Ξαφνικά σταμάτησε να μου στέλνει μηνύματα: Τι κάνεις λάθος!

Ξαφνικά σταμάτησε να μου στέλνει μηνύματα: Τι κάνεις λάθος!

 Έχετε βρει επιτέλους μια κοπέλα που σας κινεί το ενδιαφέρον και αρχίζετε να σκέφτεστε που μπορεί να φτάσει το μεταξύ σας.

 Κι εκεί που όλα φαίνονται να πηγαίνουν μέλι γάλα, ξαφνικά βλέπετε πως αρχίζει να είναι πολύ απασχολημένη για εσάς.

 Οι συζητήσεις σας δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνες που κάνατε παλιότερα, κατά τις οποίες ακουγόταν τρομερά ενθουσιασμένη να σας μιλήσει. Πλέον, φαίνεται να είναι εντελώς απόμακρη, να απαντάει σχεδόν μονολεκτικά ή είναι online και δεν στέλνει τίποτα.

 Σπάτε το κεφάλι σας και προσπαθείτε να καταλάβετε για ποιο λόγο φέρεται με αυτό το τρόπο, ενώ παράλληλα ψάχνετε να βρείτε τρόπους να προσελκύσετε και πάλι το ενδιαφέρον της.

 Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, λοιπόν, όταν η κοπέλα που σας αρέσει σταματάει ξαφνικά να σας στέλνει μηνύματα, είναι να το αντιμετωπίσετε με έναν ψύχραιμο τρόπο που θα αποπνέει αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

 Ξαφνικά σταμάτησε να μου στέλνει μηνύματα! Γιατί με γράφει;

 Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη κατάσταση ταλαιπωρεί αρκετούς άντρες εκεί έξω, μιας και είναι αρκετά διαδεδομένη.

 Η ιστορία είναι κλασική: αρχίζετε να βγαίνετε με μια κοπέλα και όλα πηγαίνουν τέλεια. Αυτό συνεχίζεται μέχρι που ξαφνικά αρχίζει να γίνεται απόμακρη και απότομη απέναντι σας.

 Με τη σειρά σας, προσπαθείτε να βρείτε τι φταίει. Η απάντηση μπορεί να είναι πολύ απλή ή πολύ σύνθετη και ίσως να μην έχει καν να κάνει με εσάς.

 Ενδεχομένως, όταν μια γυναίκα σε θέλει, αλλά το κρύβει, μπορεί να το κάνει επίτηδες για να κόψει κίνηση ή να σε δοκιμάσει. Υπάρχουν όμως εύκολοι τρόποι για να το καταλάβεις.

 Ωστόσο, στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, πρόκειται για κάτι που συμβαίνει επειδή έχετε πέσει με τα μούτρα σε εκείνη.

 Την βομβαρδίζετε διαρκώς με μηνύματα ή μπορεί απλώς να βλέπει πως αρχίζετε να το βλέπετε πιο σοβαρά και επιζητάτε κάποιου είδους δέσμευση. Γι’ αυτό, παίρνει τις αποστάσεις που την κάνουν να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά.

 Άλλες φορές πάλι, δεν έχει να κάνει με εσάς. Ίσως συμβαίνει κάτι άλλο, ιδιαίτερο στη ζωή της που την κάνει να θέλει να μείνει λίγο περισσότερο μόνη της και να βάλει σε μια σειρά τις σκέψεις της. Έτσι, καταλήγει να απομακρύνεται από κοντά σας.

 Όποια κι αν είναι η περίπτωση όμως, ακόμα κι αν σκέφτεστε ότι «έχει να μου στείλει τρεις μέρες», η δική σας αντιμετώπιση θα πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια.

 Καλείστε να σταθείτε τόσο στο ύψος σας, όσο και στο ύψος των περιστάσεων σαν σωστοί βράχοι που είστε!

 Πάνω από όλα, δεν θα πρέπει με τίποτα να την κυνηγήσετε. Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, απλώς όταν μια γυναίκα απομακρύνεται από το πλευρό σας κι εσείς στέκεστε αλώβητοι απέναντι σε αυτό, της δίνετε να καταλάβει πως δεν είστε συναισθηματικά εξαρτημένοι από εκείνη.

 Υπάρχει περίπτωση η απόσταση να μας κάνει καλό; Μετά από πόσο καιρό θα μου στείλει μήνυμα αν γουστάρει;

 Κι όμως, ναι! Είναι γνωστό άλλωστε πως η απόσταση που δημιουργείται ανάμεσα στις ανθρώπινες σχέσεις είναι σε θέση να προκαλέσει ένταση. Η ένταση αυτή θα την κάνει να θέλει να γυρίσει κοντά σας, επειδή είστε εκείνος που τη στηρίζει.

 Θυμηθείτε όμως. Δεν θα πρέπει ποτέ, μα ποτέ να την κυνηγήσετε υπερβολικά. Διαφορετικά, δεν θα είναι σε θέση να αντιληφθεί την αντρική ενέργειά σας.

 Ίσα ίσα, που με το κυνήγι θα αισθανθεί πως είστε αδύναμοι. Επί της ουσίας, αυτό σημαίνει πως δεν θα νιώθει καν την ανάγκη να γυρίσει και πάλι κοντά σας.

 Βέβαια, αναγνωρίζουμε πως υπάρχει περίπτωση να δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας και να τη θέλετε κοντά σας αμέσως. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και σας καθιστά απλούς ανθρώπους!

 Παρ’ όλ’ αυτά, είναι πολύ σημαντικό να μην υποκύψετε στο φόβο της εγκατάλειψης που ξημεροβραδιάζεται στο πλευρό σας αυτή τη στιγμή. Αυτός θα σας κάνει μονάχα να τρέξετε από πίσω της και είπαμε ήδη πως αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε και οι δύο.

 Μήπως δυσκολεύεστε ακόμα να βγάλετε άκρη και να ξεμπερδέψετε το κουβάρι των συναισθημάτων σας; Μην ανησυχείτε.

 Για να το πούμε πιο απλά και να σας βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε αν νιώσετε πως εκείνη ξαφνικά αποτραβιέται από κοντά σας είναι να μην την κυνηγήσετε.

 Αφήστε εκείνη να έρθει και πάλι κοντά σας. Άλλωστε, αν ενδιαφέρεται θα στείλει. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να αντισταθείτε στην παρόρμηση του να της στείλετε εκείνο το μεθυσμένο μήνυμα, μέχρι να επιδιώξει εκείνη να έρθετε σε επαφή και πάλι.

 Βέβαια, η αλήθεια να λέγεται. Η όλη αυτή κατάσταση και η προσμονή μπορούν να διαρκέσουν για αρκετές ημέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες. Αφήστε την όμως να επικοινωνήσει εκείνη πρώτη. Με απλές κινήσεις ματ μπορείτε να τη κάνετε να ζηλέψει μέσω instagram και να επιδιώξει να σας συναντήσει.

 Όταν επιτέλους επιδιώξει να σας μιλήσει ή, ακόμα καλύτερα, να σας δει, υποθέστε το πολύ απλό και ειλικρινές: της λείψατε και σας θέλει κοντά της. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να προγραμματίσετε ένα φανταστικό ραντεβού για τους δύο σας.

 Αλήθεια, εσείς έχετε αναρωτηθεί ποτέ «γιατί ξαφνικά σταμάτησε να μου στέλνει μηνύματα;». Πείτε μας πως το χειριστήκατε, αφήνοντας μας ένα σχετικό σχόλιο από κάτω!

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

One thought on “Ξαφνικά σταμάτησε να μου στέλνει μηνύματα: Τι κάνεις λάθος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top