39 ανδρικά τατουάζ που θα σε κάνουν να εντυπωσιάσεις!

39 ανδρικά τατουάζ που θα σε κάνουν να εντυπωσιάσεις!

 Το σώμα σας είναι ένας κενός καμβάς και οι καλύτερες ιδέες για τατουάζ θα μετατρέψουν αυτόν τον καμβά σε ένα έργο τέχνης. Ως εκ τούτου, θέλετε ανδρικά τατουάζ που να απορρέουν τόσο ένα προσωπικό νόημα, όσο και μια αισθητική. Εκτός από την αφαίρεση με λέιζερ, αυτή είναι μια δια βίου δέσμευση και η επιλογή του τατουάζ δεν πρέπει να γίνει στην τύχη.

 Ορισμένοι άντρες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, ενώ άλλοι χρειάζονται λίγη καθοδήγηση. Αποφάσεις όπως η απλότητα, το μέγεθος, το περιεχόμενο και η θέση στο σώμα παίζουν κρίσιμο ρόλο.

 Πόσο σημαντικό είναι το τατουάζ να αντικατοπτρίζει την ατομική σας ταυτότητα; Πριν ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με 40 ιδέες για ανδρικά τατουάζ. Στη λίστα, θα ανακαλύψετε τα πάντα, από μινιμαλιστικά και τατουάζ με νόημα σε απλά μοντέρνα σχέδια, μέχρι ανοιχτόχρωμα μανίκια.

 Κάτι ακόμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η περιποίηση του τατουάζ από το πρώτο 24ωρο, ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι και πολύ πιθανόν να είναι εκτεθειμένο στον ήλιο. Με τη κατάλληλη κρέμα και τη προστασία από τον ήλιο, θα μείνετε μακριά από την επαναληπτική συνεδρία για πολύ καιρό.

 1. Μικρά ανδρικά τατουάζ

 Αν είναι η πρώτη ή η δεύτερη σας φορά, ένα μικρό τατουάζ είναι ίσως η πιο έξυπνη λύση. Σκεφτείτε να το κάνετε σε μια περιοχή που είναι εύκολο να κρυφτεί, σε περίπτωση που μπορεί να γίνει εμπόδιο στο επάγγελμά σας ή αν θέλετε να έχετε την επιλογή για το ποιος θα έχει το πλεονέκτημα να το δει.

 2. Tribal Τατουάζ

 Τα tribal τατουάζ κουβαλούν αιώνες συμβολισμού, παράδοσης, πολιτισμού και αρρενωπότητας. Αυτού του είδους τα σχέδια τατουάζ λειτουργούν καλύτερα στον επάνω ώμο ή στο στήθος, όπως είναι παραδοσιακό

 3. Linework

 Μερικές φορές τα απλά ανδρικά τατουάζ είναι τα καλύτερα. Εάν δε θέλετε να σκεφτείτε υπερβολικά την όλη διαδικασία, επιλέξτε κάτι απλό και προσιτό και θα διαπιστώσετε ότι η εμπειρία είναι αρκετά ανώδυνη.

 Το linework σάς επιτρέπει να επιδείξετε κάτι που αγαπάτε, χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσετε ένα μεγάλο μέρος του σώματός σας. Το καλύτερο μέρος για να το κάντε είναι στον καρπό, στο χέρι ή στο πάνω μέρος του λαιμού σας.

  4. Λιοντάρι

 Οι εικόνες ζώων μπορούν να αποδώσουν πολλά νοήματα και ένα τατουάζ λιονταριού σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Για τους άνδρες μπορεί να σημαίνει ηγεσία, θάρρος και αρχοντιά, μεταξύ άλλων. Θα δείτε πολλά από αυτά τα κλασικά σχέδια στην ποπ κουλτούρα, με αυτή την επιλογή να είναι αγαπημένη μεταξύ των διασημοτήτων, όπως ο Ed Sheeran και ο Justin Bieber.

 5. Λύκος

 Ένας λύκος είναι ένα από τα πιο cool ζώα και κατ’ επέκταση, ένα από τα πιο cool τατουάζ. Περισσότερο από μια οπτική επιλογή, ο πανίσχυρος λύκος συμβολίζει την τελετουργία, την πίστη, την προστατευτικότητα και το ένστικτο. Αυτό το είδος σχεδίου αναδεικνύεται καλύτερα στο άνω μέρος του βραχίονα, στο αντιβράχιο ή στο στέρνο.

