Το καλύτερο πρώτο ραντεβού για να μείνεις αξέχαστος!

Το καλύτερο πρώτο ραντεβού για να μείνεις αξέχαστος!

 Πολλά πράγματα έχουν γραφτεί για εκείνο το πολυπόθητο πρώτο ραντεβού και το πόσο δύσκολο μπορεί να σας φαίνεται. Εσείς όμως προσπαθήστε να κρατήσετε μια στάση ουδετερότητας. Μη φανείτε πολύ ενθουσιώδεις και σας περάσουν για λιγούρι και μην κάνετε χιούμορ για λεπτά ζητήματα και παρεξηγηθείτε. Δείξτε πως είστε ενδιαφέροντες άνθρωποι χωρίς όμως να κουράσετε.

 Δυστυχώς αυτά είναι λίγα μονάχα από όλα εκείνα τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε, αν θέλετε να έχετε ένα πετυχημένο ραντεβού και είναι αρκετά ώστε να κομπλάρουν αρκετούς από εσάς.

 Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που αγχώνονται εκείνη τη μέρα. Για αυτό, δε χρειάζεται να αισθάνεστε περίεργα αν ανήκετε κι εσείς ανάμεσα τους. Ίσα ίσα που είναι απόλυτα φυσιολογικό!

 Το θέμα είναι να ελέγξετε αποτελεσματικά αυτό το άγχος σας, κάνοντας παράλληλα ό,τι περνάει από το χέρι σας για να υπάρξει ένα δεύτερο ραντεβού και γιατί όχι να καταλήξει σε σχέση. Πάμε να δούμε ορισμένα tips που θα σας βοηθήσουν.

 1. Μη μιλάτε μόνοι σας.

 Σίγουρα, θα πρέπει να μιλήσετε για τον εαυτό σας, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να δείχνετε το απαραίτητο ενδιαφέρον στην κοπέλα που συνοδεύετε. Μη διστάσετε να τη ρωτήσετε για τα δικά της κατορθώματα και ενδιαφέροντα.

 Για να ξεχωρίσετε όμως, θα χρειαστεί να δείξετε πως ακούτε ενεργητικά όλα όσα μοιράζεται μαζί σας. Κάντε, λοιπόν, μερικές διευκρινιστικές ερωτήσεις και ζητήστε εξηγήσεις για όσα θέλετε.

 Όλη αυτή η συζήτηση θα σας κάνει κάποια στιγμή να βρείτε κοινά πράγματα που σας αρέσουν ή ακόμη και πως μοιράζεστε μια κοινή απέχθεια για κάτι.

 2. Όχι πολλά χέρια.

 Ίσως σκέφτεστε πως τα υπερβολικά αγγίγματα δείχνουν άμεσο ενδιαφέρον, αλλά αυτό δεν ισχύει. Ίσα ίσα που της δείχνετε πως είστε πέφτουλας και έτσι αντιδράτε σε κάθε πρώτο ραντεβού, με αποτέλεσμα να σχηματίσει μια άσχημη πρώτη εντύπωση για το πρόσωπο σας.

 Ξεχάστε, λοιπόν, τα αισθησιακά αγγίγματα και παραμείνετε μονάχα σε εκείνα που σας βγαίνουν φυσικά, φιλικά και ζεστά. Μπορείτε για παράδειγμα να την πιάσετε απαλά από τη μέση και να την οδηγήσετε στο τραπέζι σας, αλλά μέχρι εκεί.

 3. Μην βρίζετε.

 Πράγματι, μπορεί σε ορισμένες γυναίκες να αρέσουν τα «κακά» παιδιά, αλλά το να σας ακούσει να βρίζετε σαν λιμενεργάτες δεν θα σας ωφελήσει. Όλη αυτή η υποτιθέμενη άνεση θα την ξενερώσει.

 4. Να εστιάζετε τη προσοχή σας σε εκείνη.

 Δεν είναι τώρα η στιγμή να ελέγξετε τα μηνύματα του κολλητού σας ή να χαζέψετε βιντεάκια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιλέξτε να αγνοήσετε κάθε εξωτερικό αντιπερισπασμό και να δώσετε όλη σας την προσοχή στην γυναίκα που συνοδεύετε. Εξάλλου, θέλετε να την κάνει να νιώσει ξεχωριστή, σωστά;

 Εκτός αυτού, πρόκειται και για το απόλυτο φυσικό χαλαρωτικό. Επικεντρωθείτε στο τώρα και τις πέντε βασικές αισθήσεις σας. Πάρτε το χρόνο σας πριν απαντήσετε. Αναπνεύστε και παραμείνετε cool.

 5. Περιορίστε λιγάκι τον ενθουσιασμό σας.

 Αν είστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι, κρατήστε το για τον εαυτό σας. Διαφορετικά, της περνάτε το μήνυμα πως αισθάνεστε άβολα με την όλη κατάσταση και δεν μπορείτε να ελέγξετε τον ίδιο σας τον εαυτό.

