24 + 1 εγγυημένα μυστικά του φλερτ για κάθε άνδρα!

24 + 1 εγγυημένα μυστικά του φλερτ για κάθε άνδρα!

 Υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον σας και θέλετε να την προσεγγίσετε, αλλά δεν ξέρετε πώς;

 Μην ανησυχείτε! Δεν είστε ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι άνθρωποι στον κόσμο που δεν ξέρουν πώς να κερδίσουν την κοπέλα που θέλουν κι αυτό επειδή δεν έχουν επενδύσει στην τεχνική του φλερτ.

 Το φλερτ αποτελεί τον πιο βέβαιο και ασφαλή τρόπο για να σιγουρευτείτε πως το ενδιαφέρον και η έλξη είναι αμοιβαία μεταξύ σας, ενώ συγχρόνως μειώνετε τις πιθανότητες του να φάτε χυλόπιτα! Τώρα που καταλάβατε πόσο σημαντικό είναι, μάλλον έχει έρθει η στιγμή να μάθετε τα 25 μυστικά του φλερτ.

 1. Χαμογελάστε

  Ένα ζεστό χαμόγελο αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να ξεκινήσετε το φλερτ, ειδικά αν έχετε λίγο άγχος. Κάντε το με αυτοπεποίθηση κι ενώ την κοιτάτε στα μάτια.

 Εάν δείτε πως ανταποδίδει αυτήν την κίνησή σας, τότε μπορείτε να κοιτάξετε αλλού για λίγο και να επαναφέρετε το βλέμμα σας κοντά της. Αυτό θα της δείξει ότι ενδιαφέρεστε.

 Μην το παρακάνετε όμως. Πάρτε το δικό της χαμόγελο σα σημάδι για να προχωρήσετε και να της πιάσετε την κουβέντα.

 2. Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα του σώματος

 Βεβαιωθείτε πως προσέχετε τις κινήσεις και τη στάση του σώματός σας όσο της μιλάτε. Μη σταυρώνετε τα χέρια σας, μην κοιτάζετε τα πόδια σας και μην είστε πολύ μακριά της.

 Αντιθέτως, να είστε ανοιχτοί και να διατηρείτε οπτική επαφή. Χρησιμοποιήστε το σώμα σας για να φλερτάρετε μαζί της.

 3. Αγγίξτε την

 Εάν κάθεστε δίπλα της, μη διστάσετε να την ακουμπήσετε απαλά με το πόδι σας ή με το χέρι σας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας σας. Η αντίδρασή της θα σας δείξει ακριβώς πώς αισθάνεται.

 Μην το παρακάνετε όμως. Σε καμία περίπτωση δε θέλετε να την κάνετε να νιώσει αμήχανα, οπότε μην το πάτε προς το σεξουαλικό.

 4. Κάντε την να γελάσει

 Το χιούμορ είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχουν οι γυναίκες στους άνδρες, οπότε πρέπει να μάθετε να το χρησιμοποιείτε προς όφελός σας.

 Εάν είστε σε θέση να την κάνετε να γελάει, τότε είναι βέβαιο πως θα νιώθει πολύ πιο άνετα μαζί σας και θα αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητες του να αρέσετε και σε εκείνη τελικά.

 Βέβαια, δε χρειάζεται να είστε επαγγελματίες κωμικοί. Χαλαρώστε και αφήστε το δικό σας, φυσικό χιούμορ να κάνει τη δουλειά για εσάς.

 5. Αφήστε τη να δανειστεί τα ρούχα σας

 Θα της αρέσει πάρα πολύ αν έχει την ευκαιρία να φορέσει το σακάκι σας με το που βγείτε έξω από το μαγαζί, οπότε μη διστάσετε να της το δώσετε, αν έχει λίγη ψύχρα. Σιγουρευτείτε όμως πως έχει και τη μυρωδιά σας.

 6. Κάντε της ένα κομπλιμέντο

 Όταν συζητάμε για το πώς να μιλήσεις σε μια γυναίκα την ώρα του φλερτ, δεν γίνεται να λείπουν τα κομπλιμέντα από τη συζήτηση. Κρατήστε τα όμως σε ένα φυσιολογικό επίπεδο και μην το παρακάνετε, γιατί θα σας περάσει για λιγούρηδες.

 7. Να είστε ευγενικοί με τους φίλους της

 Πάντοτε να βρίσκετε χρόνο για τους φίλους της. Αν δει την προσπάθειά σας, τότε θα καταλάβει ότι της αρέσετε και θα πάρει το πράσινο φως.

 8. Ερωτήσεις, κι άλλες ερωτήσεις!

 Δε γίνεται φλερτ χωρίς να καταβάλλετε την ελάχιστη προσπάθεια να δείξετε πως ενδιαφέρεστε για εκείνη και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό από το να τις κάνετε στοχευμένες και έξυπνες ερωτήσεις για φλερτ. Μην την ανακρίνετε όμως. Κρατάτε τις ισορροπίες. Δεν θέλετε να νομίζει πως είστε κανένας περίεργος, σωστά;

 9. Γνωρίστε την οικογένειά της

 Μια γνωριμία με τα μέλη της οικογένειάς της θα της δείξει το άμεσο ενδιαφέρον σας για εκείνη και τους δικούς της ανθρώπους. Έξτρα πόντοι, αν τα πάτε πραγματικά καλά μαζί τους!

