Πως να την κάνω να με θέλει παθιασμένα και να «καίγεται»!

Πως να την κάνω να με θέλει παθιασμένα και να «καίγεται»!

 Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του σωστού και του ύπουλου τρόπου για να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει πολύ. Αναρωτήσου όμως πρώτα τι ακριβώς θέλεις από εκείνη. Σου αρέσει πραγματικά και τη θέλεις μαζί σου για πάντα;

 Εάν είσαι σε αυτή τη περίπτωση, εδώ θα βρεις συγκεκριμένα βήματα που θα σε βοηθήσουν να την προσελκύσεις και να μπεις στην καρδιά της.

 1. Να έχεις αυτοπεποίθηση

 Όταν έχεις ορατή αυτοπεποίθηση, όχι αλαζονεία, έχεις το προβάδισμα έναντι των άλλων ανδρών, γιατί τα κορίτσια έλκονται φυσικά από άνδρες που δε φοβούνται να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.

 Υπάρχουν άντρες που απλώς δεν μπορούν να βρουν το θάρρος να δείξουν την αυτοπεποίθησή τους μπροστά σε γυναίκες. Αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς, τότε θα πρέπει να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο. Αν θέλεις μια γυναίκα να σε σκέφτεται όλο το εικοσιτετράωρο, πρέπει να της δείξεις ότι ξέρεις τι θέλεις και είσαι σίγουρος για το ποιος είσαι. 

 Φρόντισε να δείχνεις την αυτοπεποίθησή σου μέσω της εμφάνισης σου. Όταν καταβάλλεις προσπάθεια για μια προσεγμένη εμφάνιση, κάθε κοπέλα θα είναι περήφανη να σε έχει στο πλευρό της. Κάτι τόσο απλό όσο αυτό θα σε βοηθήσει να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου και θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία.

 Για να βελτιώσεις την αυτοπεποίθησή σου, μπορείς επίσης να εξασκηθείς στη συζήτηση με πολλά κορίτσια. Η εξάσκηση δε θα σε κάνει τέλειο, αλλά θα σε κάνει καλύτερο. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποβάλεις τον πανικό πριν το επόμενο σημαντικό ραντεβού.

 2. Να της εμπνέεις εμπιστοσύνη

 Ένα σημαντικό πρόβλημα με τους άνδρες που προσπαθούν να εντυπωσιάσουν ένα κορίτσι είναι ότι δεν είναι αξιόπιστοι. Εμφανίζονται αργά ή λένε και κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουν συμφωνήσει να κάνουν. Σίγουρα, η καλή εμφάνιση θα σε οδηγήσει μέχρι την πόρτα της, αλλά πρέπει να κάνεις πολλά περισσότερα για να καταφέρεις να την ανοίξεις.

 Το να εμπνέεις εμπιστοσύνη μπορεί να σε κάνει αυτομάτως πιο ελκυστικό. Έτσι, εάν μια γυναίκα χρειάζεται να αποσυμπιεστεί επικοινωνώντας σε σένα ένα πρόβλημά της ή χρειάζεται βοήθεια με κάτι, πρέπει να είσαι σίγουρος πως μπορείς να είσαι δίπλα της.

 Δείξε της ότι μπορείς να τη φροντίσεις και θα είσαι στο σωστό δρόμο προς την καρδιά της.

 3. Το φλερτ είναι ελκυστικό

 Πρέπει να θυμάσαι ότι το μέτρο είναι το κλειδί σε κάθε περίπτωση. Το φλερτ είναι ένας καλός τρόπος για να χτίσεις την αυτοεκτίμησή σου και να δημιουργήσεις μια όμορφη, ερωτική διάθεση ανάμεσά σας. Απλώς βεβαιώσου ότι είσαι αληθινός με το φλερτ σου. Το ψεύτικο φλερτ δε θα σε οδηγήσει πουθενά.

 Ο σκοπός του φλερτ είναι να την κάνεις να γελάσει και να δημιουργήσεις μια οικειότητα. Όταν το κλίμα είναι ελαφρύ, είναι πολύ πιο εύκολο να την πλησιάσεις πιο γρήγορα.

 4. Μην την πνίγεις!