 6. Κουκουβάγια

 Όντας πρωτίστως ένα πλάσμα της νύχτας, η κουκουβάγια προκαλεί όλα τα είδη αρχαίων και μυστηριωδών δονήσεων. Με τους στενούς δεσμούς της με το φεγγάρι, ένα τατουάζ κουκουβάγιας μπορεί επίσης να προσφέρει λεπτές νότες γυναικείου μυστηρίου.

 Εάν είστε ένας αινιγματικός άντρας με μια μυστική πλευρά, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη ιδέα τατουάζ για εσάς.

 7. Φοίνιξ

 Εάν έχετε ξεπεράσει σκληρά εμπόδια στη ζωή, ο Φοίνικας θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το προσωπικό σας σύμβολο. Ένα μυθικό πύρινο πτηνό με ρίζες τόσο στην ελληνική όσο και στην αιγυπτιακή παράδοση, αναδύεται από τις στάχτες του για να δηλώσει την αναγέννηση. Είναι ένα κοινό σχέδιο τατουάζ που εμφανίζεται σε πολλά ανδρικά σώματα εδώ και δεκαετίες.

 8. Δράκος

 Είτε είστε λάτρης της φαντασίας είτε κάποιος που του αρέσει η ιδέα των απίθανων πλασμάτων που βγάζουν φωτιές, ένα τατουάζ δράκου είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Ταιριάζει καλύτερα στα χέρια, την πλάτη και το στέρνο.

 9. Πυξίδα

 Όταν πρόκειται για τα κορυφαία ανδρικά τατουάζ, η κλασική πυξίδα παραβλέπεται και υποτιμάται. Μπορεί να αντιπροσωπεύει τη συγκίνηση του ταξιδιού, το ταξίδι της ίδιας της ζωής ή και τις δύο έννοιες ταυτόχρονα. Αυτό το σχέδιο ταιριάζει στα χέρια, τα πόδια και τους ώμους, καθώς το συμμετρικό σχήμα του προσαρμόζεται καλά στα πιο δύσκολα μέρη του σώματος.

 10. Τρισδιάστατα τατουάζ

 Είναι από τα πιο cool σχέδια, ωστόσο, μπορεί να πάει στραβά όταν αφεθεί σε λάθος χέρια. Για αυτόν τον λόγο, αν το επιλέξετε πρέπει να αναζητήσετε έναν πραγματικά ικανό καλλιτέχνη.

 11. Αστέρι

 Ένα από τα καλύτερα και μικρά τατουάζ είναι το αστέρι. Αυτό το σχέδιο λειτουργεί είτε ως αυτόνομη εικόνα είτε ως κομμάτι ενός μεγαλύτερου σχεδίου. Η απόφαση είναι δική σας.

 12. Πορτραίτο

 Ένας τρόπος για να τιμήσετε ένα ξεχωριστό άτομο στη ζωή σας είναι να κάνετε ένα τατουάζ με το πορτραίτο του/της.

 13. Lettering Tattoo

 Τα καλύτερα ανδρικά τατουάζ με γράμματα αποφεύγουν τις μεταφορές αναδεικνύοντας άμεση σημασία και νόημα. Απλώς να θυμάστε ότι το στυλ της γραμματοσειράς που θα επιλέξετε μετράει όσο και τα ίδια τα γράμματα.

 14. Κρανίο

 Χάρη στο δημιουργικό ταλέντο των καλλιτεχνών τατουάζ σε όλο τον κόσμο, μια τάση που θα μπορούσε να έχει εξαφανιστεί πριν από δεκαετίες είναι τόσο δυνατή, όσο ποτέ. Μιλάμε για το πανταχού παρόν τατουάζ κρανίου, το οποίο μπορεί να πάρει πολλά σχήματα και μορφές.

 15. Θρησκεία

 Σύμφωνα με το μύθο, ο Ιουδαϊσμός απαγορεύει γενιά τα τατουάζ, ωστόσο, όλες οι άλλες θρησκείες τα επιτρέπουν. Ο σταυρός ως σχέδιο, συγκεκριμένα, είναι ένα διαχρονικό και αγαπημένο σχέδιο.

 16. Άγγελος

 Δεn χρειάζεται να πιστεύετε στους αγγέλους για να αποκτήσετε ένα τατουάζ αγγέλου, αν και σίγουρα δεν βλάπτει (η πίστη, δηλαδή, όχι το τατουάζ). Ένα από τα καλύτερα τατουάζ, αυτό το unisex σχέδιο ταιριάζει καλύτερα σε περιοχές μεγάλης κλίμακας, οπότε προτιμήστε να το κάνετε ψηλά στην πλάτη ή στο στήθος.

