Μετά από πόσο καιρό γυρνάνε οι πρώην;

Μετά από πόσο καιρό γυρνάνε οι πρώην;

 Εάν είχατε κι εσείς ένα ευρώ για κάθε φορά που ακούτε κάποιον να κάνει την συγκεκριμένη ερώτηση ή που την λέτε οι ίδιοι στον εαυτό σας, τότε παίζει να ήμασταν όλοι μαζί εκατομμυριούχοι!

 Βέβαια, είναι απολύτως λογικό να θέλετε κι εσείς, όπως όλοι, να γνωρίζετε τις πιθανότητες που υπάρχουν πίσω από μια επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό σας, καθώς επίσης και τους τρόπους για να τις αυξήσετε.

 Τι λένε οι στατιστικές;

 Εντάξει, η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε σε θέση να σας πούμε με απόλυτη ακρίβεια μετά από πόσο καιρό γυρίζουν οι πρώην στον σύντροφό τους.

 Κι αυτό δεν γίνεται, μιας και δεν γνωρίζουμε το παρελθόν, τη συμπεριφορά σας κατά τη διάρκεια της σχέσης και τις αντιδράσεις σας λίγο μετά τον χωρισμό ή ακόμη και την αιτία που σας οδήγησε σε αυτόν.

 Αυτό που μπορούμε να σας πούμε με απόλυτη σιγουριά είναι ποιες καταστάσεις θα αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητες να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπό σας.

 Η γενική αρχή είναι η εξής: οφείλετε να κάνετε τις σωστές κινήσεις τη κατάλληλη στιγμή, ενώ παράλληλα έχετε δουλέψει με τον εαυτό σας και εμφανίζεστε σαν μια ανανεωμένη εκδοχή σας. Πάρτε, λοιπόν, χαρτί και στυλό και πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες!

 Γυρνάνε ποτέ πραγματικά πίσω οι πρώην;

 Η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων ισχυρίζεται πως ναι, πράγματι, τελικά ξαναγυρνάνε οι πρώην, ενώ την ίδια στιγμή λένε πως το μόνο εμπόδιο που μπορείτε να έχετε μπροστά σας είναι ο ίδιος ο εαυτός σας.

 Το λέμε αυτό, γιατί πολύ συχνά οι άνθρωποι πανικοβάλλονται μετά από έναν χωρισμό. Ο πανικός όμως τους οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις απελπισίας – κάτι που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες του να τα ξαναβρουν μεταξύ τους.

 Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, απλώς όταν βλέπουμε ανθρώπους να παρακαλάνε ή να κυνηγάνε διαρκώς τον/την πρώην τους μέχρι να γυρίσει πίσω, δείχνουν ζήλια ή απελπισία, προσπαθώντας να τραβήξουν την προσοχή του, τελικά αποτυγχάνουν παταγωδώς.

 Με άλλα λόγια, όσο πιο εξαρτημένοι και πιεστικοί φανείτε, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να σας θέλει πίσω.

 Ίσα ίσα. Αυτό που καλείστε να κάνετε είναι να διαχειριστείτε το όλο ζήτημα με αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό. Γι’ αυτό καλό είναι να χρησιμοποιήσετε το πιο δυνατό εργαλείο που έχετε στη διάθεσή σας: την έλλειψη οποιασδήποτε επαφής και επικοινωνίας.

 Βέβαια, καταλαβαίνουμε πως ίσως σας φαίνεται λιγάκι αντιφατικό, μιας και φοβάστε πως θα την χάσετε οριστικά. Ακολουθώντας το όμως, αυξάνετε σημαντικά τις πιθανότητες μιας δυνατής επανασύνδεσης.

 Εκμεταλλευτείτε σωστά την απόσταση

 Μπορεί να σας φαίνεται πολύ τρομακτικό, αλλά το να πάρετε τις κατάλληλες αποστάσεις είναι αυτό που σας εγγυάται την επιστροφή του πρώην. Καλείστε, λοιπόν, να δείξετε πως είστε εντάξει με την απόσταση αυτή και να αναγνωρίσετε πως η ευτυχία σας στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε εσάς τους ίδιους.

