Πως να την κάνω να τελειώσει: Μάθε ό,τι αγνοούσες!

Πως να την κάνω να τελειώσει: Μάθε ό,τι αγνοούσες!

 Εάν είστε κι εσείς λάτρεις του γυναικείου φύλου, τότε πιθανότερο είναι πως σε κάποια φάση έχετε αναρωτηθεί για την γυναικεία εκσπερμάτιση, όπως κι εκείνες αναρωτιούνται πως να σας αγγίξουν εκεί κάτω και να φτάσετε στην ολοκλήρωση.

 Μάλλον την έχετε ήδη δει σε ένα σωρό ταινίες ερωτικού περιεχομένου και κάθε φορά που μιλάτε με τους φίλους σας για αυτό, έχετε βαρεθεί να ακούτε τις ιστορίες εκείνου που υπερηφανεύεται για τους οργασμούς που χαρίζει απλόχερα στην κοπέλα του.

 Η σύντομη απάντηση απάντηση, λοιπόν, είναι πως πράγματι μπορείτε να κάνετε την κοπέλα σας να τελειώσει.

 Παρ’ όλ’ αυτά, το λεγόμενο squirting, γνωστό και ως γυναικεία εκσπερμάτιση, χρειάζεται την κατάλληλη μελέτη του σώματος της, πρακτική εξάσκηση και μια μεγάλη άνεση με το χαμό που θα αφήσει πίσω του.

 Είναι όμως μια πολύ ευχάριστη δραστηριότητα για ζευγάρια που βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση, μιας και υπόσχεται να απογειώσει την ερωτική σας ζωή και να σας κάνει να ανακαλύψετε τα όριά σας.

 Το πρώτο βήμα, φυσικά, είναι να καταλάβετε τι ακριβώς σκοπεύετε να κάνετε στο σώμα της. Για αυτόν τον λόγο θα χρειαστεί να πέσετε στα βαθιά της γυναικείας ανατομίας.

 Σε γενικές γραμμές, λοιπόν, η γυναικεία εκσπερμάτιση χαρακτηρίζεται από την αποβολή μιας σημαντικής ποσότητας υγρού από την ουρήθρα της γυναίκας κατά τη διάρκεια του οργασμού.

 Πάμε να δούμε τώρα πώς να την κάνεις να τελειώσει μαθαίνοντας τα πάντα για αυτό, αλλά και μερικά ακόμη ενδιαφέροντα πραγματάκια για τα γυναικεία μέρη της.

 Τι ακριβώς συμβαίνει σε σωματικό επίπεδο;

 Μπορεί να σας φαίνεται πολύ αισθησιακό το να την ερεθίσετε τόσο πολύ, ώστε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Αν όμως δεν γνωρίζετε τι της συμβαίνει σε σωματικό επίπεδο, τότε μάλλον θα δυσκολευτείτε λιγάκι.

 Γι’ αυτό, καλό είναι να γνωρίζετε πως οι ερωτογενείς ζώνες σας έχουν παρόμοιες λειτουργίες. Το θέμα είναι πως το δικό της σημείο είναι λίγο πιο δύσκολο να το βρείτε και να το φέρετε σε διέγερση.

 Μιλάμε, φυσικά, για το περίφημο «σημείο g», που βρίσκεται στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου της, κάπου στο ενδιάμεσο μεταξύ ηβικού οστού και ουρήθρας. Εκεί βρίσκονται οι αδένες Skene, που πυροδοτούν και την πολυπόθητη «έκρηξη».

 Με τη διέγερση του σημείου, η γυναίκα θα νιώσει μια πολύ πιο έντονη ηδονή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης ή των προκαταρκτικών. Θα αισθανθεί μια έντονη ανάγκη να ουρήσει, αλλά δεν πρόκειται για αυτό.

 Βέβαια, είναι πολύ πιθανό να μη γνωρίζει και η ίδια τι συμβαίνει. Για αυτό, θα πρέπει να συνεργάζεστε και να μιλάτε ανοιχτά μεταξύ σας, εφόσον φυσικά υπάρχει η συναίνεση και των δύο.

 Είναι αυτός ο καλύτερος οργασμός;

 Μία από τις καλύτερες στιγμές κατά τη διάρκεια του σεξ είναι εκείνη της κορύφωσης. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την παρτενέρ σας, την οποία καλείστε να οδηγήσετε στα μονοπάτια της ηδονής.

 Ίσως αυτό να σας φανεί σαν μια ευχάριστη πρόκληση. Αν όμως τα καταφέρετε, τότε να είστε σίγουροι πως θα της δώσετε έναν εξαιρετικά έντονο και απολαυστικό οργασμό, που θα θυμάται για καιρό.

 Δεν χρειάζεται όμως να συνοδεύεται από τα σχετικά υγρά που περιμένετε. Για εκείνη θα είναι το ίδιο ευχάριστο και διασκεδαστικό, με ή χωρίς αυτά.

 Πώς μπορώ να την κάνω να τελειώσει;

 Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος οργασμός της ζωής της, αλλά πρόκειται σίγουρα για έναν πικάντικο και άκρως απολαυστικό τρόπο να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή σαν ζευγάρι.

 Ο σημαντικότερος παράγοντας όλων είναι η χαλάρωση. Μπορεί να της είναι δύσκολο να αφεθεί τελείως και να νιώσει εντελώς τη στιγμή και έτσι να μην είναι σε θέση να εκσπερματίσει.

 Το πρώτο βήμα για να την πετύχετε είναι να την προτρέψετε να ανακουφιστεί στην τουαλέτα. Έτσι, δεν θα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της πως πρόκειται να τα κάνει επάνω σας, ενώ στην ουσία απλώς τελειώνει.

