4 συμβουλές για τη πρώτη φορά που θα κάνετε έρωτα!

4 συμβουλές για τη πρώτη φορά που θα κάνετε έρωτα!

 Με το να σιγουρευτείτε πως σας αρέσει μια γυναίκα, η αμέσως επόμενη σκέψη είναι πως θα προχωρήσετε μαζί της, εκδηλώνοντάς της το ερωτικό ενδιαφέρον σας.

 Παρ’ όλ’ αυτά, το να ανάψεις μια γυναίκα με λόγια και κινήσεις δεν είναι και το πιο εύκολο ή άνετο πράγμα στον κόσμο, ειδικά αν είστε ακόμη στις αρχές.

 Θα πρέπει, βλέπετε, να είστε βέβαιοι πως το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο και ποτέ, μα ποτέ να μην είστε περισσότερο διαχυτικοί μαζί της από όσο αντέχει ή ανέχεται. Διαφορετικά, «το χάσατε το κορμί»!

 Το θέμα είναι όμως πως θα καταλάβετε ότι σας θέλει η κοπέλα; Αρχικά, θα χρειαστεί να βγαίνετε ένα διάστημα μαζί της για να αντιληφθείτε τα όριά της. Να έχουν πέσει ήδη τα πρώτα φιλιά και να είναι ξεκάθαρο πως βλέπετε ερωτικά ο ένας τον άλλον.

 Προσέξτε όμως. Εάν περιμένετε πολύ καιρό προτού δοκιμάσετε να το πάτε ένα βήμα παραπέρα μαζί της, τότε μάλλον θα σας είναι πιο δύσκολο στην συνέχεια. Θα είναι πιο άβολο και εκείνη θα νομίζει πως μάλλον δεν ενδιαφέρεστε και τόσο τελικά.

 Πότε πρέπει να προχωρήσω μαζί της;

 Εδώ μάλλον θα σας απογοητεύσουμε λιγάκι. Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, απλώς δεν υπάρχει κάποιο προκαθορισμένο ή συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στις ερωτικές σχέσεις κατά το οποίο θα πρέπει να περιμένετε.

 Κάθε σχέση και κάθε άνθρωπος διαφέρουν μεταξύ τους. Έτσι, απαιτείται μια διαφορετική χρονική στιγμή για τον κάθε ένα και την κάθε μία. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τα πιθανά σημάδια.

 Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Αν τυχόν δεν έχετε ανταλλάξει καν το πρώτο σας φιλί ακόμη, τότε το πιθανότερο είναι πως με το να επιχειρήσετε κάποια επιπρόσθετη κίνηση, μάλλον θα την απομακρύνετε. Για αυτό, υπομονή μέχρι να σας δώσει το πράσινο φως.

 4 χρήσιμες συμβουλές που αξίζει να θυμάστε

 Η αλήθεια είναι πως κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Αυτό σημαίνει πως έχει τα δικά της κουμπιά, που θα πρέπει να πατήσετε για να την ανάψετε και να αρχίσετε το παιχνίδι.

 Παρόλα αυτά, υπάρχουν ορισμένες συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Δείτε τες σαν ένα γενικό πλάνο, που θα σας βοηθήσει να φτάσετε στον επιθυμητό στόχο – να έρθετε πιο κοντά μεταξύ σας!

 1. Φέρετε κοντά τα σώματα σας

 Αρχικά, θα πρέπει να έχετε αισθανθεί κάποιου είδους σωματική σύνδεση μαζί της. Αυτό μπορεί να αφορά ένα τρυφερό ή παθιασμένο φιλί, μια ζεστή, παρατεταμένη αγκαλιά, ένα χάδι στην ραχοκοκκαλιά ή κάτι παρεμφερές.

 Όλα αυτά δείχνουν πως νιώθει μια οικειότητα και μια άνεση με το άγγιγμα και τα φιλιά σας. Τότε, αυξάνονται οι πιθανότητες να πετύχετε τον σκοπό σας.

