Πως να μεγαλώσω το πέος μου με φυσικό τρόπο;

Πως να μεγαλώσω το πέος μου με φυσικό τρόπο;

 Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί άνδρες που αναρωτιούνται αν το μέγεθος επηρεάζει την απόρριψη από γυναίκα, με αποτέλεσμα να ψάχνουν διαρκώς τρόπος να αυξήσουν το μήκος των γεννητικών τους οργάνων. Γνωρίζατε όμως πως υπάρχει τρόπος να μεγαλώσετε φυσικά το μέγεθος του πέους σας;

 Κι όμως είναι εδώ και έρχεται για να σας απαλλάξει από περιττό άγχος για την ευαίσθητη περιοχή σας!

 Το τέντωμα του πέους αναφέρεται στην χρήση των χεριών σας ή μιας ειδικής συσκευής, ώστε να αυξήσετε το μήκος ή την περίμετρο του πέους σας.

 Δείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για το πώς λειτουργεί το τέντωμα του πέους, πώς μπορείτε να θέσετε ρεαλιστικές προσδοκίες και ποιες είναι οι τεχνικές για να το κάνετε με φυσικό και ασφαλή τρόπο για την υγεία και τη σεξουαλική σας ζωή.

 Πώς μπορώ να μεγαλώσω το πέος μου με φυσικό τρόπο;

 Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε: ειδικές ασκήσεις για επιμήκυνση και χρήση μιας ειδικής συσκευής. Διαβάστε αναλυτικότερα:

 Ασκήσεις επιμήκυνσης πέους

 Οι ασκήσεις διατάσεων περιλαμβάνουν τη χρήση των χεριών σας, με σκοπό να κάνετε μασάζ στους ιστούς που βρίσκονται κατά μήκους του γεννητικού οργάνου σας.

 Κάτι τέτοιο είναι σε θέση να τεντώσει το δέρμα και να δημιουργήσει «μικρο-δάκρυα» στον ιστό. Με την σειρά του, ο τελευταίος μπορεί να φαίνεται πιο μεγάλος και έντονος, καθώς επουλώνεται και να σας χαρίζει μερικά εκατοστά παραπάνω.

 Υπάρχουν ακόμα ορισμένες ασκήσεις, που μπορείτε να δοκιμάσετε. Καλό είναι να τις κάνετε όμως μόνο όταν είστε χαλαροί και προπαντός να σταματήσετε σε κάθε δυσφορία ή πόνο που ίσως αισθανθείτε.

 Από εκεί και πέρα, μην το παρακάνετε και μην τις κάνετε περισσότερο από μία ή δύο φορές την ημέρα. Μιλήστε σχετικά και με τον γιατρό σας, για να διασφαλίσετε ότι δεν θα προκαλέσετε κάποια ανεπανόρθωτη βλάβη.

 Για να τεντώσετε το πέος σας:

 • Πιάστε το κεφάλι του.
 • Τραβήξτε το προς τα επάνω και τεντώστε το για περίπου 10 δευτερόλεπτα.
 • Έπειτα, τραβήξτε το προς τα αριστερά για άλλα 10 δευτερόλεπτα και τέλος προς τα δεξιά για 10 ακόμη.
 • Επαναλάβετε αυτά τα βήματα μία ή δύο φορές την ημέρα για περίπου 5 λεπτά.

 Εναλλακτικά, δοκιμάστε το εξής:

 • Τραβήξτε το πέος σας προς τα επάνω.
 • Ταυτόχρονα, πιέστε την περιοχή γύρω από τη βάση του.
 • Κρατήστε αυτή τη στάση για περίπου 10 δευτερόλεπτα.
 • Επαναλάβετε με το πέος σας τραβηγμένο προς τα αριστερά, ασκώντας πίεση στη βάση του στη δεξιά πλευρά και το αντίστροφο. Κάντε το για 10 δευτερόλεπτα κάθε φορά.
 • Επαναλάβετε αυτή την άσκηση μία φορά την ημέρα για έως και 2 λεπτά.

 Για να το μεγαλώσετε ακόμα περισσότερο:

 • Βάλτε τον δείκτη και τον αντίχειρά σας σε σχήμα Ο και σφίξτε τη βάση του πέους σας.
 • Κάντε το σχήμα Ο μικρότερο μέχρι να ασκήσετε ήπια πίεση στο μόριό σας.
 • Μετακινήστε αργά το δάχτυλο και τον αντίχειρά σας προς το κεφάλι του πέους σας μέχρι να φτάσετε στην άκρη. Μειώστε την πίεση, εάν αυτό είναι επώδυνο.
 • Κάντε το για περίπου 20 με 30 λεπτά κάθε μέρα, αλλά μόνο μία φορά.
 Συσκευή επιμήκυνσης πέους

 Οι ερευνητές μελετούν διάφορες συσκευές επέκτασης του πέους για να δουν τη λειτουργικότητα κα τα αποτελέσματά τους.

