Ανδρικό κούρεμα με σβήσιμο: Οι κορυφαίες επιλογές!

Ανδρικό κούρεμα με σβήσιμο: Οι κορυφαίες επιλογές!

 Εάν επιθυμείτε ένα δροσερό αλλά και ευέλικτο κούρεμα, επιλέξτε ένα με σβήσιμο που θεωρείται μια εξαιρετική επιλογή για άνδρες.

 Είναι ένα μοντέρνο στυλ κουρέματος που προσφέρει στον σύγχρονο άνδρα ένα κομψό και μοντέρνο λουκ.

 Υπάρχουν πολλά κουρέματα με σβήσιμο για να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς – σβήσιμο μεσαίου μήκους, κοντό, επαγγελματικό κούρεμα και άλλα.

 Μερικοί άνδρες προτιμούν ένα χαμηλό σβήσιμο με μακριά μαλλιά για να δημιουργήσουν ένα αριστοκρατικό στυλ, ενώ άλλοι μπορεί να θέλουν έντονο σβήσιμο στο δέρμα για πιο δροσερή εμφάνιση και χαμηλής συντήρησης χτένισμα.

 Για να σας εμπνεύσουμε και να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε, έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τα καλύτερα κουρέματα με σβήσιμο για άνδρες. Από κοντά μέχρι μακριά, με έντονα σβησμένες πλευρές ή κωνικό σβήσιμο.

 Τι είναι το Low Fade;

 Το low fade είναι ένας τύπος ανδρικού κουρέματος που μπλεντάρει τα μαλλιά ακριβώς πάνω από τα αυτιά και κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών, δημιουργώντας ένα κλασικό και μοντέρνο στυλ για τους άνδρες.

 Το low fade είναι ένα κωνικό κούρεμα στα πλάγια και στο πίσω μέρος του κεφαλιού για μια ομαλή μετάβαση.

 Για να επιτευχθεί αυτό το χαμηλό κόψιμο, οι κουρείς χρησιμοποιούν κουρευτικές μηχανές για να κόψουν σταδιακά το μήκος των μαλλιών.

 Το σβήσιμο είναι πολύ δημοφιλής επιλογή στα κουρεία, καθώς μπορεί να λειτουργήσει εξατομικευμένα σε ποικίλα κουρέματα.

 Μπορείτε να επιλέξετε, δηλαδή, έντονο σβήσιμο στο δέρμα με μεγάλες αντιθέσεις. Πιο επαγγελματικό είναι το κωνικό σβήσιμο (taper fade), δηλαδή κοντό κούρεμα που διαθέτει μικρό μήκος μαλλιών.

 Τα φρέσκα και καθαρά κουρέματα και αυτά με χαμηλό σβήσιμο λειτουργούν καλά σε πολλά διαφορετικά και μοντέρνα χτενίσματα ανδρών.

 1. Low Bald Fade

 Το χαμηλό σβήσιμο είναι ένα κοντό κούρεμα που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αντίθεση ανάμεσα στις πλαινές πλευρές του κεφαλιού και στα μακριά μαλλιά στην κορυφή.

 Ευπροσάρμοστο και μοντέρνο, το κούρεμα αυτό μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χτενίσματα για μια τολμηρή εμφάνιση.

 Εάν θέλετε να αναδείξετε το στυλ σας, ζητήστε από τον κουρέα σας να μπλεντάρει το σβήσιμο της φαβορίτας με το μούσι σας.

 Συνδυάστε το λείο χτένισμα όλων των μαλλιών προς τα πίσω με χαμηλό σβήσιμο και γένια για να απογειώσετε το στυλ σας.

 2. Low Razor Fade

 Ως μια μοντέρνα παραλλαγή του κλασικού κουρέματος, το low razor fade φαίνεται υπέροχο με ξυρισμένες τις πλαινές πλευρές του κεφαλιού και σβήσιμο.

 Είναι ένα φρέσκο κούρεμα και μπορείτε να ζητήσετε από τον κουρέα σας να κάνει έντονη χωρίστρα στα πλάγια για να το αναδείξετε ακομα περισσότερο.

