Τι σημαίνει όταν σε καρφώνει με τα μάτια η γυναίκα;

Τι σημαίνει όταν σε καρφώνει με τα μάτια η γυναίκα;

 Έχετε προσέξει ότι η νέα γειτόνισσα σας κοιτάζει επίμονα τώρα τελευταία ή μήπως αναρωτιέστε για το αν μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω με τη συνάδελφό σας και να προχωρήσει η φάση μεταξύ σας;

 Ό,τι κι αν συμβαίνει, θα πρέπει να είστε σε θέση να δίνετε βάρος στα μη λεκτικά επικοινωνιακά σημάδια, όπως είναι το φλερτ με τα μάτια.

 Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αρχίσετε να μπαίνετε δυναμικά στο παιχνίδι σχετικά με το πως θα καταλάβετε ότι μια κοπέλα σας θέλει. Δώστε, λοιπόν, τη δέουσα προσοχή στα μάτια, αλλά και τη γενικότερη στάση του σώματος της κοπέλας που σας ενδιαφέρει και θα ανακαλύψετε πολλά για τις προθέσεις που έχει.

 Την ίδια στιγμή, θα μπορέσετε να κατανοήσετε εάν τυχόν αισθάνεται πράγματι ερωτική έλξη για το πρόσωπό σας ή είναι απλώς ευγενική και κοινωνική μαζί σας.

 4 Σημάδια ότι σε καρφώνει με το βλέμμα

 Καταλαβαίνουμε πως το να διαχωρίσετε την ερωτική έλξη και το φλερτ από την ευγένεια μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά όταν απέναντί σας βρίσκεται μια άκρως ελκυστική παρουσία που δεν σας περνάει απαρατήρητη.

 Για τον λόγο αυτό, αποφασίσαμε να σας δώσουμε όλη την πολύτιμη βοήθεια που χρειάζεστε με 4 βασικά σημάδια που δείχνουν πότε μια γυναίκα σας καρφώνει με τα μάτια της κανονικά και με το νόμο! Για πάμε να δούμε παρακάτω…

 1. Το χιούμορ σαν ένδειξη ερωτικού φλερτ

 Αν υπάρχει μία καθολική γλώσσα για το φλερτ, τότε αυτή είναι σίγουρα το χιούμορ που χρησιμοποιούμε όλοι!

 Εάν, λοιπόν, παρατηρήσετε πως εκείνη η χαριτωμένη συνάδελφος από το γραφείο ξεκαρδίζεται με τα γέλια σας ή η κοπέλα που βρίσκεται μπροστά σας στην ουρά του σούπερ μάρκετ αρχίζει να σας λέει αστεία, είναι πιθανό να της αρέσετε.

 Πρόκειται για μια αξιόπιστη και ασφαλή μέθοδο των γυναικών, προκειμένου να ελέγξουν τα νερά και να δουν αν ενδιαφέρεστε κι εσείς ή όχι αντίστοιχα.

 Το χιούμορ, βλέπετε, αποτελεί ένα μέγιστο σημάδι που φανερώνει πως μπορεί να αρέσετε σε κάποια κοπέλα. Αν δοκιμάσετε να ανταποδώσετε με αστείες ατάκες με νόημα για φλερτ, θα το δείτε κι εσείς!

 Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας ατάκα για το ότι οι πολιτικοί και οι πάνες χρειάζονται συχνή αλλαγή για τον ίδιο ακριβώς λόγο και να δείτε πως ανταποκρίνεται.

 Ακόμα κι αν το ανέκδοτό σας θεωρείται κρύο, μια κοπέλα που νιώθει έλξη για εσάς είναι πολύ πιθανό να το παραβλέψει και να γελάσει με την καρδιά της.

 2. Είναι στα μάτια

 Τα μάτια δεν είναι μόνο οι καθρέφτες της ψυχής, αλλά και της καρδιάς. Όλοι το γνωρίζουν αυτό.

