Θέματα για συζήτηση με κοπέλα για να μη βαρεθεί ούτε λεπτό!

Θέματα για συζήτηση με κοπέλα για να μη βαρεθεί ούτε λεπτό!

 Όταν είστε με τους κολλητούς σας υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να πείτε! Αθλητικά, αυτοκίνητα, εργασιακά και αισθηματικά είναι λίγα μονάχα από τα θέματα που μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους.

 Τι γίνεται όμως όταν έχετε βγει με κοπέλα και οι κολλητοί σας δεν υπάρχουν πουθενά στο πλάνο για να σώσουν την κατάσταση;

 Δεν έχει σημασία αν είναι το πρώτο ραντεβού ή αν βρίσκεστε ακόμη στο πρωταρχικό στάδιο της γνωριμίας σε ένα μπαρ. Ο εγκέφαλος σας κολλάει και δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα ενδιαφέρον να πείτε!

 Όσο σπαστικό κι αν είναι όλο αυτό, έχει λόγο που συμβαίνει. Ο λόγος αυτός συνδέεται με την έλλειψη αυτοπεποίθησης εκ μέρους σας. Έτσι, το άγχος και τα νεύρα «δένουν» τη γλώσσα σας.

 Πώς να ξεκινήσω μια συζήτηση με κοπέλα;

 Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε τα πιο ενδιαφέροντα και συναρπαστικά θέματα για συζήτηση με κοπέλα, βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο.

 Είναι, βλέπετε, πολύ σημαντικό το να ξεκινήσετε σωστά μια συζήτηση μαζί της, εάν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες σας. Κάντε το λοιπόν με έμμεσο τρόπο και αφήστε την να ξεδιπλώσει το δικό της επικοινωνιακό ταλέντο.

 Αρχικά, μπορείτε να σχολιάσετε κάτι που κρατάει ή φοράει. Μπορεί ακόμα να είναι και μια ερώτηση. Για παράδειγμα, αν τη δείτε να πίνει ένα ποτό στο μπαρ, μπορείτε να τη ρωτήσετε τι πίνει.

 Αμέσως μετά, δοκιμάστε να σχολιάσετε κάτι που διαδραματίζετε τριγύρω σας εκείνη την στιγμή. Εάν παίζει live μουσική ας πούμε, τότε αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να σχολιάσετε την εκπληκτική – ή μη – φωνή του τραγουδιστή!

 Τέλος, μην ξεχάσετε να της κάνετε ένα όμορφο κομπλιμέντο. Φροντίστε όμως να είναι κάτι δημιουργικό, όχι αυτά που ακούει από όλους τους άντρες εκεί έξω.

 Όλα αυτά είναι για να σπάσετε τον πάγο στην αρχή. Πάμε τώρα να δούμε μαζί 20 θέματα για συζήτηση με την κοπέλα που σας ενδιαφέρει.

 1. Το φαγητό/Τα ποτά

 Είναι αρκετά προφανές για να είμαστε ειλικρινείς, αλλά πρόκειται για μια καλή πρόφαση που βρίσκεται μπροστά στα μάτια σας!

 Είναι ικανοποιημένη με όσα έχει παραγγείλει η ίδια; Μήπως λιγουρεύεται το δικό σας; Υποκινήστε μια γευσιγνωσία και που ξέρετε που θα καταλήξει.

 2. Η μουσική

 Η μουσική μάλλον παίζει ήδη κάπου στο background της όλης φάσης και σας δίνει ένα καλό έναυσμα για να πιάσετε συζήτηση με γυναίκα. Μην το παρακάνετε με ερωτήσεις, αρκεί να μάθετε μονάχα τι είδους μουσική ακούει και να προσπαθήσετε να βρείτε κάποιο κοινό.

 3. Η τηλεόραση

 Σε καμία περίπτωση δεν θέλετε να της δώσετε την εντύπωση πως το μόνο που κάνετε στη ζωή σας είναι να βλέπετε τηλεόραση! Ρωτήστε την όμως τι αρέσει σε εκείνη.

 4. Τα social media

 Αναμφισβήτητα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η μάστιγα της εποχής. Όλοι έχουν πρόσβαση, ενεργή δραστηριότητα, ίσως και επαγγελματική εργασία μέσω αυτών.