 Βάλτε την ξαπλώσει κάπου αναπαυτικά, όπως στο κρεβάτι ή για σας που θέλετε ένα εναλλακτικό σεξ στο αυτοκίνητο. Κάντε ό,τι περνάει από τα χέρια – και τη γλώσσα σας – για να την χαλαρώσετε και να την κάνετε να κορυφώσει! Έτσι, αρχίζετε να ερεθίζετε τρελά και το «σημείο g» της.

 Για να κάνετε ακόμη πιο πικάντικη την ώρα των προκαταρκτικών, θα πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά μαζί της και να δέχεστε κάθε υπόδειξη ή συμβουλή που έχει να σας δώσει. Εξάλλου, για το δικό της οργασμό μιλάμε!

 1. Μην φοβάστε το λιπαντικό

 Εάν μιλήσετε σε οποιονδήποτε επαγγελματία της σεξουαλικής υγείας, θα ακούσετε σίγουρα για τη χρήση του λιπαντικού και το πώς αυτή υπόσχεται να δώσει το κάτι παραπάνω στη σεξουαλική σας ζωή.

 Θυμηθείτε πως σκοπός σας είναι να την κρατάτε πλήρως ερεθισμένη για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Επομένως, το λιπαντικό θα πρέπει να γίνει ο καλύτερος φίλος σας για την ώρα.

 Προμηθευτείτε, λοιπόν, ένα λιπαντικό με βάση το νερό. Εφαρμόστε το κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό του κόλπου της κι ετοιμαστείτε για κολύμπι!

 2. Περιποιηθείτε καλά το «σημείο g» της

 Όση περισσότερη προσοχή του δώσετε, τόσο το καλύτερο, αρκεί αυτό να γίνει με το κατάλληλο άγγιγμα. Από εκεί και πέρα, κάθε είδους εξάσκηση είναι για καλό.

 Μόλις έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία τον πρώτο γύρω των προκαταρκτικών, μπορείτε να μπείτε στα βαθιά. Δώστε έμφαση σε κάθε κίνηση και αφήστε την να απολαύσει τη στιγμή και να παραδοθεί στα χέρια σας για την επόμενη ώρα.

 Αρχικά, διεγείρετε την κλειτορίδα της. Αφού το κάνετε αυτό για μερικά λεπτά, βάλτε το μεσαίο δάχτυλο σας μέσα της και τρίψτε το μπροστινό τοίχωμα του κόλπου της – σα να την καλείτε να έρθει προς το μέρος σας.

 Όταν δείτε πως πράγματι το απολαμβάνει, μπορείτε να προσθέσετε και ένα δάχτυλο ακόμη, προκειμένου να πειραματιστείτε με διάφορες εναλλαγές στην πίεση και τις κινήσεις σας. Κοιτάζετε πάντοτε το πρόσωπο της για τυχόν ενδείξεις πως το παρακάνετε.

 Θα ξέρετε ότι ο συνδυασμός αυτός λειτουργεί, όταν αισθανθείτε το «σημείο g» της να διογκώνεται και να γίνεται σαν σφουγγαράκι. Αυτό σημαίνει ότι το μετωπικό τοίχωμα του κόλπου της είναι γεμάτο με νέκταρ και αμβροσία!

 Για εσάς που είστε ακόμη πιο τολμηροί, μπορείτε να συμπεριλάβετε και μερικά ερωτικά βοηθήματα, ώστε να την τρελάνετε τελείως. Στο εμπόριο θα μπορέσετε να βρείτε ειδικά εξαρτήματα ακριβώς για αυτήν την χρήση.

 2. Το παιχνίδι ξεκινάει

 Εάν έχετε ακολουθήσει σωστά όλα τα παραπάνω, τότε μάλλον πλησιάζει η ώρα του περίφημου squirting.

 Αυτό σημαίνει πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξετε τη θέση των χεριών σας. Έτσι, θα συνεχίσετε να διεγείρετε το «σημείο g» της μέχρι να δείτε τους καρπούς σας να αποδίδουν.

 Μετακινήστε το χέρι σας έτσι ώστε η παλάμη σας να ακουμπάει την κλειτορίδα της, ενώ παράλληλα έχετε τα δάχτυλά σας στο εσωτερικό του κόλπου της. Σκεφτείτε το σα να κάνετε απαλό μασάζ.

 Τώρα, αρχίστε να κινείτε ολόκληρο το χέρι σας πάνω και κάτω. Έτσι, πετυχαίνετε μια παράλληλη διέγερση των δύο πιο αισθησιακών σημείων της και την κάνετε να απογειωθεί.

 Εδώ πέρα μπορείτε να δείτε όλες τις αντιδράσεις της, αλλά και να τις νιώσετε εκεί – στην άκρη των χεριών σας. Θυμίστε της με ήρεμη φωνή να χαλαρώσει και να αφεθεί στη στιγμή –  τα καταφέρατε και τώρα ξέρετε πως καταλαβαίνετε ότι η γυναίκα τελείωσε!

 Βέβαια, ακόμη κι αν δεν καταλήξει κάπου όλο αυτό, μην απογοητευτείτε. Δεν πρόκειται για κάτι που συμβαίνει έτσι απλά σε κάθε γυναίκα, οπότε μπορείτε να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας.

 Ποιος είπε ότι η ολοκλήρωση είναι μόνο ανδρική απόλαυση; Στη πραγματικότητα, έχουν και οι γυναίκες αυτήν την ικανότητα, αρκεί να καταφέρετε να την οδογήσετε σε αυτό το στάδιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση, αλλά δίνοντας προσοχή στην ανατομία του γυναικείου σώματος και αφιερώνοντας λίγο χρόνο στην εξερεύνηση όλων των κάλλων της, πρόκειται για κάτι που θα δώσει άλλο νόημα στην ερωτική σας ζωή.

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top