Επηρεάζει το μέγεθος την απόρριψη από γυναίκα;

Επηρεάζει το μέγεθος την απόρριψη από γυναίκα;

 Από ό,τι μας δείχνει και η ίδια η πραγματικότητα, δεν υπάρχει κάποιο όριο στο πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους τρισδιάστατους εκτυπωτές που σαρώνουν στην εποχή μας.

 Κάπως έτσι, λοιπόν, ερευνητές από το πανεπιστήμιο UCLA και το πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού χρησιμοποίησαν έναν εκτυπωτή MaketBot 3D για να φτιάξουν μοντέλα που έχουν το σχήμα ενός φαλλού.

 Όλο αυτό βέβαια δε συνέβη έτσι απλά, χωρίς λόγο. Αντιθέτως, στόχος τους ήταν να μελετήσουν πόση σημασία έχει πραγματικά το μέγεθος για τις σεξουαλικές επιδόσεις των αντρών και το φαινόμενο της απόρριψής τους από γυναίκες για αυτόν ακριβώς το λόγο – το μέγεθος του ανδρικού μορίου.

 Η ίδια η μελέτη χρησιμοποίησε 33 μοντέλα, που βρίσκονταν σε μια τεράστια ποικιλία από σχήματα και μεγέθη, αλλά και διάφορους συνδυασμούς αυτών.

 Για του λόγου το αληθές, το εύρος κυμαινόταν από 10 έως και 21.5 εκατοστά σε μήκος και 6 έως και 17 εκατοστά σε πάχος.

 Εν συνεχεία, οι ερευνητές ζήτησαν από 75 γυναίκες που συμμετείχαν στο πείραμα αυτό να επιλέξουν το μοντέλο εκείνο που θεωρούσαν ότι αντιπροσωπεύει καλύτερα το μέσο μέγεθος ενός πέους που βρίσκεται σε στύση.

 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα και τα ερευνητικά δεδομένα που προέκυψαν, οι συμμετέχοντας επέλεξαν ένα μοντέλο μεταξύ των 13 και 15 εκατοστών σε μήκος και 10 με 13 εκατοστά σε πάχος.

 Η προτεινόμενη βιβλιογραφία σχετικά με το θέμα αυτό όμως αναφέρει ότι το μέσο μήκος είναι 14 εκατοστά, ενώ το πάχος μόλις 12.

 Η ίδια η μελέτη πάλι υποδηλώνει ότι οι γυναίκες θυμούνται με ακρίβεια το μέγεθος όταν πρόκειται για το πέος ενός άνδρα που τις ενδιαφέρει πραγματικά. Την ίδια στιγμή, οι προτιμήσεις τους δεν απέχουν πολύ από τον μέσο όρο.

 Ακόμη κι αυτές οι προτιμήσεις τους όμως εξαρτώνται από τις ιδιαίτερες ανάγκες και περιστάσεις. Σε μακροχρόνιες σχέσεις, για παράδειγμα, φαίνονται να είναι ικανοποιημένες με τον μέσο όρο, καθώς η ευτυχία των δύο φύλων μέσα σε μια σχέση επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες.

 Ωστόσο, τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν πως το 27% του γενικού πληθυσμού των συμμετεχόντων σε αυτή διέκοψε κάποια σχέση που είχε λόγω μη ικανοποιητικού μεγέθους του ανδρικού μορίου.

 Δεδομένου, όμως, πως το περιβάλλον μετράει εξίσου – αν όχι περισσότερο – από το μέγεθος, οι άντρες μάλλον θα πρέπει να σκέφτομαι με όρους καταλληλότητας κι όχι πάχους.

 Επί της ουσίας, αυτό θα πει πως οι πιθανότητες είναι πολύ καλές υπέρ των αντρών ή αν θέλετε, ο κάθε άντρας εκεί έξω ξεχωριστά είναι σε θέση να βρει μια γυναίκα και να συμπληρώσει τις δικές της ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις!

 Κάπως έτσι, λοιπόν, το νόημα της συζήτησης αυτής είναι πως οι περισσότεροι άντρες εκεί έξω είναι πιθανότατα ήδη στο απαραίτητο φάσμα του μεγέθους, τουλάχιστον αν ψάχνουν για μια μακροχρόνια σχέση.

 Μην ξεχνάτε, άλλωστε, και οι μεν και οι δε πως οι γυναίκες έχουν τη τάση να μην θυμούνται με απόλυτη ακρίβεια το πραγματικό μέγεθος του πέους σας. Αυτό σημαίνει πως, τελικά, αν είναι ικανοποιημένες και καταφέρετε να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή, τότε δεν θα διστάσουν να σας εκθειάσουν συνολικά για τη τεχνική και το στυλ σας.

 Για αυτό, σταματήστε επιτέλους να ανησυχήσετε για το μέγεθος. Ούτως ή άλλως δεν έχει και τόση σημασία όση πιστεύετε ή με τον τρόπο που νομίζετε πως έχει. Αντιθέτως, ο χαρακτήρας και η κάλυψη των αναγκών της συντρόφου σας είναι ικανά να τη κάνουν να σας ερωτευτεί σφόδρα, χωρίς να ενδιαφερθεί για την ανατομία του σώματός σας.

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top