 Ένα από τα θέματα για συζήτηση με κοπέλα είναι μήπως ήρθε η ώρα για ψηφιακή αποτοξίνωση από τα social media, καθώς όλοι είναι με το κινητό στο χέρι και έχει χαθεί η ουσιαστική ανθρώπινη επαφή.

 Ρωτήστε ποια είναι η άποψή της πάνω σε αυτό. Μπορεί να την ξαφνιάσετε, αλλά θα δείξετε ότι είστε προβληματισμένος και σκεπτόμενος άνθρωπος και σίγουρα θα την εντυπωσιάσετε. Μην το παρακάνετε όμως.

 5. Τα ταξίδια

 Το που έχει ταξιδέψει είναι από τις πιο κοινές και εύκολες ερωτήσεις σε κοπέλα. Μάθετε που θα ήθελε οπωσδήποτε να πάει, ποια είναι τα σχέδια των διακοπών της και πού ξέρετε, ίσως πάτε και μαζί κάπου ένα ταξίδι!

 6. Η δουλειά

 Από τη στιγμή που δουλεύετε και οι δύο, είναι απολύτως λογικό κάποια στιγμή η συζήτηση να πάει εκεί. Μην το υπεραναλύσετε όμως. Προσπαθήστε να μείνετε μονάχα στο επάγγελμά σας και πόσο το απολαμβάνετε, αν και εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο.

 Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η δουλειά σας, είναι μια καλή ευκαιρία να της πείτε με τι θα θέλατε να ασχοληθείτε επαγγελματικά.

 7. Τα ενδιαφέροντα

 Επίσης ένα από τα εύκολα θέματα για συζήτηση με μια κοπέλα είναι τα χόμπι. Γι’ αυτό, κάντε την να σας μιλήσει για όλα όσα την παθιάζουν και έπειτα ακολουθήστε το παράδειγμα της.

 8. Τα ζώα και τα κατοικίδια

 Ένα από τα αγαπημένα θέματα για συζήτηση με κοπέλα είναι τα κατοικίδια ζώα. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό η κοπέλα να έχει κάποιο ζωάκι στο σπίτι ή να θέλει να πάρει ένα.

 Εάν θέλετε να δείτε, λοιπόν, πόσο γλυκιά και τρυφερή μπορεί να γίνει, δεν έχετε παρά να τη ρωτήσετε για αυτό!

 9. Οι ταινίες

 Μιλήστε άφοβα για τις αγαπημένες σας ταινίες και τις επικείμενες κινηματογραφικές προβολές. Εάν τυχόν βρείτε κάποια που θέλετε να παρακολουθήσετε και οι δύο, μπορείτε να της προτείνετε να πάτε μαζί.

 Δείτε επίσης τρομερές σειρές που αξίζουν & πρέπει να δεις, για να βρείτε αφορμή να ανοίξετε συζήτηση με το κορίτσι που σας αρέσει.

 10. Τα μελλοντικά σχέδια

 Δεν θα πρέπει να την κάνετε να νομίζει ότι βρίσκεται κάτω από την ανακριτική λάμπα, αλλά είναι καλή ιδέα να συζητήσετε λιγάκι και για τα μελλοντικά σας σχέδια. Αναφέρετε δήθεν τυχαία τις λέξεις «οικογένεια» και «παιδιά» και θα δείτε τα μάτια της να λάμπουν.

 11. Η εκπαίδευση

 Δεν βρίσκεστε σε κάποιο ενημερωτικό συνέδριο, οπότε μην το παρακάνετε. Θέλετε μονάχα να σας δοθεί η ευκαιρία να μοιραστείτε αστείες ιστορίες από το σχολείο, την σχολή ή κάποια άλλη σχετική δραστηριότητα.

 12. Οι συνήθειες

 Όλοι έχουμε κάποιες συνήθειες ή πράγματα που μας την σπάνε απίστευτα. Μάθετε τι εκνευρίζει εκείνη, ώστε να μην το κάνετε!

 13. Οι προσωπικές δυσκολίες

 Πρόκειται για ένα θέμα που σας φέρνει ακόμη πιο κοντά, αν και είναι λιγάκι ριψοκίνδυνο.

 Μπορεί να κρίνει τον τόνο ολόκληρης της βραδιάς, γι’ αυτό σεβαστείτε τις λεπτές ισορροπίες του και μην ανοίγετε μεγάλες συζητήσεις γύρω από αυτό.

