Πως θα καταλάβω οτι με θέλει μια κοπέλα; Σημάδια του Έρωτα!

Πως θα καταλάβω οτι με θέλει μια κοπέλα; Σημάδια του Έρωτα!

 Υπάρχει εκείνη η κοπέλα στη δουλειά που σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, αλλά δεν είσαι σίγουρος εάν πράγματι σε φλερτάρει ή φαντάζεσαι πράγματα. Αναρωτιέσαι, λοιπόν, «πως θα καταλάβω ότι με θέλει μια κοπέλα;». Μην ανησυχείς, γιατί δεν είσαι ο μόνος!

 Είναι γεγονός πως το να μπει κανείς στο μυαλό της γυναίκας δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

 Για αυτό άλλωστε και πολλοί άντρες εκεί έξω δυσκολεύονται να καταλάβουν εάν μια κοπέλα ενδιαφέρεται για εκείνους ή όχι.

 Εάν είστε κι εσείς ένας από αυτούς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε τα σημάδια που αποδεικνύουν το ενδιαφέρον της. Έτσι, θα ξέρετε αν πράγματι της αρέσετε ή… φαντάζεστε πράγματα!

 1. Οι φίλοι και η οικογένειά της γνωρίζουν για σένα.

 Όταν μια κοπέλα ενδιαφέρεται για σένα, τότε σίγουρα δεν θα ντρέπεται να μιλήσει στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ούτως ή άλλως, μην ξεχνάς πως οι γυναίκες λένε τα πάντα μεταξύ τους.

 Θα σηκώνει το κινητό όταν την καλείς και βρίσκεται έξω με την παρέα της και δεν θα διστάζει να τους πει ότι έχει κάνει σχέδια μαζί σου. Ακόμα καλύτερα, μπορεί να σε καλεί μαζί τους που και που.

 Την ίδια στιγμή, αποτελεί σπουδαίο πράγμα το να θέλει να σε γνωρίσει στην οικογένειά της. Είναι κάτι σαν το final boss!

 2. Κάνει σχέδια μαζί σου.

 Είναι πολύ απλό: εάν της αρέσεις, τότε θα θέλει να σε ξαναδεί. Αυτό σημαίνει πως θα σου ζητήσει η ίδια να κανονίσεις για κάποια άλλη μέρα το ραντεβού, αν έχει ήδη κανονίσει κάτι με τις φίλες της.

 Εάν όμως της είσαι παντελώς αδιάφορος, τότε θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να σου δείξει πόσο πολυάσχολη είναι. Είναι σχεδόν σα να την ενοχλείς κιόλας.

 3. Προσπαθεί να συνεχίσει την συζήτηση.

 Είτε γίνεται διαπροσωπικά, είτε μέσω μηνυμάτων, μια κοπέλα που της αρέσεις θα βάζει όλη της την τέχνη για να κρατήσει την συζήτηση μαζί σου ζωντανή και ενδιαφέρουσα.

 Αν αναρωτιέσαι «πως θα καταλάβω ότι με θέλει από τα μηνύματα, θα τη δεις να ακούει προσεκτικά όσα της λες, να ρωτάει για να μάθει περαιτέρω πληροφορίες και να παρατείνει την κουβέντα όπως και όσο μπορεί.

 4. Σου κάνει αρκετά κομπλιμέντα.

 Εντάξει, σε όλους αρέσουν τα κομπλιμέντα. Εάν όμως η κοπέλα ξεπερνάει τον εαυτό της για να σε δει να χαμογελάς, τότε είναι σίγουρο πως της αρέσεις πραγματικά!

 5. Φαίνεται νευρική κοντά σου.

 Ίσως φαίνεται πως είναι παντελώς αδιάφορη για το πρόσωπό σου. Στην πραγματικότητα όμως ενδέχεται να αισθάνεται απλώς λιγάκι νευρική! Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, «πως θα καταλάβω ότι μια κοπέλα με θέλει;» πρόσεξε την γλώσσα του σώματός της.

 Ακουμπάει το πρόσωπο της, παίζει με τα μαλλιά της, χαμηλώνει το βλέμμα και απλά δεν ξέρει τι να κάνει με τα χέρια της όταν βρίσκεται κοντά σου; Ε, της αρέσεις.

 6. Η γλώσσα του σώματος της σε προσκαλεί.

 Βέβαια, παίζει να μην είναι καθόλου μα καθόλου νευρική. Αντιθέτως, μπορεί να σε προσκαλεί σε ένα ερωτικό παιχνίδι και στα αναλλοίωτα μυστικά του φλερτ με τη γλώσσα του σώματός της.

 Δες μήπως στρέφει ολόκληρο το κορμί της προς το μέρος σου κάθε φορά που μιλάς, εάν βρίσκει διάφορες δικαιολογίες για να σε ακουμπάει ή διασταυρώνει το βλέμμα της με το δικό σου.

 Δοκίμασε να την πλησιάσεις με τρόπο. Αν τυχόν δεν απομακρύνεται, τότε προχώρησε και πέρνα το χέρι σου γύρω από τη μέση της. Το πιθανότερο είναι πως ετοιμάζεται να σου παραδοθεί.

 7. Η κοπέλα θυμάται όσα της λες.

