Παιχνίδια για παρέα για να ανάψει η συζήτηση και το κέφι!

Παιχνίδια για παρέα για να ανάψει η συζήτηση και το κέφι!

 Τα παιχνίδια μπορούν να είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να περάσετε πραγματικά διασκεδαστικά με τους φίλους ή το σύντροφό σας. Δοκιμάστε αυτά τα παιχνίδια για να διατηρήσετε τις συζητήσεις σας ζωντανές!

 Αν θέλετε να κάνετε υπέροχες συζητήσεις κάθε φορά που βρίσκεστε, μερικές φορές χρειάζεται προσπάθεια. Δεν είναι εύκολο να αναφέρετε θέματα γεμάτα ενδιαφέρον και ζωντάνια κάθε λεπτό της συνομιλίας. Με το σωστό είδος παιχνιδιών όμως, μπορείτε να κάνετε κάθε λεπτό που περνάτε μαζί πιο αξέχαστο και διασκεδαστικό.

 Δε χρειάζεται συνεχώς να παίζετε παιχνίδια, αλλά όταν θέλετε να ανάψετε τη σπίθα της ψυχαγωγίας στην παρέα σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε όμορφες, διασκεδαστικές αναμνήσεις.

 Πώς μπορούν τα παιχνίδια για  παρέα να σας κάνουν να γελάσετε και να σας φέρουν πιο κοντά μεταξύ σας;

 Μερικές φορές, αν νιώθετε μια ντροπαλότητα, αν πρόκειται να βγείτε ραντεβού και ανησυχείτε μήπως δεθεί η γλώσσα σας ή απλώς θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε κορυφαία θέματα για συζήτηση με τη κοπέλα σας, το να βασιστείτε στον εαυτό σας για να σκεφτείτε πολλά πνευματώδη και ενδιαφέροντα πράγματα προς όφελος της ροής της συζήτησης μπορεί να είναι αγχωτικό.

 Για αυτό, μερικές φορές, κάποια διασκεδαστικά παιχνίδια είναι το μόνο που χρειάζεστε για να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ. Δεν είναι κακό να κάνετε κάποια προετοιμασία εκ των προτέρων για να είστε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι η συνομιλία σας θα κυλήσει ομαλά με ελάχιστη προσπάθεια.

 Είτε είναι πρόσωπο με πρόσωπο είτε μέσω τηλεφώνου είτε με φίλους είτε με την σύντροφό σας είτε απλώς με κάποιον που αγαπάτε πολύ, μια υπέροχη συζήτηση προδιαθέτει την κατάλληλη σύνδεση. Έχει να κάνει με το να βρίσκετε κοινά ενδιαφέροντα και να νιώθετε χαλαροί και άνετοι ο ένας στην παρέα του άλλου.

 Μια υπέροχη συζήτηση θα σας κάνει να νιώθετε ότι γνωρίζετε καλύτερα το άλλο άτομο, ότι το καταλαβαίνετε πιο βαθιά και ότι ανυπομονείτε να συναντηθείτε ξανά για να συνεχίσετε να συζητάτε!

 Τα 15 καλύτερα παιχνίδια συνομιλίας που εγγυημένα δημιουργούν αναμνήσεις

 Τα παιχνίδια για παρέα επιτρέπουν να συνεχίσετε τη συζήτηση και να διασκεδάσετε λίγο στη διαδικασία. Θα σας κάνουν να σκεφτείτε, να γελάσετε και να συνδεθείτε με έναν απρόσκοπτο και εύκολο τρόπο. Έτσι, την επόμενη φορά που θα θέλετε να κάνετε μια υπέροχη συζήτηση, δοκιμάστε ένα από αυτά τα 15 παιχνίδια, είτε με φίλους είτε με το αγόρι είτε με την κοπέλα σας.

 1. Οι 20 ερωτήσεις

 Ένα άτομο σκέφτεται κάτι… Θα μπορούσε να είναι ένα διάσημο πρόσωπο, ένα ζώο ή ακόμα και ένα άψυχο αντικείμενο. Το άλλο άτομο ή η παρέα του κάνουν έχουν 20 ερωτήσεις, για να προσπαθήσουν να αποκρυπτογραφήσουν τι είναι αυτό που σκέφτεται.

