Μασάζ στο σπίτι: Γιατί είναι πιο ωφέλιμο από το σπα;

Μασάζ στο σπίτι: Γιατί είναι πιο ωφέλιμο από το σπα;

 Η αλήθεια είναι πως το μασάζ στο σπίτι γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής θεραπευτική μέθοδος, ειδικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε χρόνων.

 Αναρωτιέστε γιατί; Μα επειδή απολαμβάνοντας ένα χαλαρωτικό μασαζάκι μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας ή του δωματίου του ξενοδοχείου σας έχετε την τιμή να βιώσετε και όλα τα υπόλοιπα οφέλη που σας προσφέρει.

 Κι αν πάλι αναρωτιέστε ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το μασάζ στο σπίτι στην υγεία σας, τότε δεν έχετε παρά να ρίξετε μια προσεκτική ματιά παρακάτω.

 1. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως χαμένος χρόνος

 Με ένα μασάζ στο σπίτι δεν χρειάζεται να εγκαταλείπετε την άνεση και την χαλάρωση του προσωπικού σας χώρου κάθε τρείς και λίγο. Αυτό σημαίνει πως δεν χάνετε καθόλου, μα καθόλου χρόνο στη καθημερινότητά σας, τον οποίο μπορείτε να τον διοχετεύσετε κάπου αλλού.

 Σκεφτείτε απλώς πως με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε την κυκλοφορία, τις αίθουσες αναμονής και το άγχος που σχετίζεται με τη μετάβαση στο σπα.

 Προγραμματίστε, λοιπόν, το μασάζ σας όπως ακριβώς το θέλετε. Με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται να λαμβάνετε υπόψη σας τον επιπλέον χρόνο που θα χάνατε, αν τυχόν πηγαίνατε κάπου αλλού.

 2. Χαλάρωση και μετά το μασάζ

 Αντί να οδηγήσετε για το σπίτι σας και να διακόψετε με αυτό το τρόπο την χαλάρωση και την ηρεμία σας, μπορείτε απλώς να συνεχίσετε να τις απολαμβάνετε και τις δύο, αφού δεν χρειάζετε καν να σηκωθείτε από το κρεβάτι.

 Ένα τέτοιο μασάζ είναι πολύ σημαντικό, μιας και σας επιτρέπει να παρατείνετε τα οφέλη του. Μπορείτε ας πούμε να προγραμματίσετε τη συνεδρία στο τέλος της ημέρας μετά τη δουλειά ή τις ασκήσεις γυμναστικής και να αποσυρθείτε για το βράδυ ή να κάνετε ένα ωραίο μπάνιο, επισφραγίζοντας τη στιγμή με την χαλάρωση που προσφέρουν οι καυτοί ατμοί του ντουζ.

 3. Ζήστε μια ακόμη βαθύτερη χαλάρωση στο σπίτι

 Για να φτάσετε στη μέγιστη γαλήνη, θα χρειαστεί να απομακρυνθείτε πλήρως από το εξωτερικό περιβάλλον. Συνήθως όταν επισκέπτεστε κάποιον επαγγελματικό χώρο για μασάζ, οι αισθήσεις σας τείνουν να βρίσκονται σε υψηλή επιφυλακή λόγω του χώρου, της πολυκοσμίας και της φασαρίας που μπορεί να προκύψει.

 Τα πράγματα όμως διαφέρουν όταν εξακολουθείτε να βρίσκεστε στο δικό σας, γνώριμο περιβάλλον. Εκεί είναι που μπορείτε να χαλαρώσετε γρηγορότερα και να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την μοναδική εμπειρία.

 4. Η ποιότητα είναι το παν

 Στα ιαματικά λουτρά, οι επαγγελματίες θεραπευτές μασάζ μπορούν να έχουν πολλούς πελάτες καθημερινά. Αυτό προϋποθέτει ότι ο εργαζόμενος έχει ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή του για να αλλάξει τα φύλλα και ό,τι άλλο απαιτείται, αλλά και να ετοιμαστεί για τον επόμενο πελάτη.

 Βέβαια υπάρχει ένα πρόβλημα σε αυτό. Όσο περνάνε οι ώρες μέσα στην εργάσιμη ημέρα, μπορεί να κουραστούν και να μην αποδώσουν το ίδιο. Άνθρωποι είναι και αυτοί!

 Γι’ αυτό, καλό είναι να προτιμήσετε κάποιον που μπορεί να επισκεφτεί το σπίτι σας. Καλό θα ήταν να βεβαιωθείτε για τον ακριβή χρόνο που αφήνει ανάμεσα στα ραντεβού του, ώστε να οργανώσετε κι εσείς από τη μεριά σας το πρόγραμμά σας κατάλληλα.

 5. Η προσοχή είναι στραμμένη επάνω σας!

 Οι θεραπευτές μασάζ που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο σπίτι έχουν καλύτερη ενσυναίσθηση των πραγματικών αναγκών σας. Για να το πούμε και πιο απλά, ξέρουν ακριβώς τι θέλετε και σας το προσφέρουν.

 Τώρα θα μας πείτε, μα καλά πώς τις καταλαβαίνουν; Μα, φυσικά, με το να παρακολουθούν το περιβάλλον και την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι σας όταν έρχονται σε αυτό.

 Την ίδια στιγμή, έχετε και οι ίδιοι την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή απευθείας με τον επαγγελματία που καλείτε. Έτσι, είναι κι εκείνος ή εκείνη σε θέση να σας γνωρίσει καλύτερα και να στρέψει επάνω σας όλη την προσοχή και τις δεξιότητές του.

 Σε τελική ανάλυση, το μόνο σίγουρο είναι ότι το μασάζ αποτελεί μια μοναδική εμπειρία ζωής, που υπόσχεται να σας χαρίσει ομορφιά, ευεξία, αλλά και πολλή χαλάρωση, οπότε τι καλύτερο από το να το απολαύσετε στο περιβάλλον που νιώθετε πιο οικεία και άνετα από οπουδήποτε αλλού;

 Από εκεί και πέρα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προγραμματίσετε μια συνεδρία εντός του σπιτιού σας. Έτσι, θα είστε σε θέση να ικανοποιήσετε πλήρως τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σας. Καλή απόλαυση λοιπόν!

 Αλήθεια, έχετε κάνει ποτέ μασάζ στο σπίτι ή σε κάποιο σπα; Μιλήστε μας σχετικά με την εμπειρία σας στα σχόλια από κάτω και τις συμβουλές που θα δίνατε σε όσους ενδιαφέρονται!

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top