 Δίνει την αμέριστη προσοχή της σε όλα όσα της λες, ενώ παράλληλα φαίνεται πως θυμάται λεπτομέρειες για τη ζωή σου, ακόμα κι αν πέρασαν βδομάδες από την τελευταία σας συζήτηση; Μάλλον της αρέσεις.

 Κάτι τέτοιο συμβαίνει επειδή την ενδιαφέρεις σαν άνθρωπος. Γι’ αυτό κρατάει πραγματικά όσα της λες και σου τα υπενθυμίζει με την κάθε ευκαιρία.

 8. Την πιάνεις να σε κοιτάζει επίμονα καμιά φορά.

 Είσαι έξω με τους φίλους σου και την πιάνεις να σε κοιτάζει λιγάκι παραπάνω και μάλιστα, αρκετά συχνά. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν πιστεύει ότι δεν την βλέπεις, γιατί ντρέπεται να σου πει ότι της αρέσεις.

 9. Βρίσκει χρόνο για σένα.

 Όσο απασχολημένη και πολυάσχολη κι αν είναι, όταν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για σένα πραγματικά, τότε θα βρει χρόνο για να σε δει ή έστω να μιλήσει μαζί σου μέσω τηλεφώνου. Αν δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, δεν θα έμπαινε καν στο κόπο να απαντήσει σε μήνυμα σου.

 10. Σου λέει με τρόπο πως είναι ελεύθερη.

 Μπορεί να σου μιλάει για το ότι δεν έχει βρει ακόμη τον κατάλληλο άντρα ή να σου δίνει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς το τελευταίο ραντεβού της δεν κατέληξε κάπου. Όπως κι αν έχει όμως, θέλει να ξέρεις πως είναι ελεύθερη και διαθέσιμη.

 11. Μιμείται τις κινήσεις και τις χειρονομίες σου. 

 Όταν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για σένα, χρησιμοποιεί τις δικές σου περίεργες εκφράσεις ή φαίνεται να αντιγράφει τους τρόπους σου. Οι ειδικοί επισημαίνουν πως αυτό είναι ένα μέγιστο σημάδι ερωτικής έλξης!

 12. Ζητάει τη βοήθεια σου σε φαινομενικά μικρά πράγματα.

  Σκέφτεσαι διαρκώς «πως θα καταλάβω ότι με θέλει μια κοπέλα;». Ορισμένες φορές οι γυναίκες κάνουν τα πάντα για να προσελκύσουν την προσοχή των ανδρών. Γι’ αυτό, αν σου ζητάει να της μάθεις κάτι φαινομενικά απλό, τότε μάλλον θέλει να σου πει πως της αρέσεις.

 Γνωρίζει πολύ καλά το έμφυτο ένστικτό σου να της παρέχεις ασφάλεια και προστασία και το εκμεταλλεύεται κάθε φορά που σου λέει πως είναι «πολύ κοντή για να φτάσει κάτι» ή «δεν ξέρει πως λειτουργεί αυτή η συσκευή».

 13. Σου ανοίγεται και σε ενθαρρύνει να κάνεις ακριβώς το ίδιο.

 Μία γυναίκα που αισθάνεται άνετα κοντά σου, θα αναζητά διαρκώς ευκαιρίες να σου πει λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να τη δεις να ενδιαφέρεται εξίσου για το δικό σου παρελθόν και να θέλει να μάθει τα πάντα.

 14. Γελάει με όσα τις λες, ακόμη κι αν είναι λιγάκι κρύα.

 Μπορεί να έχεις το πιο κρύο χιούμορ του πλανήτη ή να χρησιμοποιείς memes από το 2017, αλλά εκείνη γελάει με όσα της λές στο ραντεβού και παίζει ανέμελα με τα μαλλιά της. Πρόκειται για ένα βέβαιο σημάδι πως αισθάνεται ερωτική έλξη για εσάς.

 Πρόσεξε όμως! Γιατί δεν πρέπει να της πεις τι νιώθεις από το πρώτο ραντεβού; Δες τους λόγους για να μη τη ξενερώσεις πάνω που σιγουρεύτηκες ότι της αρέσεις.

 15. Βλέπεις κι εσύ τη δική της ανέμελη πλευρά.

 Εάν αισθάνεται αρκετά άνετα και οικεία ώστε να σου δείξει τη δική της παιδιάστικη συμπεριφορά, τότε μπορείς κάλλιστα να ακολουθήσεις το παράδειγμά της. Έτσι, την κάνεις να νιώθει αποδεκτή και αυξάνεις τις πιθανότητες ενός πρώτου ή επόμενου ραντεβού μαζί της.

 Σκέφτεσαι «πως θα καταλάβω ότι με θέλει μια κοπέλα;». Μπορεί ο μύθος να θέλει την ψυχή της γυναίκας να είναι μια άβυσσος, η πραγματικότητα όμως έρχεται να τον καταρρίψει

 Υπάρχουν τρόποι να καταλάβεις τα σημάδια του φλερτ στη δουλειά με εκείνη τη συνάδελφο που μιλάς τώρα τελευταία ή αν σε θέλει η συμφοιτήτριά σου στη σχολή.

 Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τα 15 παραπάνω σημάδια. Γι’ αυτό, άνοιξε τα μάτια σου και άρχισε να παρατηρείς καλύτερα την συμπεριφορά της κοντά σου.

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top