 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου;

 Αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να μάθετε τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες ενός άλλου ατόμου. Απλώς ρωτήστε ο ένας τον άλλον «ποιο είναι το αγαπημένο σου ……;»

 Μερικά απλά αλλά ενδιαφέροντα θέματα θα μπορούσαν να είναι: αγαπημένο φαγητό, αγαπημένο ζώο, αγαπημένο βιβλίο, αγαπημένη ταινία, αγαπημένη σεξουαλική στάση *αν υπάρχει η προδιάθεση για φλερτ*, αγαπημένο μέλος της οικογένειας, αγαπημένο μέρος που έχουν ταξιδέψει κλπ.

 3. Πες μου ένα μυστικό

 Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα προσωπικό δέσιμο, γιατί να μην εμβαθύνετε και να μοιραστείτε μερικά μυστικά μεταξύ σας που δεν έχετε πει σε κανέναν άλλον;

 Με αυτό το παιχνίδι μπορείτε να μοιράζεστε εναλλάξ μυστικά για συγκεκριμένες στιγμές της ζωής σας κ.λπ., και στο τέλος, θα έχετε ένα δέσιμο που κανείς άλλος δεν έχει και θα νιώθετε σαν να έχετε εμπιστευτεί και ανοιχτεί ο ένας στον άλλο. Έτσι, θα είναι πιο εύκολο να έρθετε ο ένας κοντά στον άλλον.  

 4. Ποτέ δεν έχω

 Το «Ποτέ δεν έχω» παίζεται συχνά ως παιχνίδι ποτού, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί ως ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια γνωριμίας. Αντί για ποτό, μπορείτε να βάλετε κάτι που απεχθάνεστε να πίνετε ή να τρώτε.

 Για να παίξετε, απλά ξεκινήστε λέγοντας «Ποτέ δεν έχω…» και μετά σκεφτείτε κάτι ίσως ελαφρώς τολμηρό και ριψοκίνδυνο, κάτι που θέλετε να μάθετε για το άλλο άτομο.

 Ένα παράδειγμα θα μπορούσε να είναι το «Ποτέ δεν έχω απατήσει κάποιον». Αν το άλλο άτομο το έχει κάνει, πρέπει να πιει μια γουλιά από το ποτό του!

 5. Το παιχνίδι της αλφαβήτου

 Είναι ένα από εκείνα τα εύκολα και διασκεδαστικά παιχνίδια για παρέα που μπορούν να συνεχιστούν με τις ώρες. Απλώς επιλέξτε ένα θέμα όπως ζώα, λαχανικά, διασημότητες κ.λπ. και ξεκινώντας από το κάθε γράμμα της αλφαβήτου με τη σειρά βρείτε λέξεις που σχετίζονται με το θέμα.

 Εναλλακτικά, θα μπορούσατε επίσης να κάνετε το ίδιο όταν το άλλο άτομο πρέπει να σκεφτεί κάτι που ξεκινά με το τελευταίο γράμμα της λέξης που είπατε.

 6. Θάρρος ή Αλήθεια

 Παλιό, αλλά καλό. Ρωτάτε κάποιον αν διαλέγει θάρρος ή αλήθεια. Εάν πει αλήθεια, μπορείτε να τον ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε να μάθετε για αυτόν και πρέπει να απαντήσει με ειλικρίνεια.

Εάν διαλέξει θάρρος, μπορείτε να τον κάνετε να κάνει κάτι ανόητο ή ντροπιαστικό που θα σας κάνει να γελάτε όλη τη νύχτα!

 7. Δύο αλήθειες, ένα ψέμα

 Αυτό είναι άλλο ένα από τα υπέροχα παιχνίδια που σας βοηθάει να γνωριστείτε καλύτερα. Εδώ λέτε απλώς τρεις προτάσεις. Δύο από αυτές πρέπει να είναι αληθινές και η μία πρέπει να είναι ψεύτικη! Όσο πιο περίεργες είναι οι «αλήθειες» σας, τόσο πιο δύσκολο θα είναι για το συμπαίκτη σας να εντοπίσει το ψέμα σας.  