 17. Μουσική

 Από νότες παρτιτούρας μέχρι εικονικά εξώφυλλα άλμπουμ, ο κόσμος της μουσικής φέρνει στο προσκήνιο μια ατελείωτη αφθονία από ιδέες για τατουάζ κατάλληλα για άνδρες.

 18. Βέλος

 Τίποτα δεν είναι πιο απλό από ένα tatoo με βέλος, το οποίο προσφέρεται σε διάφορα μεγέθη και ταιριάζει σχεδόν οπουδήποτε στο σώμα.

 19. Φτερό

 Ο συμβολισμός του είναι προσωπικός και οι ερμηνείες γύρω από αυτόν άφθονες. Για αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το σχέδιο τατουάζ είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους σύγχρονους άνδρες.

 20. Τριαντάφυλλο

 Μπορείτε να «παίξετε» με αυτό το σχέδιο σε χρώμα, διαστάσεις ακόμα και σε επίπεδο συμβολισμού. Είναι από τα πιο κλασικά και διαχρονικά σχέδια που μπορεί να προσφέρει πολλές παραλλαγές.

 21. Κορώνα

 Αν νιώθετε βασιλιάς και κυρίαρχος του εαυτού σας, αυτό μπορεί να είναι το ιδανικό σχέδιο για εσάς.

 22. Αυτοκίνητο

  Αν έχετε μια ιδιαίτερη αγάπη για τα αυτοκίνητα και δεν μπορείτε να αποκτήσετε το αμάξι των ονείρων σας γιατί να μην το έχετε πάντα μαζί σας με τη μορφή ενός τατουάζ; Και κάποια στιγμή ίσως καταφέρετε να το αποκτήσετε και στην τρισδιάστατη έκδοσή του.

 23. Ανδρικά τατουάζ για την οικογένεια

 Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δείξετε αγάπη στους γονείς ή τα αδέρφια σας από ένα τατουάζ με τα μέλη της οικογένειάς σας. Είτε αυτό είναι ένα πορτρέτο, μια φράση, ένα σύμβολο, ένα οικογενειακό δέντρο ή κάτι άλλο. Αυτό είναι ένα τατουάζ με νόημα, και το καλύτερο είναι ότι δεν θα σας ρωτήσουν ποτέ τι σημαίνει!

 24. Σκορπιός

 Με τις αιχμηρές δαγκάνες και τη δηλητηριώδη ουρά του, ο σκορπιός δε δημιουργεί ακριβώς μια φιλόξενη ή προσιτή εικόνα. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε πάντα να αναπαράγετε τους αστρολογικούς του συσχετισμούς.

 Για όποιο λόγο και αν το επιλέξετε, παραμένει ένα ωραίο τατουάζ. Τα τατουάζ με σκορπιό έχουν γίνει δημοφιλή χάρη στην τολμηρή, μαύρη γραμμή και τη συμπαγή σκίαση.

 25. Τατουάζ με νόημα

 Για τους άνδρες, τα τατουάζ με νόημα υπάρχουν σε διάφορες μορφές, όπως εισαγωγικά, γράμματα και σύμβολα. Εάν αναζητάτε ένα πραγματικά ουσιαστικό τατουάζ, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει με αρκετή σκέψη το κατάλληλο για εσάς, πριν το τολμήσετε.

 26. Όνομα

 Όπως το τατουάζ πορτραίτου, έτσι και το όνομα είναι ένας τρόπος για να τιμήσετε όσους αγαπάτε. Εκτός κι αν το όνομα είναι δικό σας – τότε είστε απλά ένας νάρκισσος.

 27. Γραμμικά

 Τα γραμμικά τατουάζ μπορούν να έχουν νόημα αν το θέλετε. Αλλιώς, μπορείτε απλώς να «παίξετε» με διάφορα σχέδια και να δημιουργήσετε ένα συμμετρικό cool τατουάζ.

 28. Αστεία ανδρικά τατουάζ

 Ξέρετε τι λένε οι γυναίκες για έναν άντρα με αίσθηση του χιούμορ. Φανταστείτε τι θα σκεφτούν αν το τατουάζ σας τις κάνει να γελάνε κάθε φορά που το βλέπουν. Απλώς μην υπερβάλετε.