 10. Κάντε της μια χάρη

 Μια πράξη καλοσύνης εκ μέρους σας υπόσχεται να σας φέρει πιο κοντά στην κοπέλα που σας αρέσει. Είναι πάρα πολύ στοργικό και τρυφερό και μπορεί να κάνει τη διαφορά που θέλετε.

 11. Κεράστε την ένα ποτό

 Κάποιες φορές, η μαγεία βρίσκεται στην απλότητα. Αν, λοιπόν, θέλετε να ξεκινήσετε με κάτι απλό και σίγουρο, τότε δεν έχετε παρά να τη ρωτήσετε τι ποτό πίνει.

 12. Πάρτε της ένα δωράκι

 Στη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών αρέσουν τα δώρα! Βρείτε τι θέλει πραγματικά η εν λόγω κοπέλα και πάρτε το.

 13. Δείξτε ενδιαφέρον για τις ασχολίες της

 Μάθετε τι της αρέσει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο της και δείξτε πραγματικό ενδιαφέρον για όλα όσα την παθιάζουν. Αυτό θα σας δώσει και κάτι να συζητήσετε, χωρίς να βαρεθεί.

 14. Στείλτε της μήνυμα

 Η ανταλλαγή έξυπνων μηνυμάτων για γυναίκες είναι ένας ασφαλής τρόπος να φλερτάρετε μαζί της. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να το κάνετε από κοντά και σας δίνει μια ασφαλή απόσταση.

 15. «Πειράξτε» την

 Εάν την πειράξετε λιγάκι με έναν ευγενικό τρόπο, τότε της δείχνετε ότι τη φλερτάρετε. Κάντε το με τον πιο γλυκό, αθώο και απλό τρόπο, για να πιάσει εύκολα το νόημα.

 16. Αφήστε τη να κάνει το ίδιο

 Κάποιες φορές αξίζει να την αφήσετε να έχει το πάνω χέρι και να δείτε πώς σε δοκιμάζει μια γυναίκα όταν ενδιαφέρεται. Ακολουθήστε τα βήματά της και πού ξέρετε, ίσως καταλήξετε σύντομα κάπου όμορφα.

 17. Μη χρησιμοποιείτε κλισέ ατάκες

 Είναι τουλάχιστον άβολες, αν όχι γελοίες. Αν το κάνετε, φροντίστε τουλάχιστον να είναι με έναν άκρως χιουμοριστικό τρόπο.

 18. Σκεφτείτε γιατί σας αρέσει

 Επικεντρωθείτε σε αυτό. Αμέσως μετά, μη διστάσετε να το μοιραστείτε μαζί της. Αυτό θα την κάνει σίγουρα να νιώσει όμορφα και να σας προσέξει.

 19. Μάθετε αν είναι ελεύθερη

 Όλα καλά κι όλα ωραία. Αν όμως μάθετε πως είναι σε σχέση, τότε θα πρέπει να κάνετε πίσω και να βρείτε κάποια άλλη.

 20. Κρατάτε τη συνομιλία ανάλαφρη

 Μην αρχίσετε να μιλάτε για τα δύσκολα παιδικά σας χρόνια ή για εκείνον το χωρισμό που σας πόνεσε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη.

 21. Να είστε ανοιχτοί

 Σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης φυσικά. Μη φοβάστε να απαντήσετε με απόλυτη ειλικρίνεια και ευγένεια στις ερωτήσεις της ή να «παίξετε μπαλίτσα» όταν έρθει η σειρά σας.

 22. Βρείτε τα κοινά σας

 Μιλήστε για ταινίες, βιβλία και τηλεόραση. Συνήθως, αυτά είναι που αρέσουν στους περισσότερους ανθρώπους και αποτελούν μια καλή αρχή για να βρείτε τα κοινά σας ενδιαφέροντα.

 23. Συζητήστε για τα ζωάκια σας

 Όλοι αγαπούν τα ζωάκια και, ειλικρινά, δεν υπάρχει καλύτερο θέμα από το να συζητήσετε μαζί της για τα κατοικίδιά σας. Ακόμα καλύτερα, αν αρχίσετε να της δείχνετε και φωτογραφίες!

 24. Ζητήστε της να βγείτε

 Μη βασίζεστε μόνο στα παραπάνω, αν θέλετε να προχωρήσει η φάση μεταξύ σας. Δείξτε αυτοπεποίθηση και ζητήστε της να βγείτε ένα ραντεβού οι δύο σας.

 25. Κάντε πίσω αν δε θέλει

 Σε οποιαδήποτε περίπτωση δείτε πως δεν ενδιαφέρεται το ίδιο με εσάς, τότε δεν έχει νόημα να την πείσετε να ασχοληθεί περαιτέρω. Κάντε πίσω και προχωρήστε στην επόμενη.

 Κανείς δεν είπε πως το φλερτ είναι εύκολη υπόθεση. Δεν είναι όμως και η πιο δύσκολη, ειδικά αν είστε ο εαυτός σας και ακολουθήσετε πιστά τις παραπάνω συμβουλές!

 Αλήθεια, πώς πήγε τελικά; Ενημερώστε μας με ένα σχόλιο από κάτω!

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top