αλλού. 

 Κάποιες φορές, λοιπόν, μπορεί να αρχίσει να σας στριμώχνει ή να σας κάνει διάφορες ερωτήσεις για να δει την άποψή σας πάνω σε διάφορα ζητήματα της σχέσης ή και άλλα.

 Μπορεί να απολαμβάνετε αμέριμνοι το φαγητό σας και να ζητήσει την άποψη ή την συμβουλή σας για κάτι. Μην της το κάνετε όμως εύκολο.

 Αντιθέτως, καλείστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ειλικρινείς μπορείτε μαζί της. Μη διστάσετε να εκφράσετε την διαφωνία ή τη δυσαρέσκειά σας με όλα όσα λέει, ενώ ταυτόχρονα εξηγείτε την δική σας θέση. Αυτό θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον.

 Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι το κάνει ντε και καλά επίτηδες. Ίσα ίσα, τις περισσότερες φορές το κάνει εντελώς ασυνείδητα, από απλή περιέργεια.

 2. Τα λόγια κολλάνε με τις πράξεις σας;

 Τα λόγια είναι τελείως άκυρα, αν δεν υποστηρίζονται από τις ανάλογες πράξεις. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει κάθε σοβαρός άνθρωπος κι εκείνη θέλει να δει αν συγκαταλέγεστε πράγματι ανάμεσα σε αυτούς ή όχι.

 Εάν της πείτε πως θέλετε να τη δείτε, κάντε το. Σχεδιάστε ένα ραντεβού και περάστε όμως. Μην της το ακυρώσετε τελευταία στιγμή, επειδή προέκυψε κάτι ασήμαντο. Δεν θα το παραβλέψει και καλά θα κάνει.

 3. Υπάρχει έλξη;

 Ορισμένες φορές, μπορεί να σας δοκιμάζει με τον τρόπο της για να δει αν υπάρχει έλξη ανάμεσά σας ή για να ενισχύσει το μυστήριο και το πάθος.

 Θέλει, βλέπετε, κι εκείνη να πιστεύει πως έχει εργαστεί σκληρά για αυτό που πάτε να κάνετε μεταξύ σας. Είστε το βραβείο κι εκείνη ψάχνει να δει αν αξίζετε τη δουλειά ή όχι. Γι’ αυτό, δώστε της κάτι που να αξίζει!

 4. Έχετε όρια;

 Μια γυναίκα θέλει να δει αν μπορεί να σας μπει στο μάτι και εάν ναι, πως θα το πετύχει. Κάτι τέτοιο θα της δώσει πολύτιμες πληροφορίες για τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία σας.

 Θα μπορέσει να καταλάβει αν είστε αντιδραστικοί ή απαντάτε με λογικά επιχειρήματα και έναν ώριμο τρόπο.

 Κι αν πάλι είστε όντως αντιδραστικοί, θα χρειαστεί να δει αν είστε πρόθυμοι να το δουλέψετε. Κάντε ένα βήμα πίσω. Προσπαθήστε να μπείτε στη θέση της και να είστε πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία, γιατί δεν σας επιτίθεται.

 Κάθε γυναίκα δοκιμάζει την υπομονή ενός άνδρα. Μπορεί να σας ρωτήσει πόσες γυναίκες έχετε φέρει στο ίδιο μέρος και η απάντησή σας είναι που θα κρίνει την συνέχεια του ερωτικού ειδυλλίου σας.

 Μην μασάτε όμως. Πάρτε το χαλαρά και γελάστε σαν να μην έγινε κάτι. Διαφορετικά, θα νομίζει πως είχε δίκιο κι άντε να την γλιτώσετε!

 Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να σας δοκιμάζει μια γυναίκα και ειδικά αν βρίσκεστε στα πρώτα στάδια της γνωριμίας ή της σχέσης σας.

 Ό,τι κι αν συμβαίνει όμως, εσείς οφείλετε να θυμάστε ένα και μοναδικό πράγμα: να παραμένετε ειλικρινείς απέναντι σε εκείνη, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό.

 Αλήθεια, εσείς πώς πιστεύετε ότι σας δοκιμάζει μια γυναίκα; Τσιμπάτε ή όχι; Για πείτε μας!

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top