Τι να στείλω αντί για γεια, για να ανοίξω συζήτηση!

Τι να στείλω αντί για γεια, για να ανοίξω συζήτηση!

 Εντάξει, το παραδεχόμαστε. Το να σκεφτείτε έξυπνα μηνύματα για τις γυναίκες εκεί έξω και ξεκινήσετε μια συζήτηση με αυτήν που σας αρέσει δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

 Υπάρχει, βλέπετε, τόση, μα τόση πίεση για να πείτε το σωστό πράγμα την κατάλληλη στιγμή, έτσι ώστε να την κάνετε να σχηματίσει μια θετική εντύπωση για εσάς, ενώ παράλληλα προσπαθείτε να κρατήσετε την συνομιλία σας ζωντανή.

 Όλα αυτά όμως εξαρτώνται από εκείνο το πρώτο εναρκτήριο μήνυμα κι όσο δελεαστικό κι αν σας φαίνεται να της στείλετε ένα απλό «γεια σου», θα πρέπει να το αποφύγετε.

 Κατά γενική ομολογία ειδικών βλέπετε, ένα απλό γειά είναι άκρως απρόσωπο και δείχνει στον συνομιλητή σας πως δεν έχετε κανένα απολύτως ενδιαφέρον ή επιθυμία να του μιλήσετε.

 Την ίδια στιγμή, καλείστε να αποφύγετε τα κλασικά, τετριμμένα και βαρετά μηνύματα τύπου «τι γίνεται;» και «τι λέει;» μιας και είναι πάρα πολύ γενικευτικά και αδιάφορα για εκείνη.

 Ποτέ, μα ποτέ μην ξεχνάτε πως σκοπός σας είναι να δημιουργήσετε μια βαθιά και ουσιώδη σύνδεση με την γυναίκα που σας αρέσει. Για αυτό, πάρτε το χρόνο σας όταν είναι να της στείλετε μηνύματα για καλημέρα ή να ξεκινήσετε μια ξαφνική συζήτηση αργά το βράδυ. Δείτε μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν.

 1. Αναφερθείτε σε κάποιο κοινό ενδιαφέρον σας

 Όταν ψάχνετε να βρείτε τι να της πείτε πέρα από το κλασικό «γεια σου», καλό είναι να πιαστείτε από κάποιο κοινό ενδιαφέρον που μπορεί να έχετε μεταξύ σας. Έτσι, θα της δείξετε ότι υπάρχει μια σύνδεση ανάμεσά σας.

 Εννοείται πως αυτό το κοινό μπορεί να είναι κυριολεκτικά οτιδήποτε. Σκεφτείτε ας πούμε μήπως έχετε και οι δύο κατοικίδιο ζώο ή σας αρέσει να ταξιδεύετε και να συχνάζετε στα ίδια μέρη.

 Ό,τι κι αν είναι υπόσχεται να σας φέρει λιγάκι πιο κοντά, αφού θα διευκολύνει σημαντικά την επικοινωνία μεταξύ σας. Αφήστε που έτσι θα της δείξετε ότι ασχοληθήκατε αρκετά με το να ψάχνετε το προφίλ της.

 2. Να κάνετε ανοικτού τύπου ερωτήσεις

 Για να κρατήσετε ζωντανή μια συζήτηση καλό είναι να χρησιμοποιείτε ανοικτού τύπου ερωτήσεις. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγετε κάθε είδους μονολεκτικές απαντήσεις που φέρνουν άμεση και απότομη γείωση.

 Μπορείτε για παράδειγμα να της πείτε κάτι του στυλ «Γεια σου! Οι φωτογραφίες που έχεις από τη Βουδαπέστη είναι υπέροχες. Ποιο ήταν το αγαπημένο σου κομμάτι του ταξιδιού;».

 Αυτό που κάνετε στην προκειμένη περίπτωση είναι να την προκαλέσετε να σας μιλήσει για τον εαυτό και τις προσωπικές εμπειρίες της. Πρόκειται για κάτι που σίγουρα θα της αρέσει!

 3. Ζητήστε τη γνώμη της για κάτι

 Εάν τυχόν κοιτούσατε το προφίλ της και παρατηρήσατε κάτι που σας κίνησε την προσοχή, μη διστάσετε να της ζητήσει να σας μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό.

 Μπορεί να είναι κάτι σημαντικό, όπως είναι το επάγγελμά της ή κάτι πιο ελαφρύ, όπως είναι το αγαπημένο της topping στην πίτσα. Αυτό εξαρτάται από εσάς.

 Ό,τι κι αν επιλέξετε όμως, να ξέρετε πως αυτός είναι ένας βέβαιος τρόπος για να μάθετε τις απόψεις της και να δείτε αν ταιριάζετε πράγματι εσείς οι δύο.

 4. Στείλτε της ένα meme

 Έχετε την εντύπωση πως οι πληροφορίες που αναγράφονται στο προφίλ της σας δίνουν μια καλή αίσθηση του χιούμορ που έχετε; Εάν ναι, τότε μη διστάσετε να της στείλετε ένα σχετικό meme.