 Όταν είσαι κοντά σε ένα κορίτσι κάθε δευτερόλεπτο της κάθε μέρας, θα γεράσεις γρήγορα. Δίνοντάς της χώρο, της δίνει το χρόνο που χρειάζεται για να συνειδητοποιήσει ότι της λείπεις και σε σκέφτεται.

 Οποιαδήποτεγυναίκα χρειάζεται τον προσωπικό της χώρο και οφείλεις να το σεβαστείς. Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται αυτό, είναι ζωτικής σημασίας να δώσεις στη γυναίκα που σε ενδιαφέρει το χώρο και το χρόνο της. Αν σε θέλει, θα στο πει και αν το σχέδιο δράσης σου είναι επιτυχημένο, θα σε θέλει πολύ.

 5. Γίνε το καταφύγιό της

 Πώς να την κάνω να με θέλει; Γίνε ο τύπος στον οποίο νιώθει άνετα και οικεία να εμπιστευτεί τα καλά ή τα κακά νέα της. Αν σηκώσει το τηλέφωνο και σε καλέσει πρώτο θέλοντας να μοιραστεί κάτι σημαντικό, τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο!

 Γίνε το ασφαλές καταφύγιο που χρειάζεται, όταν θέλει να ανοιχτεί για κάτι. Δώσε της ένα γλυκό και αστείο ψευδώνυμο. Κάνε τη να γελάσει, κάνε την να σε εμπιστευτεί και κυρίως, κάνε την να σε θέλει.

 6. Δώσε της μικρά σημάδια ότι τη θέλεις

 Δε μπορεί να διαβάσει με ακρίβεια το μυαλό σου, γι’ αυτό είναι σημαντικό, αφού δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα, να την ενημερώσεις για τις προθέσεις σου.

 Γιατί πρέπει να το κάνεις αυτό νωρίτερα παρά αργότερα; Για τον ενοχλητικό λόγο που μισούν όλοι οι άντρες: ο κίνδυνος να μπεις στο friendzone. Δεν θα πιστεύεις ποια λάθη σε βάζουν στη φιλική ζώνη. Αν μπεις σε αυτήν την κατηγορία ξέρεις ήδη πόσο δύσκολο είναι να βγεις από εκεί.

 Είναι σημαντικό, λοιπόν, να κινηθείς γρήγορα. Ενημέρωσέ την με τη γλώσσα του σώματός σου και το διακριτικό φλερτ ότι δε σε ενδιαφέρει να γίνεις ένας απλός φίλος της.

 Ζήτησέ της να βγείτε μερικά ραντεβού και μοιράσου με μέτρο μαζί της τις σκέψεις σου για αυτήν. Σχεδίασε όμορφα πράγματα και εξορμήσεις και βεβαιώσου ότι είσαι εκεί για αυτήν όταν σε χρειάζεται, χωρίς ερωτήσεις.

 Όταν είσαι έτοιμος, πάρε το ρίσκο και ζήτησέ της να βγείτε σε ένα καλά προγραμματισμένο ρομαντικό ραντεβού.

 7. Χρησιμοποίησε τους τρόπους σου

 Υπάρχει κάτι αξιαγάπητο σε έναν άντρα που έχει ως προτεραιότητά του να φέρεται σε μια κυρία με σεβασμό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να της ανοίγεις την πόρτα του αυτοκινήτου, να τη βοηθάς με τις τσάντες για τα ψώνια της, να της δίνεις το μπουφάν σου όταν κάνει κρύο και να φροντίζεις να περπατάει στο εσωτερικό του πεζοδρομίου μακριά από την κίνηση.

 Αν θέλεις να τη κάνεις να σε θέλει και να σε σκέφτεται 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, τότε πρέπει να γίνεις ο ιππότης της.

 8. Κάνε τη κοπέλα να γελάσει

 Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο και κάνει θαύματα. Οι μελέτες δείχνουν ότι οι άντρες που μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να γελάσει ξεπερνούν οποιονδήποτε άλλο τύπο άντρα, ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα βγάζει.

Το γέλιο θα τη βοηθήσει να χαλαρώσει και να ηρεμήσει, ξεχνώντας τα προβλήματα που την απασχολούν.

 9. Βεβαιώσου ότι θέλει περισσότερα από σένα

 Πραγματικά δεν έχει σημασία αν στέλνετε μηνύματα ή βγαίνετε ραντεβού. Είναι ζωτικής σημασίας να την κάνεις πάντα να θέλει περισσότερα από εσένα. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να σε βαρεθεί και, ακόμα χειρότερα, να σε ξεχάσει τελείως.