 Από εκεί και πέρα, εάν θέλετε να προχωρήσετε, θα πρέπει να το αφήσετε να έρθει φυσικά. Να μη φανεί δηλαδή πως το επιδιώκετε με επιθετικό τρόπο, γιατί τότε θα τη φέρετε σε δύσκολη θέση.

 2. Έχετε μια έντονη επιθυμία να συμβεί κάτι παραπάνω

 Πρέπει να βρείτε την στιγμή σας. Ξέρετε, εκείνη που τα βλέμματα σας διασταυρώνονται και ξαφνικά έχετε αυτή την ακαταμάχητη επιθυμία να κάνετε τα κορμιά σας να έρθουν ακόμη πιο κοντά.

 Νιώθετε κάτι άγνωστο να σας τραβάει κοντά της. Δεν μπορείτε να το εξηγήσετε, αλλά νιώθει κι εκείνη το ίδιο! Είναι δύσκολο να το αγνοήσετε και κάνετε την μεγάλη κίνηση να την προσεγγίσετε.

 3. Κάντε το να φανεί αισθησιακό

 Η πρώτη φορά που έρχεστε πιο κοντά θα πρέπει να είναι ευχάριστη και απολαυστική και για τους δύο. Δεν είναι η ώρα να κάνετε εκείνη την καινούρια κίνηση που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε ή να χωθείτε μπαμ και κάτω.

 Ίσα ίσα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε αν σκέφτεστε πως να κάνετε καλό κρεβάτι είναι να κάνετε την στιγμή σας όσο το δυνατόν πιο αισθησιακή γίνεται. Θέλετε να νιώσετε πραγματικά ο ένας τον άλλον και να μην είναι κάτι βιαστικό και επιπόλαιο.

 Μην ντραπείτε να ψιθυρίσετε στο αφτί της. Αυτό είναι βέβαιο πως θα την ανάψει και θα θέλει να έρθει ακόμη πιο κοντά σας. Ρωτήστε την ας πούμε αν της αρέσει και μπορεί να προχωρήσετε ακόμη παρά πέρα.

 Θυμηθείτε να κρατάτε τα χέρια σας απασχολημένα, χαϊδεύοντας απαλά το κορμί της. Μην τα βάλετε κάτω από τα ρούχα της όμως, εκτός κι αν το επιδιώξει εκείνη πρώτα. Εάν το κάνει, τότε συγχαρητήρια – περάσατε στο επόμενο επίπεδο.

 4. Δώστε ένα όμορφο τέλος

 Δεν υπάρχουν χρονικά όρια σε όλη αυτή τη φάση. Μπορεί να θέλετε να την κρατήσετε αναμμένη για μερικά λεπτά, ώστε να την κάνετε να ανυπομονεί για την συνέχεια. Μπορεί ακόμα να θέλετε να πέσετε και οι δύο κατευθείαν στα βαθιά.

 Εάν αισθανθείτε λιγάκι άβολα, τότε μάλλον είναι αμοιβαίο. Τότε, μπορείτε να βάλετε ένα όμορφο τέλος, σφραγίζοντας αυτή την στιγμή σας με ένα ωραίο, μακρόσυρτο και παθιασμένο φιλί.

 Εάν έχετε ακολουθήσει πιστά τις παραπάνω οδηγίες, τότε το πιθανότερο είναι πως έχετε καταφέρει να ανάψετε την γυναίκα που σας ενδιαφέρει.

 Βέβαια, ίσως έχετε ακόμη τις αμφιβολίες σας. Προσέξτε εάν τυχόν δε θέλει να σας αφήσει, αλλά προτιμάει να διατηρήσει την οπτική επαφή μαζί σας, γλείφοντας παράλληλα ή δαγκώνοντας απαλά τα χείλη της.

 Εξίσου πιθανό είναι να σας το πει κιόλας, αν είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Επίσης, μπορεί να τη δείτε να δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί στη συζήτηση και να κοιτάζει επίμονα τα χείλη σας.

 Όπως κι αν έχει, σας θέλει! Για αυτό πείτε μας αν πήγε καλά η όλη φάση ή όχι.

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top