 Εξάλλου, πρόκειται για έναν αρκετά ασφαλή τρόπο που υπόσχεται να σχηματίσει ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη της. Επομένως, γιατί να μην είστε εσείς η αιτία που θα κρύβεται πίσω από το γέλιο της σήμερα;

 5. Μιλήστε για κατοικίδια ζωάκια

 Δεν ξέρετε τι στο καλό να της πείτε; Μην ανησυχείτε. Αυτό σημαίνει πως απλά ήρθε η στιγμή να μιλήσετε για κατοικίδια ζωάκια!

 Ακόμη κι αν δεν έχει η ίδια κάποιο αγαπημένο κατοικίδιο, να είστε σίγουροι πως θα της αρέσει να ακούσει τις πιο αστείες ιστορίες από την καθημερινή συμβίωση με το δικό σας ή ακόμη καλύτερα να δει φωτογραφίες του.

 6. Ρωτήστε την τι είναι αυτό που ψάχνει από την συγκεκριμένη εφαρμογή

 Εάν την βρήκατε σε κάποια εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή dating, τότε το πιθανότερο είναι πως θα θέλετε να μάθετε τι είναι αυτό που ψάχνει.

 Εξάλλου, δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να θέλετε να μάθετε αν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Επομένως, δεν έχετε παρά να τη ρωτήσετε ευγενικά τι την έφερε στην συγκεκριμένη εφαρμογή και τι ακριβώς ψάχνει στις σχέσεις και στα ερωτικά της.

 Μια τέτοια πληροφορία είναι πολύ σημαντική, μιας και θα λειτουργήσει ως γνώμονας για πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα για συζήτηση, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την σχέση σας με απόλυτη ειλικρίνεια.

 7. Δώστε μια απλή εισαγωγή

 Εντάξει, μπορεί να σας φαίνεται λιγάκι περίεργο, αλλά οι περισσότεροι ειδικοί στον τομέα των ερωτικών ισχυρίζονται πως το να της δώσετε μια σύντομη περιγραφή του τι ακριβώς παίζει με εσάς τους ίδιους αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες σας να έρθετε σε επαφή μαζί της.

 Γιατί, λοιπόν, να μην εκμεταλλευτείτε τη γνώση των ειδικών και να ξεκινήσετε με έναν άκρως δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο; Μοιραστείτε ας πούμε μαζί της μια ενδιαφέρουσα ιστορία για εσάς και συνεχίστε με κάποια ερώτηση.

 8. Φλερτάρετε την

 Σε περίπτωση που θέλετε να της δείξετε τις πιο αγνές και ειλικρινείς προθέσεις σας, το φλέρτ είναι η καλύτερη επιλογή που έχετε. Για αυτό στείλτε της ένα μήνυμα του τύπου: «μόλις ετοιμαζόμουν να διαγράψω την εφαρμογή αλλά σε είδα».

 Πρόκειται για ένα ευχάριστο μήνυμα που θα της δείξει πως έχετε ζωή και εκτός της εφαρμογής, αλλά ταυτόχρονα της δείχνετε πως η ίδια είναι κάτι το ξεχωριστό που σας κίνησε το ενδιαφέρον.

 Μάλιστα, μη διστάσετε να της ζητήσετε με όμορφο και κομψό τρόπο να βρεθείτε από κοντά για να γνωριστείτε καλύτερα. Έτσι, θα της δείξετε πως είστε ξεκάθαροι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση!

 9. Πείτε το όνομά της

 Ένας ακόμη χαριτωμένος τρόπος να μιλήσετε λιγάκι παραπάνω μαζί της είναι να πείτε το όνομα της συνοδευόμενο από ένα απλό θαυμαστικό. Αυτό είναι όλο.

 Σε όλους μας βλέπετε αρέσει να ακούμε το όνομά μας, καθώς κάτι τέτοιο μας κάνει να αισθανόμαστε πως δεν περνάμε απαρατήρητοι. Είναι πιο απλός και άμεσος τρόπος για να της τραβήξετε το ενδιαφέρον.

 Σε έναν καταιγισμό από μηνύματα που δέχεται σε καθημερινή βάση και εφόσον θέλετε να τη γνωρίσετε λιγάκι καλύτερα, θα χρειαστείτε κάτι παραπάνω από ένα απλό «γεια» για να της κεντρίσετε το ενδιαφέρον.

 Γίνετε, λοιπόν, λιγάκι πιο δημιουργικοί και πικάντικοι και στείλτε της ένα μήνυμα που θα κάνει πολύ καιρό για να ξεχάσει – ίσως αυτό να είναι και το εισιτήριό σας για εκείνο το πολυπόθητο πρώτο ραντεβού.

 Εάν τυχόν έχετε κι άλλα tips που ξέρετε πως πιάνουν, μη διστάσετε να τα μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια από κάτω για να βοηθήσουμε περισσότερα φιλαράκια εκεί έξω να κάνουν το πρώτο βήμα για μια γνωριμία!

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top