Οι 10 πιο πετυχημένες ατάκες για να φλερτάρεις!

Οι 10 πιο πετυχημένες ατάκες για να φλερτάρεις!

 Ο κόσμος του φλερτ είναι συναρπαστικός και όμορφος, ειδικά για κάποιον που δεν είναι συνηθισμένος να περιτριγυρίζεται από πολύ ωραίες παρουσίες.

 Τι γίνεται όμως αν δυσκολεύεται να έρθει σε επαφή μαζί τους, να φλερτάρει δηλαδή και να διεκδικήσει εκείνη που του ταιριάζει πραγματικά;

 Δυστυχώς, δεν είναι λίγοι οι άντρες εκείνοι που φοβούνται την απόρριψη, νιώθουν ότι δεν είναι αρκετοί ή έχουν την πεποίθηση πως μια πολύ ωραία γυναίκα αποκλείεται να ανταποκριθεί στο ερωτικό τους κάλεσμα. Έτσι, απέχουν από το φλερτ.

 Βέβαια, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο το να πλησιάσουν εκείνη που τους αρέσει, δίχως να ξέρουν τι να της πουν για να της κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Δείτε τα κορυφαία θέματα για συζήτηση με την κοπέλα σας για να πάρετε ιδέες που δεν αποτυγχάνουν ποτέ!

 Τα πράγματα όμως γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για εκείνους που επιδιώκουν μια πρώτη επαφή χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα γραπτά μηνύματα. Αυτοί κι αν δυσκολεύονται να κρατήσουν την συνομιλία ζωντανή και ενδιαφέρουσα!

 Παρ’ όλ’ αυτά, υπάρχει μια πολύ απλή επικοινωνιακή μέθοδος που μπορείτε να εφαρμόσετε και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις: η στρατηγική τοποθέτηση ορισμένων διασκεδαστικών ερωτήσεων που τίθενται υπό μορφή φλερτ προς το πρόσωπο.

 Η γενική αρχή που κρύβεται πίσω από αυτή είναι το γεγονός πως δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να κάνετε κάποια να αρχίσει να μιλάει από το να τη ρωτάτε πράγματα για τον εαυτό της.

 Πρόκειται για ένα τόσο απλό, μα και περίπλοκο κολπάκι που τη βοηθάει να ανοιχτεί και να αισθανθεί λιγάκι πιο άνετα με την επακόλουθη συζήτηση. Παράλληλα όμως, βοηθάει κι εσάς να δείξετε άμεσα το ενδιαφέρον σας.

 Για όλους τους παραπάνω λόγους καθίσαμε και συγκεντρώσαμε τις 10 πιο επιτυχημένες ατάκες για φλερτ.

 Αυτές μπορείτε να τις απευθύνετε στην εν λόγω κυρία τόσο προφορικά, όσο και γραπτά. Και στις δύο περιπτώσεις, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σχηματιστεί ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη της.

 1. Θέλεις να φύγουμε από εδώ;

 Βρίσκεστε κάπου έξω, όπως είναι ένα μπαράκι ας πούμε. Η μουσική είναι πολύ δυνατά και ο χώρος ασφυκτικά γεμάτος.

 Βλέπετε πως η κοπέλα που σας ενδιαφέρει δεν φαίνεται να περνάει και πολύ καλά, οπότε προσφέρεστε να την σώσετε και να φύγετε μαζί της από εκεί τώρα αμέσως.

 Πρόκειται για μια κίνηση ματ αφού δείχνει πως είστε άντρες γεμάτοι αυτοπεποίθηση και σιγουριά, ενώ παράλληλα σας διακατέχει ένα πνεύμα αυθορμητισμού και θετικής διάθεσης.

 2. Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά;

 Σίγουρα, θα έχετε ακούσει την συγκεκριμένη ατάκα σε κάποια κινηματογραφική ταινία ή τηλεοπτική σειρά και θα τη θεωρήσατε λιγάκι κλισέ. Κι όμως, πιάνει! Για αυτό ακριβώς και τη βλέπουμε να παίζει τόσο συχνά σε κάθε είδους προβολή εκεί έξω.

 3. Θέλεις να πάμε για μια γρήγορη εξερεύνηση;

 Πείτε ότι είστε προσκεκλημένοι σε μια κοινωνική δεξίωση. Βαριέστε. Έχετε δει πως κι εκείνη βαριέται και μάλλον ψάχνει τρόπο να φύγει. Γίνετε εσείς η διαφυγή της, προσκαλώντας την να εξερευνήσει τον κόσμο μαζί σας.