 Όταν σταματάτε τις συζητήσεις σε υψηλό επίπεδο, θα ενθουσιαστεί και θα θέλει να επιστρέψει για να την ολοκληρώσετε. Αυτό θα τονώσει την προθυμία της να επικοινωνήσει ξανά μαζί σου. Επομένως, πρέπει να μην ξεμείνετε ποτέ από ιδέες για συζήτηση.

 10. Πες της πώς νιώθεις

 Σύμφωνα με μελέτες, οι γυναίκες έλκονται περισσότερο από άντρες που δε φοβούνται να μοιραστούν ακριβώς το πώς αισθάνονται. Φυσικά, αυτό είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι καλύτερο να μάθεις νωρίτερα παρά αργότερα εάν είναι στην ίδια φάση με εσένα.

 Αυτή η τολμηρή κίνηση θα την κάνει είτε να σε θέλει όσο κανέναν άλλον άντρα είτε θα είναι το χαρτί που θα σε κάνει να παραιτηθείς.

 11. Κάντε μια βόλτα σε ένα roller coaster!

 Αν ψάχνεις για ένα αξέχαστο μέρος για το πρώτο σας ραντεβού, το roller coaster σε ένα λούνα παρκ είναι η ιδανική λύση. Η κοινή απελευθέρωση ενδορφίνης θα δημιουργήσει μια έντονη σύνδεση ανάμεσά σας. Θα γίνεις ακόμα πιο ελκυστικός στα μάτια της μετά τη βόλτα.

 12. Το μυστήριο θα τη μαγνητίσει

 Μερικοί άνθρωποι λένε ότι το να το παίζεις δύσκολος για να την εξιτάρεις είναι καλό, και άλλοι το θεωρούν ως χάσιμο χρόνου. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το να το παίζεις δύσκολος θα κάνει τις περισσότερες γυναίκες να ενδιαφέρονται περισσότερο. Το θέμα είναι να βεβαιωθείς ότι βρίσκεις τη σωστή ισορροπία.

 Δεν είναι εύκολο να υποχωρήσεις στην προθυμία και να αυξήσεις ελαφρώς την υπεκφυγή. Πρόσεξε όμως να μην προσποιείσαι υπερβολικά τον «δύσκολο» γιατί αυτό μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

 13. Χαλάρωσε

 Η ηρεμία ωφελεί τόσο την υγεία όσο και την ερωτική σου ζωή. Γενικά, οι γυναίκες έλκονται περισσότερο από τους άντρες που είναι χαλαροί παρά από εκείνους που είναι σφιγμένοι. Αν της δείξεις ότι είσαι μονίμως αγχωμένος, θα αγχωθεί και εκείνη, και αυτό δεν είναι καλό.

 ‘Άλλωστε, λέγεται ότι οι ήρεμοι άντρες έχουν καλύτερη γενετική βάση, δηλαδή το κομμάτι που βοηθά στο να αποκτήσουν καλύτερα και πιο ήρεμα μωρά.

 14. Βούρτσισε τα δόντια σου!

 Αυτό είναι αυτονόητο. Ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί μια γυναίκα σε έναν άντρα είναι το στόμα του και τα δόντια του. Εάν έχεις δύσοσμη αναπνοή ή απεριποίητη οδοντοστοιχία, αυτόματα θα την απομακρύνει από εσένα.

 15. Επικοινωνία με γραπτά μηνύματα

 Το να της στέλνεις μηνύματα είναι προς όφελός σου, γιατί με αυτόν τον τρόπο της δείχνεις ότι τη σκέφτεσαι, ακόμα και όταν είσαι απασχολημένος στη δουλειά. Μην το παρακάνεις, όμως, απλώς φρόντισε να δημιουργήσεις κάποιο είδος ρουτίνας για να αυξήσεις το ενδιαφέρον της για εσένα.

 Ξεκίνησε στέλνοντάς της ένα μήνυμα για «καλημέρα» και «καληνύχτα», ό,τι κι αν γίνει. Αυτή είναι μια έξυπνη κίνηση γιατί σημαίνει ότι είναι η πρώτη σου σκέψη όταν ξυπνάς το πρωί και η τελευταία σου πριν κοιμηθείς.

