Φλερτ: 11 μυστικά για να ανταποκριθεί στο φλερτ σου!

Φλερτ: 11 μυστικά για να ανταποκριθεί στο φλερτ σου!

 Η αλήθεια είναι πως για την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων εκεί έξω το φλερτ δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

 Εάν, λοιπόν, ανήκετε κι εσείς ανάμεσα τους, μην ανησυχείτε. Διαβάστε παρακάτω, ώστε να μάθετε 11 πράγματα που δεν ξέρατε για το φλερτ και να προσεγγίσετε την γυναίκα των ονείρων σας με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

 1. Οι άνθρωποι φλερτάρουν για 6 διαφορετικούς λόγους

 Ένας Αμερικανός επιστήμονας αναγνώρισε 6 διαφορετικούς λόγους για τους οποίους φλερτάρουν οι άνθρωποι: σεξ, διασκέδαση, διερεύνηση του πως είναι να βρίσκονται σε σχέση, αύξηση της τρυφερότητας μέσα στη σχέση, τόνωση της αυτοπεποίθησης και προσπάθεια να κερδίσουν κάτι από το άλλο πρόσωπο.

 Κατά τη διάρκεια των πειραμάτων του ζήτησε από 101 γυναίκες και 99 άνδρες να γράψουν έναν υποθετικό διάλογο μεταξύ ενός ζευγαριού που φλερτάρει. Έπειτα, τους κάλεσε να αναγνωρίσουν τους λόγους που βρίσκονται πίσω από όλο αυτό.

 Τα αποτελέσματα έδειξαν πως το ανδρικό φλερτ συνήθως επιδιώκει την σεξουαλική επαφή, ενώ το φλερτ της γυναίκας συνήθως μια σχέση.

 2. Τα ζευγάρια έχουν εξίσου ανάγκη από το φλερτ

 Μπορεί η συγκεκριμένη πρακτική να συνδέεται συχνότερα με τους ελεύθερους, αλλά και οι δεσμευμένοι έχουν ψυχή! Γι’ αυτό, μη διστάζετε να δείτε πως να ανάψετε τη γυναίκα σας με λόγια ή να της πείτε πόσο όμορφη και αισθησιακή είναι σήμερα. 

 3. Οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά όταν ξεπερνούν τις πρώτες, άβολες συζητήσεις

 Το πιθανότερο είναι πως ήδη γνωρίζετε ότι το να κάνετε κάποιες έξυπνες ερωτήσεις για φλερτ στην κοπέλα που σας ενδιαφέρει είναι μια καλή αρχή για τη γνωριμία σας. Έχει σημασία όμως τι είδους ερωτήσεις θα είναι αυτές.

 Δοκιμάστε να της κάνετε πιο προσωπικές ερωτήσεις σχετικά με το ρόλο που διαδραματίζουν η αγάπη και η τρυφερότητα στη ζωή της ή για τα πράγματα που δεν σηκώνει επάνω σε πλάκα.

 4. Οι άντρες υπερεκτιμούν το ενδιαφέρον των γυναικών

  Απ’ ό,τι φαίνεται, μεταξύ των δύο φύλων, οι άντρες τείνουν να υπερβάλλουν λιγάκι στο πως αντιλαμβάνονται τα σημάδια του φλερτ από γυναίκα, ενώ οι γυναίκες κάνουν ακριβώς το αντίθετο.

 5. Τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το βιολογικό φύλο

 Οι ψυχολόγοι αναφέρουν πως οι άνδρες και γυναίκες παρουσιάζουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους σε ό,τι έχει να κάνει με τις εκφράσεις του προσώπου από τις οποίες έλκονται.

 Πιο συγκεκριμένα, μας αναφέρουν πως η ευτυχία είναι το νούμερο ένα χαρακτηριστικό των γυναικών που παρατηρούν οι άνδρες, όταν δηλαδή σκιαγραφείται στο πρόσωπό τους ένα πλατύ χαμόγελο.

 Οι γυναίκες, αντιθέτως, προτιμούν ένα ανδρικό πρόσωπο που φαίνεται να εκπέμπει μια τρομερή υπερηφάνεια και μεγάλη αυτοπεποίθηση.

 Την ίδια στιγμή, μια έκφραση του προσώπου που εκφράζει συστολή και ντροπή κάνει τόσο τους άνδρες, όσο και τις γυναίκες να είναι εξίσου ελκυστικοί στα μάτια των συντρόφων τους, τουλάχιστον σε ερωτικό επίπεδο.

 6. Το φλερτ μπορεί να αυξήσει δραστικά το πόσο ελκυστικοί είστε

 Είναι γεγονός πλέον πως το γυναικείο και το ανδρικό φλερτ αποτελεί μία διαδικασία από συνεχείς διαπραγματεύσεις, που λαμβάνει μέρος μερικές στιγμές μετά από την πρωταρχική έλξη που αισθανόμαστε για ένα πρόσωπο.