 4. Μπορείς να μου πεις ονομαστικά 3 πράγματα που σε κάνουν να χαμογελάς;

 Με τον συγκεκριμένο τρόπο δείχνετε ενδιαφέρον για εκείνη και για όλα όσα πραγματικά την χαροποιούν. Αφήστε που θα την κάνετε να μπει σε μια διαδικασία σκέψης και να σας θυμάται για πολύ καιρό ακόμη.

 5. Λοιπόν, τι λες ότι σκέφτομαι αυτή την στιγμή; Για μάντεψε…

 Θέλετε να της δείξετε πως έχετε άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση, είστε γεμάτοι αυθορμητισμό και αυτοπεποίθηση, αλλά και ανοιχτοί σε ιδέες και προτάσεις; Αυτός είναι ο τρόπος! Μια από τις καλύτερες ερωτήσεις για φλερτ, με την οποία θα την παρασύρετε σε ένα μοναδικό παιχνίδι του μυαλού.

 6. Με κάνεις να χαμογελάω. Μπορώ να σου ανταποδώσω αυτή τη χάρη;

 Και μόνο το άκουσμα αυτού είναι σε θέση να σκορπίσει ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη της, γιατί έρχεται από εκεί που δεν το περιμένει. Εξάλλου, ποιος δεν θέλει να ξέρει πως είναι η αιτία που κρύβεται πίσω από το χαμόγελο κάποιου άλλου;

 7.  Τι θα έλεγες αν σου ζητούσα να πάμε για φαγητό / να έρθεις από το σπίτι μου να σου μαγειρέψω;

 Λένε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι και έχουν απόλυτο δίκιο. Μάλιστα, κάτι τέτοιο ισχύει και για εσάς, όσο και για την παρτενέρ σας.

 Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, το βιολογικό ένστικτο και των δύο και προσφέρετε της με έναν άκρως ευγενικό τρόπο να την βγάλετε για φαγητό ή ακόμα καλύτερα, να τη καλέσετε σπίτι και να μαγειρέψετε κάτι εσείς οι ίδιοι!

 Πιστέψτε μας, ειδικά το δεύτερο σενάριο θα την εντυπωσιάσει και θα το εκτιμήσει αφάνταστα.

 Ενοείται, πως δεν συζητάμε το γιατί δεν πρέπει να της πεις πως νιώθεις από το πρώτο ραντεβού. Συνόδεψε το φαγητό σου με το αφοπλιστικό σου χαμόγελο και αν είσαι ο εαυτός σου, την κέρδισες!

 8. Σου αρέσουν τα σκυλιά ή οι γάτες; Εγώ έχω δύο σκυλιά και μία γάτα!

 Πρόκειται σίγουρα για μια ερώτηση που μάλλον δεν έχει ξανακούσει ή τουλάχιστον όταν την φλερτάρει κάποιος. Αυτό σημαίνει πως ό,τι και να γίνει θα σας θυμάται για αρκετό καιρό ακόμη.

 Εκτός αυτού, παίζει όντως να της αρέσουν τα σκυλιά ή οι γάτες. Έτσι, θα μάθετε τις προτιμήσεις σας και θα καταλήξετε να μιλάτε για τα αγαπημένα σας ζωάκια για ώρες ατελείωτες.

 9. Σου αρέσουν οι άντρες που κάνουν πολλές ερωτήσεις;

 Σπάστε αποτελεσματικά τον πάγο ρωτώντας την κάτι τέτοιο. Δείτε την να χαμογελάει ή ακόμη καλύτερα ακούστε το απολαυστικό γέλιο της να γεμίζει τον χώρο – εσείς ευθύνεστε για αυτό, οπότε συνεχίστε!

 10. Ποιο είναι αυτό το ένα πράγμα για το οποίο θα μπορούσες να μιλάς για πάντα;

 Όλοι έχουμε τουλάχιστον ένα πράγμα με το οποίο παθιαζόμαστε όσο τίποτε άλλο και πιστέψτε μας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπετε την κοπέλα που σας αρέσει να μιλάει για αυτό που πραγματικά γουστάρει μαζί σας.

 Ακόμη κι αν θεωρείτε πως όλα τα παραπάνω δεν είναι του στυλ σας, μην σκάτε. Μπορείτε πολύ εύκολα να εμπνευστείτε από αυτά και να βρείτε τις δικές σας μοναδικές ατάκες πεσίματος για να φλερτάρετε κάθε γυναίκα εκεί έξω!

 Ούτως ή άλλως, ο χαρακτήρας είναι αυτός που υπόσχεται να σας ξεχωρίσει στα μάτια της. Επομένως, δείξτε της πως είστε άντρες με τα όλα τους που δεν φοβούνται τίποτα, αλλά προπαντός, με σεβασμό!

 Μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας καλύτερες ατάκες για φλερτ, αφήνοντας ένα σχετικό σχόλιο από κάτω.

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top