 Δοκιμάστε να διαλέξετε ένα είδος ραντεβού με κάποιον αντιπερισπασμό, για να μην χρειάζεται να μιλάτε διαρκώς μαζί της. Πηγαίνετε ας πούμε σε κάποια συναυλία ή σε ένα θερινό σινεμά.

 7. Η ώρα του λογαριασμού.

 Είναι πάντοτε μια ευγενική και καλή χειρονομία το να θέλετε να κεράσετε την κοπέλα στο πρώτο ραντεβού. Ωστόσο, αν εκείνη θέλει να πληρώσει τα δικά της, αφήστε την. Εκτιμήστε το πόσο ανεξάρτητη και δυναμική είναι.

 Μπορείτε βέβαια να της πείτε πως αν θέλει και έχει τη δυνατότητα να πληρώσει το δεύτερο ραντεβού, κάνοντας σας την τιμή να την καλομάθετε λιγάκι σε αυτό. Αν αρνηθεί ευγενικά όμως, μην την πιέσετε περαιτέρω.

 8. Ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε.

 Το να ντυθείτε όμορφα είναι πάρα πολύ σημαντικό για δύο βασικούς λόγους: σας κάνει να αισθάνεστε ακόμη πιο καλά με τον εαυτό σας, άρα να εκπέμπετε και αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα της δείχνετε πόσο περιποιητικοί, καθαροί και στυλάτοι είστε.

Μην το παρακάνετε όμως! Το ζήτημα είναι να αναδείξετε το δικό σας προσωπικό στυλ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν θέλετε να την κάνετε να την κάνετε να σχηματίσει μια πλαστή εικόνα για σας. Σωστά; Για καλή σας τύχη, υπάρχουν πολλοί τρόποι να δώσετε στυλ στο καθημερινό σας ντύσιμο, προκειμένου να δημιουργήσετε ένα χαλαρό, ανεπιτήδευτο λουκ που θα την εντυπωσιάσει.

 9. Κάντε της ένα κομπλιμέντο.

 Εάν ξεκινήσετε με κάποιο σχόλιο που υποδεικνύει ότι κοιτάτε επίμονα το στήθος ή τα οπίσθια της, μάλλον δεν θα της αρέσει και πολύ. Προτιμήστε λοιπόν να παραμείνετε σε κάτι πιο ουδέτερο, όπως είναι το κλασικό «είσαι πολύ όμορφη» ή «δεν μπορώ να χορτάσω το χαμόγελό σου».

 10. Το χιούμορ είναι φίλος σας!

 Το χιούμορ είναι πολύ ακαταμάχητο και σέξι στους άνδρες, οπότε χρησιμοποιώντας τη κατάλληλη δόση χιούμορ σπάτε τον πάγο μεταξύ σας, ενώ παράλληλα της δείχνετε πόσο cool και χαλαρός τύπος είστε. Είναι ένας σίγουρος τρόπος για να περάσετε και οι δύο καλά.

 11. Εικονικό ραντεβού; Μαγειρέψτε μαζί!

 Εάν το ραντεβού σας είναι εικονικό, τότε σίγουρα ίσως σας φανεί λιγάκι άβολο στην αρχή. Αυτό όμως ισχύει για κάθε είδους πρώτο ραντεβού, οπότε βρείτε έναν δημιουργικό τρόπο να σπάσετε τον πάγο.

 Προτείνετε της, για παράδειγμα, να μαγειρέψετε ταυτόχρονα! Είναι ο τέλειος τρόπος να διασκεδάσετε, επιδεικνύοντας τις ικανότητες – ή μη – που έχετε στη μαγειρική και μάλιστα, με μια πολύ ρομαντική, αλλά και διασκεδαστική νότα

 Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε τι θα φτιάξετε. Από εκεί και πέρα, όση ώρα μαγειρεύετε και οι δύο, θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε λιγάκι καλύτερα, δίχως εκείνη την άβολη σιωπή που «σκοτώνει».

 12. Θυμηθείτε να περάσετε καλά!

 Το να βάζετε υπερβολική πίεση και να έχετε υψηλές προσδοκίες από ένα ραντεβού είναι πολύ άσχημο, γιατί καταλήγει να το μετατρέπει σε αγγαρεία. Θυμηθείτε ότι ο σκοπός είναι να γνωριστείτε μεν, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου δε.

 Πάνω από όλα έχει σημασία να είστε ο εαυτός σας. Ντυθείτε με ρούχα που σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα και όμορφα, ακονίστε μερικές από τις πιο πετυχημένες ατάκες για φλερτάρετε και ακολουθήστε πιστά τις παραπάνω συμβουλές για ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού.

 Λοιπόν, για πείτε μας! Πώς πήγε;

Διαβάστε ακόμα στο Manday.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top