 Είναι σαν ένας υποσυνείδητος και ασυναίσθητος τρόπος για να ελέγξουμε εάν τυχόν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και από την άλλη πλευρά, ενώ παράλληλα της λέμε διακριτικά πως δεν μας έχει περάσει απαρατήρητη.

 7. Δεν χρειάζεται να είστε καν οι πιο όμορφοι μέσα σε ένα δωμάτιο

 Κι όμως, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, η ομορφιά δεν παίζει και τόσο σπουδαίο ρόλο στο σεξ και τις σχέσεις. Αυτό που μετράει όμως είναι να δείξετε με έναν τρόπο ότι είστε διαθέσιμοι για να σας προσεγγίσουν.

 Σκεφτείτε το λιγάκι. Πιο εύκολα θα πλησιάσετε μια κοπέλα που σας ρίχνει κλεφτές ματιές και την πιάνετε να σας χαμογελάει, παρά μία που δεν έχει αντιληφθεί καν την ύπαρξή σας, όσο όμορφη κι αν είναι.

 8. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για φλερτ

 Ο κάθε ένας έχει τη δική του προσέγγιση και τακτική για να πιάσει «λαβράκι». Φυσικά, ο τρόπος αυτός διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και περιλαμβάνει μια σειρά από λεκτικές και εξωλεκτικές συμπεριφορές.

 Κάποιοι άνδρες ακουμπούν απαλά το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει, ενώ οι γυναίκες συνήθως περιμένουν την πρώτη κίνηση από τον άλλον. Θέλουν να τις κάνετε να σας μιλήσουν ανοιχτά ή προτιμούν λιγάκι περισσότερο παιχνίδι για να ανάψουν τα αίματα.

 9. Αυτοί που φλερτάρουν καλύτερα αλλάζουν τακτική ανάλογα με το πού βρίσκονται

 Εάν έχετε βάλει στο μάτι μια γυναίκα που θεωρείτε πως ανήκει σε κάποιο ανώτερη κοινωνική βαθμίδα από τη δική σας, τότε το να είστε λίγο πιο έμμεσοι και διακριτικοί στο τι λέτε στο φλερτ είναι μάλλον η τακτική που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

 Γενικότερα όμως, αν το έχετε, τότε θα πρέπει να αναγνωρίζετε τους πιθανούς ανταγωνιστές, τα όρια της εκάστοτε γυναίκας ή τις όποιες κοινωνικές ή άλλες εμφανείς διαφορές υπάρχουν μεταξύ σας. Τα ζυγίζετε και πράττετε αναλόγως.

 10. Κι αν μιλάμε για φλερτ μέσω μηνυμάτων, υπάρχουν λέξεις που πιάνουν περισσότερο από άλλες

 Οι στατιστικές μελέτες μιλούν και αναφέρουν πως εάν αποκαλέσετε μια κοπέλα όμορφη μέσω μηνυμάτων, θα έχετε 20% περισσότερες πιθανότητες να μιλήσετε έστω και λίγο παραπάνω μαζί της.

 Κι αν πάλι είστε γυναίκες που δεν διστάζετε να κάνετε την πρώτη κίνηση, χρησιμοποιήστε τις λέξεις «ωραία» ή «τέλεια». Θα σας σώσουν!

 11. Το φλερτ μπορεί να συνδέεται κάλλιστα με τη βιολογία

 Δεν αποκλείεται το φλερτ να μην συνδέεται άμεσα με τις λέξεις που χρησιμοποιείτε ή τη γλώσσα του σώματός σας σε κάθε στιγμή, αλλά να έχει να κάνει με τη βιολογία.

 Όλοι γνωρίζουμε εξάλλου τις λεγόμενες φερορμόνες, τα χημικά στοιχεία του οργανισμού, δηλαδή, που απελευθερώνονται και επηρεάζουν θετικά το πως αισθάνονται οι άλλοι για εμάς. Αυτές λειτουργούν ευεργετικά σε ό,τι αφορά την ερωτική έλξη!

 Άλλοι λένε πως το φλερτ είναι επιστήμη, ενώ κάποιοι διαφωνούν. Πάντως, όπως κι αν έχει, αποτελεί σίγουρα ένα βασικό κομμάτι της ερωτικής έλξης που αισθάνεστε για ένα πρόσωπο.

 Από εκεί και πέρα, το πώς ακριβώς θα μιλήσετε σε μια γυναίκα για να σας ερωτευτεί και το πως θα επιδιώξουμε να έρθετε πιο κοντά στο εν δυνάμει έτερον ήμισυ είναι καθοριστικής σημασίας και θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά πριν κάνετε τη κίνησή σας!

 Θέλετε περισσότερα tips για επιτυχημένο φλερτ; Απλώς πείτε το μας και έγινε!

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top