 Γι’ αυτό, άλλωστε, λέμε πως όταν θέλετε να μάθετε για τα πραγματικά συναισθήματα μιας γυναίκας, τότε δεν έχετε παρά να κοιτάξετε προσεκτικά το βλέμμα της.

 Όταν ένα άτομο ελκύεται από ένα άλλο, οι κόρες των ματιών του διαστέλλονται. Το μέγεθος της διαστολής, μάλιστα, δείχνει και το βαθμό του πραγματικού ενδιαφέροντός του!

 Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με το επίμονο βλέμμα – ξέρετε, όταν σε καρφώνει με τα μάτια για αρκετή ώρα και μπορείς να το αντιληφθείς από την άλλη άκρη του δωματίου.

 Μην το παρακάνετε όμως με το φλερτ με τα μάτια. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να σας θεωρήσει περίεργους. Γι’ αυτό, περιοριστείτε σε μερικά δευτερόλεπτα κάθε φορά.

 3. Η ανοιχτή γλώσσα του σώματος τα λέει όλα

 Εάν θέλετε να βρείτε τι παίζει μεταξύ σας, τότε δεν έχετε παρά να δώσετε προσοχή στην γλώσσα του σώματος.

 Μια κοπέλα που νιώθει κάτι για εσάς είναι πολύ πιο πιθανό να είναι ανοιχτή, κρατώντας τα χέρια και τα πόδια της χαλαρά και ελεύθερα. Θα έχει όμως και τα πόδια της στραμμένα προς το μέρος σας.

 Την ίδια στιγμή, θα έχει το κεφάλι της γυρισμένο προς τα εσάς, αν και μπορεί να το έχει ελαφρώς γερμένο προς τα δεξιά ή τα αριστερά.

 Αν σας χαμογελάει κιόλας, τότε είναι σίγουρο πως σας βρίσκει τουλάχιστον ευχάριστους και απολαμβάνει πραγματικά την συντροφιά σας.

 Μη διστάσετε, λοιπόν, να ρίξετε ένα πλατύ και φωτεινό χαμόγελο στο αντικείμενο του πόθου σας και να δείτε αν τυχόν ακολουθεί το παράδειγμά σας και ανταποκρίνεται εξίσου θετικά.

 4. Θέλει να περνάει χρόνο μαζί σας

 Ο χρόνος είναι χρυσός, ειδικά για όσους από εσάς έχουν φορτωμένο πρόγραμμα και τρέχουν σαν τρελοί πέρα δώθε.

 Εάν, λοιπόν, γνωρίζετε πολύ καλά πως συναντιέστε με μια κοπέλα και βρίσκετε και οι δύο συνεχώς ευκαιρίες για να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί, τότε ανήκετε ο ένας στις προτεραιότητες του άλλου.

 Εξάλλου, μην ξεχνάτε πως η καρδιά ενός ανθρώπου ανήκει εκεί που αφιερώνει και τον περισσότερο χρόνο του. Γι’ αυτό και θα πρέπει να νιώθετε ευγνώμονες, αν η κοπέλα που σας αρέσει περνάει τον δικό της μαζί σας.

 Βέβαια, παίζει να βρίσκει διαρκώς δικαιολογίες και να μην έχει ποτέ χρόνο να περάσει μαζί σας. Σε μια τέτοια περίπτωση, μάλλον το χάσατε το κορμί πατριώτες – πηγαίνετε για άλλα!

 Κανείς δεν είπε ποτέ πως ο κόσμος του φλερτ είναι δύσκολος. Ίσα ίσα, που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και από τις δύο μεριές, προκειμένου να προχωρήσει σε κάτι πιο ουσιαστικό.

 Ένα πρώτο βήμα είναι να δείτε αν τυχόν υπάρχει έλξη ανάμεσα σε εσάς και την κοπέλα που σας ενδιαφέρει.

 Ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές για να σιγουρευτείτε για τις προθέσεις της και πού ξέρετε, ίσως καταλήξετε μαζί και ως ζευγάρι!

 Εάν ξέρετε κι άλλα πολύτιμα tips, μη διστάσετε να τα μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια από κάτω.

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top