Επανασύνδεση με πρώην: Πως θα πετύχει η 2η φορά!

Επανασύνδεση με πρώην: Πως θα πετύχει η 2η φορά!

 Πράγματι, μπορεί να μην είναι λίγες οι φορές που καταλαβαίνουμε πως έχουμε μετανιώσει για τον χωρισμό με την πρώην σύντροφό μας ή που νιώθουμε πως ήταν μια απόφαση που δεν έπρεπε να πάρουμε εν βρασμώ.

 Την ίδια στιγμή, ίσως δυσκολευόμαστε να την βγάλουμε από το μυαλό και την καρδιά μας, ενώ αρχίζουμε να σκεφτόμαστε μήπως είναι καλύτερο να τα βρούμε.

 Ανεξάρτητα από τα λόγια που ειπώθηκαν την τελευταία φορά που βρεθήκατε, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε κι εσείς, ώστε να πετύχετε την πολυπόθητη επανασύνδεση μαζί της. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα.

 1. Καλέστε την στο κινητό για να τα πείτε

 Ο πιο γρήγορος και άμεσος τρόπος για να τα βρείτε με την πρώην σύντροφό σας είναι να την πάρετε τηλέφωνο και να πυροδοτήσετε όλα εκείνα τα συναισθήματα που αισθανόταν για εσάς.

 Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να την κάνετε να γελάσει, να σχηματίσει ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη της και να νιώσει χαρούμενη που είχε την ευκαιρία να τα πει λιγάκι μαζί σας.

 Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που δεν έχετε πλέον το κινητό της; Δεν σκάτε! Επιχειρείτε να έρθετε σε επαφή μαζί της με ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ζητήσετε τον αριθμό της.

 Παρόλα αυτά, υπάρχει πάντοτε το ενδεχόμενο να φοβάστε μη τυχόν σας απορρίψει ή δεν απαντήσει καν στην κλήση σας. Ξεχάστε το. Να είστε βέβαιοι πως αν την προσεγγίσετε με καλή καρδιά και θετική διάθεση, θα τη βρείτε κάτι παραπάνω από πρόθυμη να τα πει μαζί σας.

 Κι αν πράγματι δεν απαντήσει, μπορείτε πάντοτε να της στείλετε ένα μήνυμα. Δείξτε κατανόηση για το πολυάσχολο και φορτωμένο πρόγραμμά της ή για την απόφαση να μη το σηκώσει επειδή τη πιάσατε εξ απίνης. Ενημερώστε την πως θέλετε να τη ρωτήσετε κάτι στα γρήγορα και θα την καλέσετε κάποια άλλη στιγμή.

 Σε περίπτωση που το τηλεφώνημα σας φαίνεται πολύ ξαφνικό κι απότομο, έχετε την επιλογή να της στείλετε ένα μήνυμα για να σπάσετε πρώτα τον πάγο. Φροντίστε απλώς να είναι ανάλαφρο.

 Ποτέ, μα ποτέ μην μπείτε στο τρυπάκι να τα πείτε μαζί της μέσω μηνυμάτων ή ακόμη χειρότερα να αρχίσετε να στέλνετε ολόκληρες παραγράφους με μηνύματα.

 Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, απλώς κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να την κουράσει, ειδικά αν συμβαίνει για αρκετό καιρό. Μην είστε εσείς η αιτία που θα την οδηγήσει σε μια νέα αγκαλιά!

 2. Κάντε την να γελάσει όσο μιλάτε και να κατεβάσει τις άμυνες της

 Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει πως «το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο» κι έχει απόλυτο δίκιο! Το γέλιο είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία όταν επιδιώκετε μια επανασύνδεση με πρώην.

 Βέβαια, είναι απόλυτα φυσιολογικό να αισθάνεστε λιγάκι άβολα όσο μιλάτε όταν πρόκειται για επανασύνδεση με πρώην μετά από χρόνια, που ενδεχομένως έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή σας.

 Για να αποφύγετε κάθε είδους αρνητική σκέψη που περνάει από το μυαλό σας, θα πρέπει να χαλαρώσετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικεντρώσετε την προσοχή σας στο πως θα την κάνετε να γελάσει.

 Είναι ο πιο ασφαλής και βέβαιος τρόπος για να χαλαρώσετε και οι δύο και να τη βοηθήσετε να ανοιχτεί περισσότερο στο ενδεχόμενο μιας συνάντησης από κοντά.