 Μία από αυτές είναι η αντλία πέους. Πρόκειται για έναν κυλινδρικό θάλαμο γεμάτο με αέρα, που τον συνδέετε με την περιοχή της πυέλου σας. Προκαλεί άμεση στύση, ενώ θεωρείται πως η συνεπής χρήση του μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του μήκους του μορίου σας.

 Εάν έχετε πάρει κι εσείς μία, τότε μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα βήματα για να την χρησιμοποιήσετε σωστά:

 • Τοποθετήστε το πέος σας μέσα στον θάλαμο με τον αέρα.
 • Χρησιμοποιήστε τον μηχανισμό αντλίας για να αδειάσετε τον αέρα από το θάλαμο. Αυτό επηρεάζει την συγκέντρωση αίματος στην περιοχή και οδηγεί σε στύση.
 • Συνδέστε τον δακτύλιο ή τον σφιγκτήρα με το πέος σας και κρατήστε το όρθιο για περίπου 30 λεπτά. Είναι ασφαλές να κάνετε σεξ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
 • Αφαιρέστε το δαχτυλίδι μετά από μισή ώρα.

 Οι συσκευές έλξης του πέους είναι εξίσου δημοφιλείς. Τραβούν το μόριό σας για να τροποποιήσουν την καμπυλότητά του. Δείτε πως χρησιμοποιούνται:

 • Τοποθετήστε το πέος σας στο βασικό άκρο της συσκευής.
 • Ασφαλίστε το κεφαλάκι ανάμεσα στις δύο εγκοπές που βρίσκονται στο άλλο άκρο.
 • Στερεώστε τον σωλήνα σιλικόνης γύρω από τον άξονα του πέους.
 • Πιάστε τα άκρα του σωλήνα αυτού στο κάτω μέρος της συσκευής και τραβήξτε αργά το πέος σας προς τα έξω. Σταματήστε εάν αρχίσετε να πονάτε ή αν αισθάνεστε την παραμικρή δυσφορία.
 • Αφήστε το πέος σας στην τεντωμένη θέση για περίπου 4 με 6 ώρες σε καθημερινή βάση.

 Πότε θα δω αποτελέσματα;

 Σε γενικές γραμμές, τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από την προσέγγιση που θα ακολουθήσετε, αλλά και από το πόσο συνεπείς είστε ως προς τη χρήση της.

 Οι συσκευές έλξης, για παράδειγμα, πρέπει να χρησιμοποιούνται καθημερινά και μάλιστα για ορισμένους μήνες, πριν σας δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 Την ίδια στιγμή, είναι λιγάκι ασαφές το πόσο καιρό πρέπει να περιμένετε μέχρι να δείτε το πέος σας να μεγαλώνει ως απότοκο των ασκήσεων που σας περιγράψαμε παραπάνω. Φυσικά, πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε άσκηση ή συσκευή, σας συνιστούμε να πάρετε τη σύμφωνη γνώμη του ανδρολόγου σας.

 Πιθανοί κίνδυνοι και παρενέργειες

 Εάν το παρακάνετε με τις παραπάνω τακτικές επιμήκυνσης του πέους, ενδέχεται να προκαλέσετε βλάβη στους ιστούς ή στους συνδέσμους που συνδέουν το πέος με το υπόλοιπο σώμα σας.

 Παρόμοιοι τραυματισμοί μπορούν δυνητικά να εμποδίσουν την ικανότητά σας να φτάσετε σε μια στύση ή να τη διατηρήσετε για ένα ικανοποιητικό χρονικό διάστημα.

 Σε κάθε περίπτωση, ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες του κατασκευαστή, όταν χρησιμοποιείτε κάποια ειδική συσκευή και προπαντός τις συμβουλές και τις προτροπές του θεράποντος ανδρολόγου σας.

 Σε περίπτωση που εμφανίσετε τυχόν προσέξετε συμπτώματα, όπως φαγούρα, μικρούς μώλωπες ή αποχρωματισμό, κόκκινες κηλίδες κατά μήκος του άξονα του πέους, μούδιασμα ή ρήξεις των φλεβών, επικοινωνήστε άμεσα με τον γιατρό σας. Εκείνος ή εκείνη θα αξιολογήσει τη κλινική σας εικόνα και θα σας συμβουλεύσει για τα επόμενα βήματα.

 Σε οποιαδήποτε περίπτωση έχετε ανησυχίες ή ερωτήσεις σχετικά με το φυσιολογικό μέγεθος του πέους, απευθυνθείτε στον γιατρό σας.

 Εκείνος ή εκείνη είναι το κατάλληλο πρόσωπο, ώστε να συζητήσετε τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας σχετικά με την επιμήκυνση πέους, ενώ μπορεί να σας εξηγήσει και το πώς να την πετύχετε με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top