 14. Οι ηθικές αρχές και αξίες

 Η πίστα αυτή είναι λίγο πριν το final boss. Μιλώντας για τέτοια βαθιά θέματα συζήτησης, όπως είναι η κακοποίηση, η μετανάστευση ή ο ρατσισμός μπορείτε πολύ εύκολα να δείτε αν πράγματι ταιριάζετε εσείς οι δύο ή όχι.

 15. Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ

 Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι αρκετά λεπτό και δεν είναι για όλους. Κάποια στιγμή όμως θα μιλήσετε για αυτό και τότε θα θέλετε σίγουρα να ακούσετε προσεκτικά τη δική της γνώμη για όλα αυτά.

 16. Τα πολιτικά

 Ομολογουμένως, δεν είναι από τα πιο βολικά θέματα για συζήτηση με μια κοπέλα που γνωρίζετε πρώτη φορά, οπότε μην κολυμπήσετε κατευθείαν στα βαθιά.

 Προχωρήστε με προσοχή γιατί υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα του να μην τα βρίσκετε καθόλου και να αρχίσετε να φωνάζετε ο ένας στον άλλον – κι αυτό σίγουρα δεν το θέλετε.

 17. Τα όνειρα

 Εδώ μπορεί να συμβούν δύο πράγματα. Είτε θα σας ανοιχτεί και θα αρχίσει να σας μιλάει για τα πιο τρελά της όνειρα όπου θα την ακούτε με περισσή προσοχή ή θα το παρακάνει και θα κόψετε φλέβα.

 18. Οι ερωτικές ιστορίες

 Καταρχάς, θα πρέπει να έχετε ήδη βεβαιωθεί πως η κοπέλα είναι έξω καρδιά και αρκετά ανοιχτόμυαλη, ώστε να μπορέσει να σας μιλήσει για τέτοιου είδους ζητήματα. Παραμείνετε μόνο στις πιο αστείες για να μη γίνει άβολη η φάση.

 19. Οι θεωρίες συνωμοσίας

 Τι παίζει τέλος πάντων με το τρίγωνο των βερμούδων; Καλά, η συγκεκριμένη ή άλλη εξίσου σοβαρή θεωρία συνωμοσίας δεν είναι για όλους. Γι’ αυτό μπορείτε να προτιμήσετε κάποια πιο ανάλαφρη αν θέλετε.

 20. Η ζωή και το σύμπαν

 Εάν δεν είστε σε θέση να μιλήσετε ανοιχτά για κάτι τόσο «σοβαρό» έστω και για μερικά λεπτά, το μέλλον σας μαζί της προβλέπεται δυσοίωνο. Γι’ αυτό, φροντίστε να είστε πάντοτε ενημερωμένοι για υπαρξιακά ζητήματα – αρέσουν πολύ στις γυναίκες.

 21. Ο έρωτας

 Εδώ ξεχωρίζουν οι άντρες από τα αντράκια. Είστε σε θέση να της δείξετε πως ανήκετε στην πρώτη κατηγορία, υπερασπιζόμενοι την ιδέα του έρωτα και ψαρεύοντας παράλληλα τις δικές της αντιδράσεις;

 Σε τελική ανάλυση, βλέπετε και οι δύο πως μάλλον δεν είναι και τόσο δύσκολο το να αναπτύξετε θέματα για συζήτηση με μια κοπέλα που σας κινεί το ενδιαφέρον στο πρώτο ραντεβού ή σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Εξάλλου, άνθρωπος είναι κι εκείνη!

 Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και θυμηθείτε πως δεν είστε οι μόνοι. Πολλοί άντρες εκεί έξω δυσκολεύονται να διατηρήσουν μια συζήτηση ενδιαφέρουσα και χαλαρή με την κοπέλα που πραγματικά τους αρέσει.

 Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τα παραπάνω ζητήματα, να έχετε τη δική σας άποψη για όλα αυτά και φυσικά, να μην ξεχνάτε το πλαίσιο στο οποίο βρίσκεστε. Είναι κοπέλα, όχι οι κολλητοί σας!

 Μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας συζητήσεις με τη κοπέλα που βγήκατε ραντεβού, ώστε να βγάλετε τους υπόλοιπους αναγνώστες από την άβολη αυτή θέση!

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top