 Όπως κι αν έχει όμως, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε την αιτία του χωρισμού. Αν, για παράδειγμα, σας χώρισε επειδή ήσασταν πολύ κτητικοί, μάλλον δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να την πιέσετε να βρεθείτε άμεσα.

 Αντιθέτως, χρησιμοποιείστε το χιούμορ για να της δείξετε πόσο άνετος είστε με την όλη κατάσταση και πως οι προθέσεις σας είναι αγνές και αληθινές – θέλετε απλά να τη δείτε!

 3. Ενεργοποιήστε και πάλι τα συναισθήματα του σεβασμού και της έλξης που έχει

 Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που καλείται να κάνει ένας άντρας όταν θέλει επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του, είναι να της ξυπνήσει και πάλι όλα εκείνα τα θετικά συναισθήματα που έτρεφε για αυτόν.

 Για να πλησιάσετε περισσότερο στο να τα βρείτε και πάλι, θα πρέπει να δείξετε πως έχετε αλλάξει. Τώρα πια καταλαβαίνετε τους λόγους του χωρισμού, έχετε δουλέψει με τον εαυτό σας για να τα βελτιώσετε και είστε πλήρεις με τη ζωή σας.

 Φυσικά, όλα αυτά δεν σημαίνουν πως πρέπει να είστε τέλειοι. Αντιθέτως, είναι αναγκαίο να έχετε κάνει βήματα προς την αυτοβελτίωση και να την κάνετε να τις δει κι εκείνη για να σας εκτιμήσει.

 Το μυστικό της επιτυχίας εδώ δεν κρύβεται στο να της κάνετε ερωτική εξομολόγηση και να της ζητήσετε να γυρίσει πίσω, αλλά στο να της θυμήσετε πάλι όλα εκείνα τα θετικά συναισθήματα που την κάνατε να νιώθει κάποτε.

 4. Βρεθείτε για να πείτε τα νέα σας από κοντά

 Έχοντας μιλήσει ήδη μαζί της μέσω τηλεφώνου και εφόσον κύλησε καλά όλο αυτό, τότε δεν έχετε παρά να επιδιώξετε να βρεθείτε από κοντά για να τα πείτε λίγο καλύτερα οι δύο σας.

 Είναι πολύ πιθανό να αρνηθεί την πρώτη φορά. Δεν θα θέλει, βλέπετε, να σας το κάνει τόσο εύκολο, ειδικά αν εσείς είχατε μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον χωρισμό σας. Ωστόσο, αυτό ίσως να είναι και ένας τρόπος για να σας δοκιμάσει.

 Όπως κι αν έχει, εσείς οφείλετε να διατηρείτε πάντοτε το πλατύ και ζεστό σας χαμόγελο, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια. Συνεχίστε λέγοντάς της πως μπορείτε απλώς να βρεθείτε σαν δύο καλοί φίλοι.

 Βέβαια, αυτό δεν θα είναι απόλυτα αληθές. Αντιθέτως, εσείς πρόκειται να φλερτάρετε μαζί της και να ξυπνήσετε μέσα της όλο εκείνο το πάθος και τον έρωτα που κρύβει για το πρόσωπό σας.

 Σε τελική ανάλυση, να είστε βέβαιοι πως όσο εκείνη βλέπει αυτήν την βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού σας που προσπαθεί να την κερδίσει, θα συνειδητοποιήσει πως η επανασύνδεση είναι θεμιτή.

 Ακόμη κι αν δε το παραδεχτεί σε μια πρώτη φάση, μην ανησυχείτε γιατί θα καταλάβετε τα σημάδια ότι μετάνιωσε και σας θέλει πίσω. Απλώς η συμπεριφορά της οφείλεται στο ότι θέλει να είναι σίγουρη πως έχετε πράγματι αλλάξει προς το καλύτερο και είστε ο άντρας που πάντοτε ονειρευόταν να έχει δίπλα της.

 Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε υπομονετικοί και δυνατοί. Συνεχίστε να προσπαθείτε να χτίσετε έναν υγιή και βαθύ συναισθηματικό δεσμό μαζί της και θα δείτε πως θα είστε καλύτερα από ποτέ οι δύο σας!

 Αλήθεια, εσείς είχατε επανασύνδεση με πρώην; Εάν ναι, μη διστάσετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μαζί μας, αφήνοντας μας ένα σχετικό σχόλιο από κάτω.

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top