 29. Τατουάζ με κινούμενα σχέδια

 Τολμήστε να αποκτήσετε ένα τατουάζ με τον αγαπημένο σας ήρωα κινουμένων σχεδίων και αναδείξτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας. Ωστόσο, επιλέξτε με σύνεση και να είστε σίγουροι για την επιλογή σας.

 30. Λογότυπο

 Ορισμένα λογότυπα συνάδουν με μια καλλιτεχνική και συμβολική έκφραση. Υπάρχει επίσης μια αξιοπρεπής πιθανότητα κάποια επωνυμία να σας πληρώσει για να αποκτήσετε το λογότυπό της στο δέρμα σας ως διαφήμιση.

 31. Οικόσημο

 Ένα οικογενειακό έμβλημα ξεχειλίζει από λεπτομέρειες επιλογής και μια συμβολική ατμόσφαιρα. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα στο στήθος, την πλάτη ή το χέρι σας, για να διατηρήσετε αυτή την αρχαία παράδοση ζωντανή.

 Μια από τις πιο παραδοσιακές επιλογές για όσους θέλουν να προσθέσουν ένα τατουάζ με νόημα, το οικογενειακό έμβλημα μιλά για την κληρονομιά, το γενεαλογικό δέντρο και την οικογενειακή τιμή.

 32. Μινιμαλιστικά ανδρικά τατουάζ

 Τώρα περισσότερο από ποτέ, τα μινιμαλιστικά σχέδια τατουάζ είναι τόσο δημοφιλή που δε φαντάζεστε. Less is more. Αν δεν είστε ο τύπος που λέει πολλά, ένα μινιμαλιστικό σχέδιο είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

 33. Αθλητισμός

 Οι άντρες αγαπούν τον αθλητισμό και λατρεύουν τα τατουάζ. The rest is history…

 34. Γεωμετρικά ανδρικά τατουάζ

 Τα γεωμετρικά μοτίβα θέτουν τις βάσεις για μερικά πραγματικά εντυπωσιακά σχέδια. Ανησυχείτε λιγότερο για το νόημα και περισσότερο για την αισθητική όταν επιλέγετε αυτό το είδος σχεδίου.

 35. Ανδρικά τατουάζ στα χέρια

 Αισθάνεστε τολμηροί; Ήρθε η ώρα να καλύψετε τα χέρια σας με μελάνι! Ή απλώς ξεκινήστε με τα δάχτυλα και συνεχίστε σταδιακά προς τα πάνω. Αυτό το είδος σχεδίασης τατουάζ απαιτεί λίγο προγραμματισμό όμως.

 Καλύτερα να βρείτε ένα συμμετρικό σχέδιο που θα συμπληρώνει το σχήμα του χεριού σας, αντί να προσπαθείτε να στριμώξετε ένα τατουάζ με νόημα σε μια μικροσκοπική περιοχή. Προσέξτε επίσης γιατί το tatoo θα ξεθωριάσει πολύ πιο εύκολα, καθώς αυτό είναι ένα μέρος του σώματος που πλένεται πολύ.

 36. Ανδρικά τατουάζ στο λαιμό

 Το τατουάζ στον λαιμό είναι risky business, αλλά αν το θέλετε, τολμήστε το. Το μόνο που μπορούμε να προτείνουμε είναι να δώσετε προσοχή στην αισθητική. Ως επί το πλείστον, τα μαύρα και γκρι σχέδια είναι πιο προτιμότερα σε αυτό το σημείο του σώματος.

 37. Απόφθεγμα

 Ένα υπέροχο απόφθεγμα μπορεί να επιβεβαιώνει τον τρόπο ζωής σας και περιστασιακά μπορεί ακόμα και να σας αλλάξει τη ζωή. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας αυτό το υπέροχο απόφθεγμα που σας έχει στιγματίσει από ένα τατουάζ;

 38. Τατουάζ μανίκι

 Εάν είναι η πρώτη ή η δεύτερη σας φορά, χρησιμοποιήστε τις ιδέες μας για μικρά τατουάζ και προχωρήστε ανάλογα. Αντιθέτως, αν είστε έμπειρος λάτρης του τατουάζ, σκεφτείτε να κάνετε μανίκι! Εκτός κι αν σας πειράζουν οι πολλές μακροχρόνιες συνεδρίες με τον tattoo artist σας.

 39. Καρπός

 Επιλέξτε ένα σχέδιο που θέλετε ως προσωπική υπενθύμιση, και αποκτήστε ένα μοτίβο ή μια μινιμαλιστική εικόνα με ραβδώσεις στην εσωτερική περιοχή του καρπού.

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top