 8. Συσχέτιση

 Ένα παιχνίδι συσχέτισης λέξεων είναι ένας διασκεδαστικός και γρήγορος τρόπος για να διατηρήσετε τη ροή σε μια συζήτηση και είναι επίσης πολύ εύκολο να παιχτεί. Απλώς ξεκινήστε με μια λέξη και μετά το άλλο άτομο πρέπει να πει το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό σχετικά με αυτήν τη λέξη, και ούτω καθεξής. Αν κάποιος διστάσει ή πει κάτι άσχετο, χάνει!

 9. Γεγονός ή φαντασία

 Αναζητήστε μερικά σκοτεινά γεγονότα της ιστορίας και γνωστούς μύθους και κάντε εναλλάξ ο ένας τον άλλον να μαντέψει αν ανήκουν στην πραγματικότητα ή στη φαντασία!

 10. Φτιάξε μια ιστορία

 Εάν αισθάνεστε δημιουργικοί, γιατί να μην πείτε ο ένας στον άλλο ιστορίες; Ακόμα καλύτερα, θα μπορούσατε να προσθέτετε εναλλάξ μια γραμμή ο καθένας και να δείτε πόσο περίεργη και ξεκαρδιστική μπορεί να γίνει η ιστορία σας!

 11. Περίεργες λέξεις από το λεξικό

 Βρείτε με τη σειρά περίεργες και άγνωστες λέξεις στο λεξικό και βάλτε το φίλο σας να μαντέψει ποιο μπορεί να είναι το νόημα. Μπορείτε να κρατάτε σκορ. Δίνετε πέντε πόντους για τη σωστή απάντηση, τρεις πόντους αν είναι κοντά και 1 πόντο για κάτι αστείο και ευφάνταστο!

 12. Σκύλος ή γάτα;

 Ένας άλλος γρήγορος τρόπος για να μάθετε πολλά ο ένας για τον άλλον είναι να δώσετε στο συμπαίκτη σας δύο επιλογές και να του ζητήσετε να διαλέξει. Σκύλος ή γάτα, τρέξιμο ή κολύμπι, βιβλία ή ταινίες κλπ. Ρωτήστε εκ περιτροπής ο ένας τον άλλον για να μάθετε αν έχετε πολλά κοινά ή όχι!

 13. Γρήγορες απαντήσεις

 Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να δείτε τι συμβαίνει όταν ένα άτομο δέχεται πίεση να απαντήσει γρήγορα. Μπορείτε να κάνετε εκ περιτροπής τις ερωτήσεις σε αυτό το παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και να απαντάτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

 14. Ονειρική ζωή

 Περιγράψτε εναλλάξ τη ζωή των ονείρων σας. Το σπίτι των ονείρων σας, τις διακοπές των ονείρων σας, τη δουλειά των ονείρων σας, τον γάμος των ονείρων σας κλπ. Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι για να μάθετε ποιες είναι οι ελπίδες και τα όνειρα ενός ατόμου για το μέλλον και να δείτε αν είναι συμβατά με τα δικά σας!

 15. Μόνο ένα λεπτό

 Είναι ένα φανταστικό, διασκεδαστικό παιχνίδι, όπου επιλέγετε ένα θέμα συζήτησης και πρέπει να προσπαθήσετε να το συζητήσετε για ένα ολόκληρο λεπτό. Ακούγεται εύκολο, όμως, δεν επιτρέπεται να διστάσετε, να παρεκκλίνετε από το θέμα ή να επαναλάβετε οποιαδήποτε λέξη περισσότερο από μία φορά!

 Αυτά τα 15 παιχνίδια για παρέα είναι ιδανικά για όσους θέλουν να μάθουν λίγα περισσότερα πράγματα για τους φίλους ή την σύντροφό τους, περνώντας παράλληλα ένα διασκεδαστικό και χαλαρό βράδυ.

 Έτσι, την επόμενη φορά που θα αισθανθείτε λίγο νευρικοί για μια συζήτηση ή απλά θα θέλετε να διασκεδάσετε, δοκιμάστε ένα από αυτά τα 15 παιχνίδια και δείτε πού θα σας οδηγήσουν!

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top