 3. Low Taper Fade

 Είναι από τους πιο γνωστούς τύπους σβησίματος, δίνοντας στο ανδρικό κούρεμα ένα κομψό και εκλεπτυσμένο φινίρισμα.

 Μπορείτε να συνδυάσετε ένα κούρεμα με χαμηλό σβήσιμο σε όλα τα μήκη και τους τύπους μαλλιών.

 Για ένα επαγγελματικό λουκ που μπορείτε να υιοθετήσετε στη δουλειά, συνδυάστε το χαμηλό σβήσιμο με ένα χτένισμα Ivy League ή πλαϊνό μέρος.

 Οι άντρες που έχουν μεσαίου και μεγάλου μήκους μαλλιά μπορούν να διατηρήσουν τις πλάγιες πλευρές και το πίσω μέρος του κεφαλιού και να τα συνδυάσουν με ένα χαμηλό κωνικό σβήσιμο.

 4. Low Skin Fade

 Είναι ιδανικό για άνδρες που θέλουν ένα κούρεμα χωρίς ιδιαίτερη περιποίηση, αλλά με έντονο κωνικό σβήσιμο.

 Για ένα ανεπιτήδευτο, cool κούρεμα που ταιριάζει τέλεια σε πυκνά μαλλιά, δοκιμάστε ένα ακατάστατο και επιμελώς ατιμέλητο στυλ στο πάνω μέρος με έντονο σβήσιμο στο δέρμα στα πλάγια και στο πίσω μέρος.

 5. Low Fade Undercut

 Το Low Fade Undercut κούρεμα κρατάει τις ισορροπίες ανάμεσα στο προχωρημένο και το κλασάτο.

 Το σβήσιμο στο δέρμα καταλήγει πολύ κοντό στο κάτω μέρος, αλλά το σκαφτό κόψιμο προσφέρει μεγάλη αντίθεση, καθώς τονίζει τα μακρύτερα μαλλιά στην κορυφή.

 Αυτό το ανάγλυφο χτένισμα προς τα πίσω με το ελαφρύ σπάσιμο της τρίχας ταιριάζει άψογα με γένια και προσδίδει ένα πολύ ανδρικό και σέξυ φινίρισμα.

 6. Low Drop Fade

 Αυτό το κούρεμα καμπυλώνει γύρω από το αυτί και κάτω στον αυχένα. Το drop fade είναι ένα μοναδικό κούρεμα που προσθέτει τσαχπινιά στο τολμηρό λουκ.

 Ζητήστε από τον κουρέα σας να ξυρίσει ένα τμήμα των μαλλιών και να χτενίσει τα μαλλιά στη κορυφή προς τα πίσω για να επιτύχετε ένα υπέροχο χτένισμα!

 7. Low skin fade με Line Up και ξυρισμένα μαλλιά

 Το κούρεμα quiff είναι ένα άλλο ρετρό λουκ που έχει κάνει το ντεμπούτο του για τους σύγχρονους άντρες. Με ένα καθαρό σβήσιμο στο δέρμα, ευθεία γραμμή και σχέδιο στο πλάι θα έχετε ένα καυτό ανδρικό στυλ.

 8. Brushed up fringe με Low Skin Taper Fade

 Τα αγόρια με πυκνά μαλλιά έχουν πάντα περισσότερες επιλογές στο κούρεμα και το χτένισμα. Χτενίστε τη φράντζα σας στα πλάγια και κάντε κωνικό σβήσιμο στο δέρμα για να ανανώσετε το στυλ σας!

 9. Curly Hair Fringe με Low Bald Fade και γένια

 Αν και τα πυκνά κυματιστά ή σγουρά μαλλιά μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολα στη ππεριποίηση, μια φράντζα που αναδεικνύει τις μπούκλες σας είναι ένας καλός τρόπος για να αναβαθμίσετε τον τύπο τον μαλλιών σας.

 10. Pompadour με Low Skin Fade

 Το χτένισμα pompadour είναι ένα από τα κορυφαία κουρέματα με μακριά μαλλιά στη κορυφή και κοντά στην αριστερή και δεξιά πλευρά του κεφαλιού.