 Η συνειδητοποίηση αυτή θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα, ενώ παράλληλα υπόσχεται να εκπλήξει θετικά το πρώην έτερόν σας ήμισυ.

 Σκεφτείτε μονάχα πως πρόκειται να σας έχει στο νου της και να θυμηθεί εκείνο το ανεξάρτητο άτομο που γνώρισε και ερωτεύτηκε στις αρχές της σχέσης σας.

 Και κάτι τέτοιο, κυρίες και κύριοι, είναι αυτό που δημιουργεί ένα πέπλο μαγείας και μυστηρίου στις ερωτικές σχέσεις – αυτό που ακριβώς θέλετε δηλαδή!

 Την στιγμή εκείνη που η πρώην σας θα μπορέσει να σας δει και να σκεφτεί πως πράγματι θέλει να σας πλησιάσει και πάλι, θα δείτε πως μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα πρόκειται να συμβούν.

 Πρέπει να θυμάστε πάντοτε πως οι γυναίκες είναι από τη φύση τους δοτικές και θέλουν να προσφέρουν φροντίδα, ώστε να δημιουργήσουν ανθεκτικούς συναισθηματικούς δεσμούς. Έτσι, θα εργαστούν σκληρά για να σας κερδίσουν.

 Σταματήστε, λοιπόν, να δείχνετε πως την σκέφτεστε όλη την ώρα. Θυμηθείτε πως όσο πιο προσιτοί και διαθέσιμοι φαίνεστε, τόσο πιο πολύ ενισχύεται το να αρχίσει να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

 Αντιθέτως, δείξτε της πως είστε καλά και ζείτε μια πραγματικά όμορφη και γεμάτη ζωή, της οποίας θα ήθελε και η ίδια να είναι μέρος.

Μόλις αρχίσετε να της δείχνετε πως δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος σας γύρω από αυτή, θα αρχίσει να συνειδητοποιεί πως ο χωρισμός ήταν λάθος. Έτσι, θα αρχίσετε κι εσείς να βλέπετε σημάδια ότι θα γυρίσει πίσω στην αγκαλιά σας.

 Εμπνεύστε την

 Στο τέλος της ημέρας, έχετε κατά νου πως η πρώην σας θα γυρίσει πίσω σε εσάς, εάν αποτελέσετε έμπνευση για εκείνη. Εάν μπορεί να φανταστεί ένα λαμπρό μέλλον μαζί σας, θα θέλει να είναι κοντά σας.

 Εξάλλου είναι απολύτως λογικό πως δεν θα θέλει να ξαναμπεί σε μια σχέση, η οποία για κάποιους συγκεκριμένους λόγους δεν λειτούργησε στο παρελθόν.

 Την ίδια στιγμή, δεν πρόκειται να επιστρέψει αν νιώθει πως η παρουσία σας την βαραίνει. Αυτό που θέλετε είναι να σας βλέπει σαν κάτι τρομερά ενθουσιώδες και ο καλύτερος τρόπος να το πετύχετε είναι να είστε οι ίδιοι ενθουσιασμένοι με τη ζωή σας!

 Κλείνοντας το άρθρο μας, καταλαβαίνουμε πολύ καλά πόσο μπορεί να πονάτε την πρώτη περίοδο μετά τον χωρισμό και ότι συνεχώς τριγυρίζει στο μυαλό σας η σκέψη μετά από πόσο καιρό γυρνάνε οι πρώην πίσω. Μην δράσετε σπασμωδικά όμως, αλλά μεθοδευμένα και έξυπνα.

 Για να φέρετε και πάλι κοντά σας την κοπέλα που αγαπάτε, θα πρέπει να της θυμίσετε εκείνο τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε στην αρχή – ξέρετε, πριν προκύψουν όλα εκείνα τα εμπόδια τα οποία στάθηκαν ανάμεσά σας και σας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.

 Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία σχετικά με το μετά από πόσο καιρό γυρνάνε πίσω οι πρώην ή τι να κάνετε για να ξανακερδίσετε την σύντροφό σας, μη διστάσετε να τη μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια από κάτω.

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top