 Βέβαια, αυτό δεν είναι αρκετό, επομένως θα πρέπει να της στείλεις ένα μήνυμα τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, θα την κάνεις να ανυπομονεί κατά τη διάρκεια της ημέρας περιμένοντας το μήνυμά σου.

 Ένα μικρό μυστήριο κάνει θαύματα στον ατέρμονο αλλά ​​υπέροχο κόσμο των σχέσεων!

 16. Σέξι ατημέλητο λουκ

 Θα δυσκολευτείτε να βρείτε πολλές γυναίκες που δεν είναι λάτρεις αυτού του σέξι ατημέλητου λουκ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παραλείψεις το ξύρισμα για μερικές μέρες και θα φανείς εξαιρετικά ελκυστικός στα μάτια της.

 17. Εξασκήσου στη συζήτηση

 Αν θέλεις να την εντυπωσιάσεις, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι εντυπωσιακές. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μπορείς να έχεις μια έξυπνη συνομιλία μαζί της από κοντά, χρησιμοποιώντας θέματα για συζήτηση για να μη βαρεθεί ούτε λεπτό. Μπορεί να ακούγεται λίγο ανόητο, αλλά είναι πέρα ​​για πέρα ​​αληθινό.

 18. Βεβαιώσου ότι έχεις στόχους

 Όχι μόνο θα πρέπει να έχεις στόχους, αλλά θα πρέπει να έχεις και ένα σχέδιο για να τους πετύχεις. Οι άνδρες με κίνητρα, που βάζουν στόχους και τους επιδιώκουν, θεωρούνται συγκεντρωμένοι και επιτυχημένοι στα μάτια των γυναικών.

 Πραγματικά, δεν έχει σημασία τι στόχους έχεις. Απλώς μοιράσου τους μαζί της και ως μπόνους, ρώτησέ την τι στόχους έχει θέσει και εκείνη για τον εαυτό της.

 19. Δείξε της ότι τη σκέφτεσαι

 Όταν ένας άντρας θυμάται κάτι που λέει μια γυναίκα και το κάνει πράξη, είναι απλά μαγικό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό για μια γυναίκα από το να εκπλήσσεσαι από έναν άντρα. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψεις χρήματα για να την εντυπωσιάσεις. Είναι τα μικρά πράγματα που μετράνε.

 Άκουσε τι λέει και φρόντισε να κάνεις ό,τι μπορείς για να της δείξεις ότι τη σκέφτεσαι, χωρίς να περιμένεις τίποτα σε αντάλλαγμα.

 Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις μπει στη καρδιά της
 1.Είσαι η προτεραιότητά της

 Όταν μια γυναίκα απαντάει στα μηνύματα και στις τηλεφωνικές σου κλήσεις άμεσα, είναι ένα καλό σημάδι ότι έχεις αρχίσει να την κερδίζεις. Αν δεν είχες σημασία, δεν θα την ένοιαζε να απαντήσει στο μήνυμά ή στο τηλεφώνημά σου όσο πιο γρήγορα γίνεται.

 2. Λέει πως θέλει έναν άντρα σαν εσένα

 Οι γυναίκες τείνουν να αποφεύγουν το θέμα της συμπάθειας για έναν άνδρα, φροντίζοντας να μην μιλούν απευθείας για αυτό. Αντίθετα, μπορεί να μιλήσουν για τον άντρα που θα ήθελαν να έχουν δίπλα τους και να βεβαιωθούν ότι γνωρίζεις ότι ο αυτός άντρας είναι ακριβώς όπως εσύ.

 3. Μιλάει στις φίλες της για σένα

 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, όταν αρέσεις σε ένα κορίτσι, οι φίλες της θα είναι οι πρώτες που θα το μάθουν. Είναι πιθανό να προσπαθήσουν ακόμα και να συνδεθούν μαζί σου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 Όταν εμπλέκεται στον κοινωνικό σου κύκλο και το αντίστροφο, μπορείς να το θεωρήσεις ως μια ισχυρή ένδειξη ότι δε σε βλέπει μόνο σαν φίλο.

 4. Ο προσωπικός χώρος συρρικνώνεται

 Όταν ένα κορίτσι θέλει να έρθει πιο κοντά με έναν άντρα, θα φροντίσει να βρεθεί λίγο πιο κοντά σου από ό,τι οι «φίλοι». Αυτό σημαίνει ότι όταν στέκεται δίπλα σου στη καφετέρια, μπορεί «κατά λάθος» να χτυπήσει επίτηδες το χέρι της πάνω στο δικό σου.