 Αυτό το κούρεμα με το χαμηλό σβήσιμο στα πλάγια τονίζει τα μακρύτερα μαλλιά στην κορυφή.

 11. Slicked Back Low Fade με γενειάδα

 Ένα λείο χτένισμα προς τα πίσω στα μαλλιά της κορυφής με σβήσιμο στο πίσω μέρος είναι πολύ καλή ιδέα για μαλλιά με ελαφριά αραίωση. Και φυσικά, μια πυκνή και γεμάτη γενειάδα είναι πάντα μια εξαιρετική προσθήκη!

 12. Low Fade με Thick Textured Hair

 Για την περιποίηση της γενειάδας σας με μοντέρνο τρόπο, εξετάστε το ενδεχόμενο να το μπλεντάρετε με το σβήσιμο στις φαβορίτες σας.

 Μια γενειάδα με σβήσιμο έρχεται σε αντίθεση με τα πυκνά μαλλιά στραμμένα στο πλάι και σας προσδίδει μια κουλ εμφάνιση.

 13. Low Fade με Neck Taper

Το χαμηλό κωνικό σβήσιμο επεκτείνεται μέχρι τον αυχένα. Κάνοντας σβήσιμο στο δέρμα μπορείς να κρατήσεις τα μαλλιά σου κοντά και περιποιημένα για αρκετό καιρό.

 14. Bald Taper με Shape Up και Side Sweep

Οι άντρες με πυκνά μαλλιά μπορούν να δοκιμάσουν πολλά διαφορετικά στυλ. Δοκιμάστε να κάνετε ένα κοντό κούρεμα στην κορυφή παρόμοιο με το crew cut και αφήστε μακριά φράντζα για να την γυρνάτε στο πλάι ή προς όποια κατεύθυνση θέλετε.

 Με αυτό το κούρεμα θα έχετε ένα διαφορετικό χτένισμα κάθε μέρα.

 15. Low Taper Fade με Shape Up και γένια

 Αυτό το χτένισμα σας επιτρέπει να χτενίζετε ή να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας με διάφορους τρόπους.

 Με την σωστή πομάδα μπορείτε να χτενίσετε τα μαλλιά σας στο πλάι για μια πιο κλασική εμφάνιση ή να κάνετε ακατάστατα για ένα πιο χαλαρό και κουλ λουκ.

 16. Low Skin Fade με καρφάκια

Ένα χαμηλό σβήσιμο με διαχωριστική ευθεία γραμμή κοντά στους κροτάφους λειτουργεί καλά με όλους τους τύπους και τα μήκη μαλλιών.

 Σε συνδυασμό με πυκνά γένια και μυτερά μαλλιά στη κορυφή, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ.

 17. Faux Hawk με Low Fade

Είναι ένα χαμηλό σβήσιμο με μια έντονη γραμμή που μοιάζει πολύ με το κούρεμα faux hawk.

 Ανάγλυφο και στυλάτο στη κορυφή, σε συνδυασμό με ένα καλό προϊόν μαλλιών για άνδρες μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στο στυλ μιας μοντέρνας εμφάνισης.

 18. Low Taper Fade με Textured Comb Back

 Σε συνδυασμό με το φυσικό χτένισμα των μαλλιών προς τα πίσω, αυτό το χαμηλό κωνικό σβήσιμο είναι καθαρό και φρέσκο.

Οι πλευρές και το πίσω μέρος των μαλλιών είναι τέλεια αναμεμειγμένα, ενώ τα μεσαίου μήκους ή μακρύτερα μαλλιά στην κορυφή βουρτσίζονται προς τα πίσω.

 Είναι ένα από τα κορυφαία χτενίσματα για άνδρες με πυκνά μαλλιά.

 Σας αρέσουν τα κουρέματα με σβησίματα και ανάγλυφα μαλλιά στη κορυφή; Δείτε 18 ανδρικά κουρέματα με γένια ή χωρίς που κάνουν τέλειο μπλεντάρισμα και σβήσιμο στα μαλλιά σας!

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top