 Όταν κάθεστε σε ένα εστιατόριο, θα γέρνει λίγο πιο κοντά από ό,τι συνήθως. Δώστε προσοχή σε αυτά τα σημάδια γιατί είναι πολύ διακριτικά για να τα εντοπίσετε αν δεν τα αναζητάτε.

 5. Μπορείς να βασιστείς σε αυτήν

 Αν μια κοπέλα βρίσκει πάντα έναν τρόπο να είναι μαζί σου, ό,τι κι αν γίνει, ακόμα κι αν την καλέσεις για βόλτα τελείως μεθυσμένος στη μέση της νύχτας, σου δείχνει ότι σε θέλει. Ίσως είχε μια κουραστική μέρα στη δουλειά, αλλά καταφέρνει να μιλάει μαζί σου με τις ώρες γιατί το προτιμά από το να κοιμηθεί.

 Πρόσεξε! Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνεις και εσύ για εκείνη σε αντιστοιχία, αν πραγματικά τρέφεις αισθήματα για εκείνη.

 6. Συζητήσεις για τις πρώην σου

 Όταν μια γυναίκα θέλει να μάθει τα πάντα για σένα, συμπεριλαμβανομένων όλων όσων έχεις να πεις για τις πρώην σου, είναι καλό σημάδι. Κάνει αυτές τις ερωτήσεις γιατί θέλει να μάθει πώς λειτουργείς σε μια σχέση.

 7. Έχεις σημασία για εκείνη

 Εάν ενθουσιάζεται στην ιδέα να γιορτάσει τα ορόσημα της ζωής σου, όπως μια προαγωγή στη δουλειά ή τα γενέθλιά σου, τότε έχεις να κάνεις με ένα κορίτσι που πραγματικά λαχταρά μια βαθύτερη σχέση μαζί σου.

 8. Ένα μόνιμο χαμόγελο

 Αν χαμογελάει πάντα γύρω σου, ακόμα κι όταν έχει μια κακή μέρα, σημαίνει ότι της αρέσεις πολύ. Αν κάνει τα πάντα για να σε κάνει να χαμογελάσεις, αυτό είναι ακόμα καλύτερο. Μια γυναίκα που της αρέσει να χαμογελάει είναι ευτυχισμένη και αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ευεξία κάθε σχέσης.

 9. Μια υποψία ζήλειας

 Αν τύχει να μιλήσεις για μια άλλη γυναίκα με καλά λόγια επαινώντας την ομορφιά της και παρατηρήσεις ότι είναι λίγο αντιδραστική, αυτό είναι ένα υπέροχο σημάδι. Σημαίνει ότι νοιάζεται για το τι σκέφτεσαι και θέλει να είναι η μοναδική γυναίκα στο μυαλό σου.

 10. Δίνει προσοχή σε ό,τι λες

 Όταν μια γυναίκα προσέχει κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα σου και θυμάται τις πιο μικροσκοπικές λεπτομέρειες, μπορείς να είσαι σίγουρος σε θέλει πολύ.

 Μην εκπλαγείς αν λάβεις ένα δώρο στα γενέθλιά σου που μπορεί να είχες αναφέρει επιπόλαια πριν από μήνες. Καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να σου δείξει ότι καταλαβαίνει πως ό,τι λες και σκέφτεσαι έχει σημασία για αυτήν.

 Συμπέρασμα…

 Είσαι και εσύ ένας από τους άνδρες που σκέφτονται «πώς να την κάνω να με θέλει και να με γουστάρει;» Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πάντα εύκολο να κάνεις μια γυναίκα να σε δει ερωτικά, αλλά όπου υπάρχει θέληση, σίγουρα υπάρχει τρόπος.

 Χρησιμοποίησε αυτές τις συμβουλές και τεχνικές για να σε βοηθήσουν να περιηγηθείς στον συναρπαστικό κόσμο των ανθρώπινων σχέσεων και των γνωριμιών και να δημιουργήσεις ένα σχέδιο δράσης για να κάνεις αυτό το ξεχωριστό κορίτσι της καρδιάς σου να τρελαίνεται για πάρτη σου.

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top